Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 25
mikiion spune:
Camiimi spui te rog cum se face avocado?. Cum imi dau seama daca e copt?
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
miti2004 spune:
mikiion du-te la magazinul Rodin de copii ( am vazut ca e si in galeriile d'anjou, parca asta e langa tine, nu ? ) ca au costume cu 10$ super misto de care vrei si de care nu vrei, mai groase de obicei, cen treninguri super dragute, unele cu tricou maneca lunga, geaca trening maneca lunga si pantaloni, eu am luat pt 18 luni si 2 ani. Multe dragute sunt cu pantalon raiat, dar fi-miu are burtica si picioare mai groase la pulpite si nu prea sta bine in raiati.
Dar mai intai suna-i sa vezi daca mai au promotia, eu am fost sambata la noi in mall.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mikiion spune:
mitiin galeriile d'anjou si la place versailles a fost deja acum vreo 3 sapt. Nu stiu daca mai au si acum. Uite ce i-am luat pana acum, pt. la anul.hainute pt. la anul
La sf. lui ianuarie au fost pe aici marile promotii. Loblows, Aubainarie, Maxi & cie,The cildren's place( asta e preferatul meu mai ales la caciuli, pe care le poarta si am uitat sa le pozez.) si old navy( dupa care ma omor, dar e cam scump)
Asta am luat de la Rodin:aici
Ma dezamagesc cei de la zeller pt. ca nu baga nimic redus, asa cum a fost anul trecut. Si asta vara i-am luat multe de 12 luni, dar nu stiu daca o sa-i mai vina pana vin caldurile pe aici.
Si oricum, eu nu stiu ce fac cu viata mea, ma cam deprima f. f. mult . adica sa-mi caut de lucru si sa-l dau la cresa? Sa stau acasa si sa-si ia sotul 2 joburi? Pai nici asa nu e bine, ca Marc tine atata la el, si daca nu-l vede mai mult timp il cauta.....
Chiar fetelor.Cand ma uit cum va imbracati copii de subtire. Pai aici o sa fie asa de cald, pe la inceputul lui aprilie abia.
Miti ce noroc a avut Alex ca a stat in Romania o luna.....
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
miti2004 spune:
mikiion si eu vazusem costumasul ala albastru dar m-am tot invartit si am luat altele. Apropo de Aubenarie, azi am copilul pana la Maxi si dupa aia in drum spre casa zic hai sa trec si pe la Aubenarie. Incetinesc masina in fata intrarii sa citesc orarul ca era 5:45 seara si nu stiam daca inchid la 6 sau la 9. Si citesc ca miercuri au pana la 9
si ma bucur, parchez, scot carutul, scot copilul, il duc in brate in magazin, il dezbrac de geaca, si ma avant in primul rand de reduceri cand aud ca ne roaga sa iesim ca inchid 

...mi-am dat seama ca azi e marti si nu miercuri
...dar maine ma duc sa vad poate a mai ramas ceva interesant...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
mikiion apropo de dilema ta : copil la cresa si noi la servici...of, asta e si marea mea tristete, pt ca eu o sa mai primesc bani pt concediu de maternitate doar pana pe 15 aprilie...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
CamiM spune:
Miki uite ce stiu eu despre avocado: se aleg fructe de culoare verde inchis iar coaja sa nu fie neteda, fructul in sine sa fie destul de ferm iar cand il tai in doua miezul este verde si spre sambure galbui..sper ca nu te-am zapacit cu explicatiile..![]()
De preparat eu il tai in doua scot samburele si apoi scot cu o lingura miezul din coaja.. iese usor ca e untos, si apoi il fac piure( la inceput il faceam la procesor acum il pasez cu furculita) si e ok. Daca vrei mai pune putina apa in piure sau alt fruct ca singur asa e cam innecacios.. Sofia uneori il mananca alteori nu.
Amiss si Sofia tot in brate adoarme, de cele mai multe ori ne leganam in balansoar .. in fiecare spatamana imi propun ca de lunea urmatoare sa o pun la ea in pat sa (a)doarma singura
de fiecare data renunt ca nu pot sa o las cand vad ca plange si face o fatuca si niste lacriimi!!
Oana felicitari lui Paul fotomodel!!
Sa-i dai
de la noi!!
Luana, Doroti si Steluta multumim frumos pentru munca depusa in folosul.. livezii!!

Roxana m-ai dat gata cu Catalin ochelarist..
Superb si copilul si .. mamica!!
Dana imi pare rau ca a cazut Andrei.. uite un
sa treaca bubu!!
Mai incearca o data cu mango .. Sofia mananca destul de bine miezul piure.. (sa stii ca eu il fierb putin in apa sa se mai inmoaie si abia apoi il fac piure)
Arleena multa sanatate lui Alex bolnavior!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by miti2004
mikiion apropo de dilema ta : copil la cresa si noi la servici...of, asta e si marea mea tristete, pt ca eu o sa mai primesc bani pt concediu de maternitate doar pana pe 15 aprilie...
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
Miti si mie tot pe 15 aprilie mi se termina prestatia
(ce coincidenta)Eu din fericire m-am scos cu mersul la munca, ca nu mai pot din motive de burtica si oricum o sa iau din nou prestatie pentru bb2. Dar tot trebuie sa il duc pe Alex la gradi, imi este de acum foarte greu sa am grija cum trebuie de el, nu va mai zic ca nu am timp de nimic altceva.
Miti am citit strigarea ta (merci mult ca ti-ai amintit de mine) dar avem o perioada foarte grea. Abia ce trecusem eu de perioada aia nasoala de greturi oribile si lipsa de orice chef si putere si tragere de inima, ca l-au apucat pe Alex durerile de dintisori, cu trezit noaptea, super mofturos ziua la mancare, fitze pe capul lui ca facem numai asa cum vrea el, incepe sa urle rau daca plec de langa el, si as putea continua asa la nesfarsit. A fost si ziua sotului si am avut invitati.
Burtica mea face bine, creste pe zi ce trece. Acum se vede cum o aveam pe la 6 luni cu Alex, ceea ce m-a facut sa ma gandesc si la gemeni, dar medicul nu a auzit decat o inimioara. Vedem mai sigur pe 9 martie cand avem eco. Abia astept sa vedem ce este bebe si sa ne zica ca este sanatos si unul singur
Alex pe langa cele enumerate mai sus are primii 2 dintisori care i-au iesit la 2 zile diferenta (saracutul, il inteleg ce se chinuia), se rostogoleste peste tot, se ridica singurel in fundulet, merge tinut de manute.
Fetele din Canada ziceati ceva de iaurtel organic pentru bebe. Cum se numeste, de unde il luati? Ca eu nu am vazut nimic de genul asta si special pt bebei si tare mult as vrea sa ii dau.
Mihaela ce zici tu de 0 grade saptamana viitoare? Dar ce vaj vine din State si in sudul Ontario este plin de zapezi? Eu nu cred prognoza pentru mai mult de 2-3 zile, dar oricum m-am obisnuit cu hibernarea
Nu mai ies decat la Maxi si Adonis la cumparaturi (care sunt la cateva minute de mine). Din cauza asta sunt si deprimata mai mereu, iar hormonii sarcinii ma dispera... uneori simt ca o iau razna, mai tip la saracul Alex, iar sotul... numai el poate sa povesteasca prin ce trece zi de zi. Si incerc sa a controlez, dar nu imi iese.Are cineva la indemana reteta de branzica a Ioanei? Ca as vrea sa ma apuc sa ii fac si eu.
Si inca o intrebare: la voi se blendaruieste bine carnita? ca la mine raman bucatele mici si firisoare, iar Alex daca le simte nu mai deschide gurita decat daca schimb meniul. Nu stiu daca este blenderul meu de vina sau fac eu ceva gresit.
Va pupicesc ca mor de somn (nu inainte de a termina tortul tiramisu ramas de la ziua sotului, dar nu va ganditi ca l-am facut eu
Si semnatura este veche, sunt
in 16 saptamani Monica
12+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
CamiM spune:
quote:
Originally posted by virgi
La capitotul progrese avansam, insa mersul de-a busile intarzie. Insa de vreo 2 sapt da pup ( stie de kiss )., spune bye, cere apa ( in limba romana), ma striga oma ( mama in koreana).
Ne jucam foarte mult, ne plimbam cu alti bebei, pot sa spun ca-mi ocupa tot timpul.
Suuper!! felicitari si
multi micutei vorbarete trilingve!
Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
Ralucis scumpa foc petrecareata mica!! Si hainutele sunt de vis!!
Si felicitari pentru taratul inapoi.. super!!
Mijlocu'toamnei
super bancurile!!
felicitari Horei pentru progrese.. ce frumoase jocuri!!
DianaR multa sanatate racitico!!
Speram ca s-a rezolvat problema cu laptopul!!
Amiss si Miti - Sofia a incetat sa se mai baloseasca.. probabil s-a gandit ea ce rost are ca si asa dinti... pauza!!![]()
Daryana scumpic foc odorul!!
sa va traiasca!!Aveti niste poze foarte reusite!!
Wapi
felicitari
lui Stefanita pentru primul dintisor!! Si noi tot de principiul asta suntem calauziti in privinta dintisorilor..![]()
Miki super hainutele ..!!
Cami &
Sofia
poze Sofia

Happy Valentine's Day!!! We love you all!!