Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

hey,
daca vreti sa vedeti un documentar interesant este acum la 22 pe National Geografic - In pantec cu gemeni: doi, trei sau chiar patru!
Vizionare placuta

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by zax

hey,
daca vreti sa vedeti un documentar interesant este acum la 22 pe National Geografic - In pantec cu gemeni: doi, trei sau chiar patru!
Vizionare placuta

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

L-am vazut si eu, a fost super! Eram la bucatarie, spalam plita si cuptorul

Nu incep maine serviciul, ci poimaine. Poimaine e marti si 13 Dar nu sunt superstitioasa

Azi am achizitionat si eu steamer, in sfarsit... pana acum n-am gasit! Am luat unul, Steam Gourmet...
De asemenea, pentru camera lui Alec am luat un purificator Varta. La cat praf intra in casa ( pe unde, dreak stie...), se impunea asa ceva.
Am gasit si aspirator din acela mic cu suport, care se detaseaza si poti sa mergi cu el oriunde prin casa sa apiri... are cam dimensiunea aspiratorului pentru masa de bucatarie De cand cautam unul asa, mic, usor de manevrat!
Voi mai sterilizati bibe? Eu sterilizez inca totul cu sterilizatorul si am de gand sa o mai fac

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

dragele mele, acum 2 nopti am crezut ca s-a schimbat fi-miu si doarme si el normal. Deci, vineri seara pe la 8:30 l-am bagat in cada cu ta-su, super fericit, dupa l-am cremuit bine si a adormit imediat. I-am dat lapticul in somn pe la 11 seara ( ca vroiam sa ma culc si de oboseala nu dadea inca semne ca se trezeste ) si pana la 6:15 dimineata a dormit neintors, cand a primit iar laptic. Noi, parintii, foarte bucurosi , am zis ca asta e reteta, baie seara in cada cu ta-su.
Ei bine, aseara repetam, baita pe la 9 seara, l-am tinut vreo 30 de minute, apoi cremuiala cu masaj, i-am dat imediat laptele, adica pe la 10 seara siiiiii.....la 3 noaptea s-a trezit iar sa pape lapte ....asa ca toata "reteta" noastra "magica" a fost o amageala

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Esti de coma, zau asa! Reteta? Omuletul tau nu poate dormi daca ii este foame, na!
Alec este de alta croiala... si acum i-am auzit matele chioraind, dar nu si-ar strica el bunatate de somn pentru tot laptele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

amiss raportam ciresel fara dinti!!!! Si suntem tristi.....

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!! O saptamana super va dorim!!

Lacri pai dupa cum numara americanii stam la etajul 2 dupa cum numaram noi stam la et 1.... oricum o dai tot aproape de sol plus ca nu avem balcon dar nu-mi fac griji gaseste ea ce nazbatii sa faca
sa stapaniti sanatosi steamer-ul, aspiratorul,si purificatorul!! Mama ce de aparatura!!

Amiss nici noi la 9 luni implinite nu avem nici un dintisor!!lasa ca si cand vin.. sa te tii!!

Diana79 ne bucuram ca Nicole e ok!! si va asteptam inapoi in livada cu povesti si poze!!

Miti zau.. reteta..ma faci sa rad.. si eu credeam ca am retete din acestea dar Sofia imi scoate una doua ideile astea din cap..Cum am senzatia ca am descoperit ceva ce merge pac nu mai e valabil..si o luam de la cap!!
De dintisori si eu am auzit acelasi lucru.. sper sincer sa fie adevarat!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Atunci pupici la clubul celor fara dintisori.
Si pupici balosi pt cei cu dintisori.

Mai cine isi mai adoarme copilu' in brate cum facem noi? Petra nu poate adormi de una singura. Am ajuns aici pentru ca mereu cand o pun in patut se ridica in picioare si nu adormea. O tin in brate pana e semi adormita si apoi o pun in patut. Dar uneori dureaza frate si 20 min sa o adorm...si ma rupe de brate. A si mai trebuie sa o si plimb prin camera. Altfel maraie.
Cum sa o dezvat? In afara de Ferber pentru ca ea se ridica in picioare si sta muuult asa.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Apropo de Ferber, eu ii spun la metoda asta Fierbe-l.

Sunt pe forum pentru ca de 3 zile Petra mea se trezeste numai pe la 7 si un sfert, dupa 3 partide de supt in timpul noptii...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!!

Ne mai tineti minte?
Venim cu o intrebare: ieri Rares a facut caca gri ca asfaltul, foarte tare si foarte urat mirositor.
Care ati mai patit asa ceva? e cazul sa ma impacientez sau mai putem astepta azi sa vedem ce si cum?

Si sa nu uit....avem doi dintisori!!!!

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

quote:

De asemenea, pentru camera lui Alec am luat un purificator Varta. La cat praf intra in casa ( pe unde, dreak stie...), se impunea asa ceva.

E marca Vortex, dar, la cat de chioara de somn eram azi noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by florypop

Salutare!!

Ne mai tineti minte?
Venim cu o intrebare: ieri Rares a facut caca gri ca asfaltul, foarte tare si foarte urat mirositor.
Care ati mai patit asa ceva? e cazul sa ma impacientez sau mai putem astepta azi sa vedem ce si cum?

Si sa nu uit....avem doi dintisori!!!!

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

I-ai dat cumva ficatel? De la ficat se coloreaza scaunul mai inchis si miroase si mai urat.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput