Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, Doroti, Steluata, si pentru fetele harnice!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

doroti, ai uitat sa ma treci si pe mine la aniversatii lunii, dar n-are nimic! Eu sunt pe 24.

si multumesc mult.Am trecut.
Luati exemplu de la ralucis, si cind gresesc sau scap ceva tragetima de mineca.
In asa mod no sa mai avem suparari ca uite nu ma felicitat nimeni, ca nu am vazut ceva.
Ca eu deja ma simt rusinata ca nu am trecuto pe Oana la timp acolo .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna ziua draga livada!!!
LA MULTI ANI KAILAN,PETRA,CRISTIAN BOGDAN ,ANDREEA ELIZA SI MAIA de Papadie (pt we ca nu am intrat)si NATALITA-GUGUTA,ANDREI(IULYP)-pt azi.
Vazut pozele toate si pupam pe toti.
Luana,Doroti si Steluta,multumim pt tot ce faceti!!!
Vreau sa va intreb si eu,desi s-a mai discutat,cum arata un mamgo copt(rosu???) si ce anume din el dati la cireshele!!!Eu i-am dat lui Andrei azi partea galbena de la mango in combinatie cu mar si nu prea i-a placut.
Am luat si cartof dulce din Cora si nici ala nu prea i-a placut.L-am combinat cu ficatel preparat dupa reteta cu lapte si a mancat fff putin,cat sa isi potoleasca foamea.
Si avem si o veste rea:sambata ,Andrei a cazut ,in timp ce mergea ,cu nasucul de pat,s-a lovit tare rau si acum nu mai vrea sa faca un pas daca nu il tinem de manuta!!Numai de una,cat sa aiba el siguranta.Si eram asa de bucuroasa de cand a inceput sa faca pasi si acum.......nu mai vrea si gata.Sper doar sa nu il tina mult!!!Doar o fractiune de secunda nu am fost atenta si a fost suficient!!!

Ramona si Florypop,bine ati revenit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai Dana, ce ne faceam noi fara tine! Ca bine zici ca avem zi azi sarbatoriti!
LA MULTI ANI cireselor care au mai crescut cu o lunita zilele astea.Doamne ce trece vremea!!!Mie una mi se pare ca muuuuult mai repede a trecu acum timpul decat cu Fineas.Parca nu demult am iesit din spital.....si deja suntem dintosi!Waw......Poate din cauza ca Andrei e f cumintel si nu ma solicita atata cat Fini.Da' mi-am luat eu portia prima data, acuma nici nu cred ca as mai fi avut nervi!S-a gandit Dumnezeu la mine cu mila!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dana, pe mine m-a invatat Lacri . Mango trebuie sa fie moale cand il cumperi. Atunci este bun si copt- are consistenta unei piersici. Eu am mai cumparat tare- chiar daca era rosu, si nu s-a muiat. Sambata trecuta am gasit un mango moale si buuun! Cand l-am incercat ... a fost dragoste la prima degustare. Mi-a placut la nebunie!! E ca o piersica cu o aroma aparte. Petra il mananca cu boalfele pline . Si i-am dat sa tina o felie in mana sa suga din ea si a fost foarte incantata. Era super zemos si gustos! Bafta la gasirea unu mango bun!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Si de la noi pupici si imbratisari pentru fetele care isi rup din timpul lor sa ne faca viata mai usoara : Luana, Doroti, Steluta !

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello!!

tocmai am venit de la medic si verdictul:bronsita acuta si tre sa-i dau si antibiotic...ma gandeam eu ca de sambata a inceput sa aiba mucisorii mai galbeni. tuseste noaptea intr-o veselie si abia doarme. de manacat mai deloc, nici sa suga nu prea poate...naspa rau situatia.

am vb azi cu ellaX si din lipsa de timp nu mai intra pe forum, dar ele sunt bine, sanatoase, la ana ii mai ies ceva dintisori, dar inca nu se stie care.

am vazut poze cu alex, alec si cata....ici ca tare frumosi mai sunteti.

roxana ochelarii lui cata de bebe de unde i-=ai luat?au lentile cu filtru? sti, ochii albastri sunt f sensibili si e indicat sa=i protejezi cat mai bine de razele soarelui si vreau sa=i iau si eu la alex dar nu stiu de unde. nu vreau din aia din piata naspa, ci cu protectie ca doar si mie mi-am luat tot cu peste 100euro perechea.eu am o sensibilitate destul de mare la razele soarelui si port ochelari de soare si iarna, defapt tot timpul am o pereche la mine.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Roxana suuper poze ! ce frumusel s-a facut Catalin! superb! Si ce aer de copil cuminte are . Ase este?
Am vazut ca are paltonelu de la Z la fel ca Petra. Afara toti zic ca este baietel .

Aa si voiam sa te mai intreb daca sta cu ochelarii sau si-i da jos. Si noi am luat Petrei ochelari.

Amiss

Mergi la inceput

arleena multa sanatate lui Alex cel indragostit de tzitzi . Sa va faceti bine repede! De ce crezi ca a facut bronsita?

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!

Salutam livada!!! Cu cititul sunt la zi, insa cu scrisul am dat-o in bara. Recunosc ca nu-mi mai ajunge timpul, seara cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai repede.
Am vazut toate pozele si filmuletele. Avem copii superbi!!!

Noi stam foarte prost la capitolul mancare. In cele mai fericite cazuri papa 3-4 lingurite, de cele mai multe ori nu accepta nimic. Laptele ramane de baza!! Dar eu gatesc zilnic. Sper intr-o buna zi sa-mi faca o surpriza si sa manance. I-am cumparat toate tipurile de borcanele posibile, si nimic. Nu vrea sa le vada. Lapte insa mananca la greu. Papa biscuiti si piscoturi pentru bebei si bea multa apa.

Atata timp cate este vioaie si vesela nu-mi fac griji.

Mai am o problema. Noaptea se trezeste, se ridica in fundulet si adoarme asa, pana ma trezesc eu s-o pun pe spate. Asa-i place ei sa doarma in fund.

Am inceput s-o spal pe dinti. Multumesc Vivi!! Am gasit o periuta de bebei foarte interesanta si moale. O spal de 2 ori pe zi deocamdata, daca intr-o saptamana totul este ok, o s-o spal dupa fiecare masa.

La capitotul progrese avansam, insa mersul de-a busile intarzie. Insa de vreo 2 sapt da pup ( stie de kiss )., spune bye, cere apa ( in limba romana), ma striga oma ( mama in koreana).
Ne jucam foarte mult, ne plimbam cu alti bebei, pot sa spun ca-mi ocupa tot timpul.

sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput