Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 17
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Si acum sa va spun prin ce iad am trecut azi dimineata:
Aseara am vrut sa-i pun o capsula de Karvol pe batista dar mi-a cazut pe jos. Am cautat-o dar nu am gasit-o, dar mi-am spus ca primul lucru pe care il voi face de dimineata este sa gasesc capsula. Ei bine nu am gasit-o eu ci Mihnea. Se juca foarte frumos pe jos pe acolo, m-am uitat eu cu atentie si am realizat ca nu-i nimic periculos, dar la un moment dat l-am vazut ca molfaie ceva...si tuse usor. Il iau ma uit in gura la el, si ce vad? CAPSULA DE KARVOL de care eu uitasem cu desavarsire. Era deja inmuiata, imi era teama sa i-o scot din gurita sa nu plezneasca. Deja devenise lipicioasa...nu va spun cum am inceput sa tremur de frica si de panica, pana la urma a scos el limbuta cu capsula pe ea si eu usor i-am dat-o jos. Sper sa nu fie urmari la chestia asta. Dupa aia nu-mi mai reveneam, ma gandeam ca daca o inghitea sau daca i se golea continutul in gura...of of of of. Cum naiba a gasit-o el si nu eu aseara? Si cum de i-a trecut prin cap sa o culeaga si sa o bage in gura?
Bine ca mi-am data seama ce facea copilul meu cuminte...eu in timpul ala faceam patul, strangeam prin camera.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Of Carmina ce sperietura, pai ce tu nu stii ca ei sunt mai rau decit aspiratorul? Parintii mei asa si ii zic "Aspirator".

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Ia uitati ce ciresica am gasit eu.Si noi ne tot rugam de maicasa sa neo arate.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
La multi ani!!
Maia Sofia, Alessia, Kailan, Sara Maria, Gugutza (Natalita) Cristian Bogdan, Petra, Andreea Eliza, Andrei, Alexandra, Nicole Evelyn
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
camelia.t spune:
Oana ce expresiv e Victor in poze!!! Si ce ochisori frumosi, frumosi are!!!Pupacim dulceata de baietel!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
florypop spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Ramona si Florypop,bine ati revenit!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Bine v-am regasit!!

Speram sa reusim sa va scriem mai des.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Punem si noi poze ca de multa vreme nu ne-am mai invrednicit!!
http://community.webshots.com/album/557595557OkoJns
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
mami ce baiat frumos ai !
si ce frumos doarme el pe unde apuca, super !miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
LA MULTI ANI KAILAN,PETRA,CRISTIAN BOGDAN ,ANDREEA ELIZA SI MAIA de Papadie (pt we ca nu am intrat)si NATALITA-GUGUTA,ANDREI(IULYP)-pt azi.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Multumim

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Mai Dana, ce ne faceam noi fara tine! Ca bine zici ca avem zi azi sarbatoriti!
LA MULTI ANI cireselor care au mai crescut cu o lunita zilele astea.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Multumim

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
La multi ani!!Maia Sofia, Alessia, Kailan, Sara Maria, Gugutza (Natalita) Cristian Bogdan, Petra, Andreea Eliza, Andrei, Alexandra, Nicole Evelyn
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Multumim
.doroti_5
cu
Asa de mari suntem
arleena spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
arleena multa sanatate lui Alex cel indragostit de tzitzi. Sa va faceti bine repede! De ce crezi ca a facut bronsita?
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
multumim. a debutat cu muci si apoi a inceput si tusea si mucisorii s-au ingalbenit. doc mi-a zis ca din cauza vremii si a multor viroze ce sunt acum nu prea am sanse sa-l feresc...sapt trecuta a fost o prietena care e medic rezident la cab de medic de familie si cat a stat la noi a inceput sa stanute si deja a doua zi era racita. si sotul este gripat, asa ca a avut de unde se imbolnavii din pacate.
pot sa ma laud???
1.alex danseaza cand aude muzica, o sa pun si filmulet dupa ce le descarc...e mortal cum da el din fundulet in ritmul muzicii
2.am un viitor fotbalist. o sa va pun si cu asta filmulet
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

. Se juca foarte frumos pe jos pe acolo, m-am uitat eu cu atentie si am realizat ca nu-i nimic periculos, dar la un moment dat l-am vazut ca molfaie ceva...si tuse usor. Il iau ma uit in gura la el, si ce vad? CAPSULA DE KARVOL de care eu uitasem cu desavarsire. Era deja inmuiata, imi era teama sa i-o scot din gurita sa nu plezneasca. Deja devenise lipicioasa...nu va spun cum am inceput sa tremur de frica si de panica, pana la urma a scos el limbuta cu capsula pe ea si eu usor i-am dat-o jos. Sper sa nu fie urmari la chestia asta. Dupa aia nu-mi mai reveneam, ma gandeam ca daca o inghitea sau daca i se golea continutul in gura...of of of of. Cum naiba a gasit-o el si nu eu aseara? Si cum de i-a trecut prin cap sa o culeaga si sa o bage in gura?