Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 15
florypop spune:
Adela ca bine zici. I-am dat sambata ficatel si chiar a mancat dar pe bune daca am realizat ca poate fi de la ficatel....
Multam'
Flory si
Andrei si
Rares
26octombrie spune:
lacra, baga si matale detalii, un site, ceva, pentru purificator si, mai ales, pentru aspirator!! e din ala de frimituri sau e aspirator de-adevaratea, din acela de mana??!! ma intereseaza si pe mine, pliiz
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Amonar spune:
AMISS
Si eu il adormeam pe Kialan in brate pe muzica salsa. Numai asa imi dormea ziua. Si durea intr-adevar cam 20 de minute si la mine...De 2 zile am zis: gata, s-a terminat cheful..e prea greu, ma doare spatele de la kg lui. Asa ca daca vad ca e obosit, il pun frumos in patut, unde el se ridica in picioare si plange in hohote. Dar stiu ca pana la urma cedeaza si il gasesc peste un anumit timp culcat si dus....doarme. Trebuie sa rezisti lacrimilor ei si in cateva zile se va obisnui cu noua metoda. Din pacate multi copii adorm in lacrimi..nu avem ce face, asta este....Iti urez succes!
LUANA
Nu prea mai am timp sa intru pe aici. Kailan e un copil atat de energic, ca toata ziua sant ocupata cu el...alearga dupa el si striga: "nu-i voie"....Ce-i place lui e sa scoata toate cartile din duplar, le face morman pe covor..fuge la farfuria cu mancare a pisicilor, ia o bulinuta in mana si vrea sa o duca la gura....eu trebuie sa fiu foarte rapida sa il opresc la timp. Peste tot creceteaza, scoate din sertare, tot apartamnetul trebuie cercetat in orice coltisor......Nu are rabdare sa se joace cu jucariile. Nu l-am mai tinut in tarc de mult, de cateva luni deja, pt ca nu-i place....cand fac ceva il las liber, dar necazul e ca tot vine dupa mine, cand fac dus, cand ma duc la WC, cand gatesc.....Am timp numai cand doarme, dar atunci nu mai stiu ce sa fac mai repede fara sa ii simt respiratia in gatul meu....![]()
Si, apai sa sti ca sunt multi flacai frumosi in vremurile astea.....dar si fete, numai una si una.....ce sa facem..evolutia. Las ca daca budistii au dreptate mai venim pe planeta asta si in viitor...sa vezi ce frumuseti vom fi si noi si partenerii nostri...apoi,da, aia viata!![]()
(poze Kailan)
26octombrie spune:
dragelor,
am trimis fisierul Stelutei.
dupa ce am bagat toate datele, mai putin progresele, m-am gandit sa trec in dreptul fiecarei mamici si linkul spre DC, pagina personala. asta nu cred ca as fi reusit sa o fac fara ajutorul lui Doroti, mie imi merge netul ca ochiul mortului.. asadar, vreau sa o mai pup odata, aici, sa stie toata lumea ce harnicuta e ea! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
dragelor,
am trimis fisierul Stelutei.
dupa ce am bagat toate datele, mai putin progresele, m-am gandit sa trec in dreptul fiecarei mamici si linkul spre DC, pagina personala. asta nu cred ca as fi reusit sa o fac fara ajutorul lui Doroti, mie imi merge netul ca ochiul mortului.. asadar, vreau sa o mai pup odata, aici, sa stie toata lumea ce harnicuta e ea!
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
Multumim Luana si Doroti. Va pupacim pe amandoua!

Si pe Steluta in avans pt ce urmeaza sa mai faca!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Anileda spune:
Neata ciresici si mamici!
Noua nu ne merge liftul de marti, asa ca facem sport extrem in fiecare zi, coborat si urcat 8 etaje cu cireasa in brate ![]()
Miti, imi pare rau ca n-a tinut "reteta" de dormit. Eu de doua nopti il culc pe Cri in camera lui si a dormit de seara pana la 6.30 respectiv 7 dimineata. Sper s-o tina tot asa.
Amiss, si noi in clubul celor fara dinti!
Zax, semintele la kiwi le scoti din cauza de posibila alergie? Eu i-am dat acum vreo 3 zile juma de kiwi cu seminte cu tot si nu s-a intamplat nimic.
Multumim celor ce ne-au apreciat pozele si bancurile
Multi
tuturor!
Anileda spune:
Mai voiam sa zic ceva, si anume cum am combinat fasolea verde: cu cartof fiert, cu o bucatica de unt cat o aluna, carnita de pui si suc de mar. A iesit un amestec yummy.
Roxana Claudia spune:
Punem si noi poze ca de multa vreme nu ne-am mai invrednicit!!
http://community.webshots.com/album/557595557OkoJns
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
camelia.t spune:
quote:Roxana foarte frumos puiutzul tau!Chiar demult nu-i mai vazusem ochisorii albastri!Ce bine ca puteti iesi in parc.La noi e tot ploios.
Originally posted by Roxana Claudia
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Le-am vazut! Hi, hi tot stelist, imi aduc aminte prima poza cu micul stelist...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica