Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Daca tot sunt programator....

Erau 4 informaticieni, si s-au hotarat ei sa faca o petrecere. Primul: Eu aduc mancarea, salate, chipsuri, sandwiciuri.TOT! Al doilea: Eu aduc bautura, cola, fanta,bere, wisky ..TOT! Al treilea: Eu aduc muzica.. house, hip-hop… TOT! Al patrulea: Eu aduc FEMEILE! Primi 3 in cor: Cate?! Al patrulea: Vreo 600 de mega.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

doroti, pupam pentru pescarusul cel frumos!

ami,
nu, nu e cu apa, alea sunt mult prea mari pentru casa noastra...

acum sa va mai spun ceva frumos despre shoricelul Ana: cred ca ar putea infiinta cu Mihnea un club al indienilor! mi-a placut la nebunie cum facea Mihnea cu mana la gura, intr-un filmuletz, insa Hora nu a manifestat interes pentru asta. ei bine, Ana face ca indianul intr-o veselie!! si e o nebunie! liana!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Mihaela, LA MULTI ANI!!!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

asa, in speranta ca mai imbolnavesc pe cineva (pe principiul caprei si al vecinului), hai sa va arat ce covor am gasit si nu mai am liniste de-atunci. nu e cel pe care l-am luat. da ma gandesc serios si la asta...
http://www.gecor.ro/rom/yamani.php

e primul de pe pagina, cel cu animalutze mititele... dati click pe el si se mareste.
astept impresii

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! Azi ne-am trezit (si eu si fiica) la ora 10:30, dupa ce Ilinca a mancat pe la 23 400 de ml de cereale cu lapte, adormind instantaneu, si s-a mai trezit la 6.20 sa pape tzitzi, si inca 5 minute pe la 8.30, tot pt tzitzi. De ieri face si ea ca Sofia, se da jos cu spatele din pat si se taraste ca racul. Putem considera asta un progres, nu? Pe la 11 azi a ras 250 de ml de suc de ananas cu mar amestecat cu 3 lingurite de creale de la milupa fara lapte si acum vreo 15 minute s-a culcat iar. Bine ca pot s amai fac si eu acum ceva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

luana, splendid, intr-adevar. cat costa, scrie pe acolo? sper sa fie la fel de frumos si in realitate, adica sa corespunda modelul, culorile. ia sa ma uit si eu sa vad de care mai sunt pe-acolo si unde se pot gasi.

Mergi la inceput

ralucis,
nu au vanzare in bucuresti, insa il poti comanda si costa cam 3-40 ron transportul.
pentru cel care mi-a placut mie preturile sunt asa:
pentru 120x170 pretul e de 235.5ron
pentru 160x230 pretul e de 425 ron

daca mai vrea cineva poate ne lipim si ne costa mai putin transportul (asa ma conving si eu de necesitatea achizitionarii lui...)

io tot cresc

Mergi la inceput

Dupa decolarea unui avion intra un tip turbat in cabiana pilotilor:"Din momentul asta , daca vreti sa scapati cu viata, faceti exact ce va spun eu. Deviati cursul si aterizati la Bagdad". -Incearca altadata, azi nu se poate ;vine un raspuns plictisit de la un pilot. -Voi doi sunteti tampiti? Asta-i un pistol adevarat, cu gloante dum-dum! zice brunetul si trage un glont in tavan . -Bine te credem , dar tot nu te putem ajuta azi. -Bre! Allah o sa va trimita in iad, nu pricepeti? Nu aveti familii care va asteapta acasa? intreba individul turbat de furie. -Avem si familii ,dar tot nu mergem la Bagdad.raspunde celalalt pilot. Exasperat, cu pistolul indreptat spre piloti, arabul intreaba: -De ce nu vreti !!??!! -Mai e' unul in spate cu bomba si ala vrea la Kabul

io tot cresc

Mergi la inceput

bre, oameni buni!
ori sunt eu pe alta planeta, ori ati plecat in grup la alt subiect.
pai frumos e?! sau doar la mine e marti si la restul e sambata, duminica?
am si eu odata timp la munca si dau refresh la doua minute... nimeni nu vrea sa se joace cu mine. si n-am nici aspiratorul aici, sa ma joc....
uff, grea e viata...

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana , asa se intampla.Cand ai timp parca nu intra nimeni pe forum.Si eu astept acum sa se trezeasca mandrul meu sa manance si sa iesim afara.Pupici Horei.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput