Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Am reusit si am citit tot din urma, cu toate ca nu era prea mult. Chiar, unde sunteti , fetelor?
Luana, cred ca lumea e pe la plimbare, ca e frumos tare afara. Ne pregatim si noi, ca tocmai s-a terminat masa de pranz.
Doroti, nu-ti fa probleme cu listuta, e important sa facem schimb de pareri despre ciresele noastre, nu neaparat sa ne felicitam de ziua noastra.
Azi mergem si noi la controlul de 8 luni. Intreb si eu dr. daca nu ar fi bine sa-i dau si completare cu lapte formula, ca eu cred ca nu se satura. De aici si toata agitatia asta, cred, ca nu suge mai mult de 10 min. Vedem ce zice, ca nu cred eu ca suge ea 5 00 ml de lapte pe zi, cum ar trebui la varsta asta.
Multumim tuturor celor care ne-ati felicitat ieri, la implinirea celor 8 luni.
Adela, unde esti? S-a facut frumos si la voi si ai fugit in parc?

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lyly, Virgi

Noi suntem cam suparati. Rares are febra de doua zile si azi am fost cu el la Medicover la urgenta. Asteptam sa vedem daca dispare febra la tratament caci se pare ca e o infectie respiratorie plus rosu in gat.

Saracul de el n-a dormit mai deloc azi noapte.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Oana am fost intr-adevar pe-afara vreo 2 ore bune.Era cam innorat dar era placuta temperatura. Abia astept primavaraaaa!!!!!

Flory multa sanatate lui Rares.

Luana si eu patesc asa ca mai am cate o fereastra (mai ales dimineata) si e cam pustiu pe la cirese. Cred ca de acum se vor inmulti fazele astea, ca se face cald si iesim la pascut.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

mare dreptate aveti, n-am realizat ce frumos e afara...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Dupa decolarea unui avion intra un tip turbat in cabiana pilotilor:"Din momentul asta , daca vreti sa scapati cu viata, faceti exact ce va spun eu. Deviati cursul si aterizati la Bagdad". -Incearca altadata, azi nu se poate ;vine un raspuns plictisit de la un pilot. -Voi doi sunteti tampiti? Asta-i un pistol adevarat, cu gloante dum-dum! zice brunetul si trage un glont in tavan . -Bine te credem , dar tot nu te putem ajuta azi. -Bre! Allah o sa va trimita in iad, nu pricepeti? Nu aveti familii care va asteapta acasa? intreba individul turbat de furie. -Avem si familii ,dar tot nu mergem la Bagdad.raspunde celalalt pilot. Exasperat, cu pistolul indreptat spre piloti, arabul intreaba: -De ce nu vreti !!??!! -Mai e' unul in spate cu bomba si ala vrea la Kabul

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

eu mai bantui cate putin pe-aici...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Mihaela.F LA MULTI ANI !!!

mai fetelor, ce va invidiez pt vremea frumoasa. Si la noi e soare dar e f frig. Azi temperatura se va ridica pana la -13 grade !!! Acum sunt -22 grade si pt ca bate vantul se simt ca - 31 grade ! aici tot timpul se da cat e temperatura, dar pt ca bate mereu vantul normal ca se simte mai frig si se spune si cat o simti tu de fapt cu vant cu tot. Iata un cantecel pe care tocmai l-am adaptat conditiilor meteo de la noi:
Vine, vine priiiimavara,
se raceste-n toooata tara,
flori de gheata pe campii,
hai sa ne-ncalzim copii...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca sunteti pe val cu bancurile...
Aici toarna cu galeata si m-am saturat de stat in casa...

Luana, frumos covorul, chiar deosebit...

Sanatate multa cireselor bolnavioare. Si pe mine m-a luat raceala...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oana, completare la varsta asta? Stai linistita ca are laptic cat ii trebe de la mami ei... Suge 10 min, pai e muuuult

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Voi cat de baloshi sunteti ??? noi purtam mereu barbitza de pe la 4 luni jumate, abia de 3 sapt ne-am iesit dinti si in continuare suntem f baloshi...ii schimb mereu barbitza, fara ea la gat nu pot sa-l tin pt ca se uda pe hainute imediat.
La voi cum e ? mai e cineva ca noi ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Buna,

Horia va multumeste tuturor pentru aprecierile facute vis-a-vis de poze si filmulet gadilicios; dar trebuie sa recunosc ca eu am fost cea care s-a infoiat in pene mai tare. Pupam mamici si ciresici!

Am vazut si eu poze cu Ilinca si Catalin; frumosi, frumosi, frumosi!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput