Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 28
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!Nu am mai scris cam de multisor pentru ca Luca e mucos.Imi face si febra ,dar deocamdata nu mai mare de 38.Doamne ce mai trece vremea.Parca ieri i-am nascut si acum vorbim deja de crese si gradinite.Noi inca nu ne-am decis sa il dam pe Luca la cresa.Are prea multe tabieturi si vrea sa fie bagat in seama si cred eu ca schimbarea mediului il va bulversa.Mai ne gandim.
Ati vazut ce cald va fi in week end?Noi cred ca ne ducem cu puiut la zoo.
roxana c. spune:
Eu tot nocturna...
Vorbeati de tabieturile copiilor si nu ma pot abtine si trebuie sa va zic ca Ana , dupa prima zi la camin, dupa ce-o intreb cum a fost, daca i-a placut...imi spune ca i-a placut, a mancat, i-a dat doamna cu lingurita, dar era suparata ca doamna n-a leganat-o ca sa doarma, cum era obisnuita de bunica-sa
Iar cu Oana , alta faza: ii povestisem ca intai trebuie sa se duca la gradinita, dupa aceea la scoala, la liceu....facultate..Si vine prima zi de gradi, ma duc sa o iau, si pe drum ma intreaba: " maine mergem la scoala?"![]()
Irinusha, ai aflat ce este bebe?
Vad ca-i slaba miscarea pe aici. Strig catalogul?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
roxana c. spune:
Unde-ati fugit, ca am ajuns pe pagina a2-a?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Medeea76 spune:
Toti piticii au muci...
N-am mai intrat, suntem tare ocupati si am senzatia ca nu stau destul cu bebe! Cautam secretara!!!
Fetele, va citesc, dar nu am timp sa scriu, imi dati scutire?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Dragele mele, mi-a venit o idee, vazand ca am vreo 50 de Pampersi nr.3 de dat... Ce-ar fi sa punem fiecare cate ceva deoparte pentru copiii sarmani? LauraNicole, din cate citisem la un moment dat la umanitare, tu stii cateva familii necajite, care ar avea nevoie de cate o hainute sau ce avem noi pe acasa. Ma gandesc ca la cate se aduna de la un copil mic, poate ajutam si noi cu cate ceva. Daca vreuna dintre voi cunoaste copii sarmani, va rog sa scrieti aici, poate reusim sa-i ajutam. La mine s-au strans hainute, pampersi, cosmetice, biberoane si le-as da cu drag unei familii cu un bebe mic de tot, care nu are nici macar ce manca... A, am si o cutie de Humana 3 cu banane (nu se dizolva in apa rece, iar noi nu incalzim apa niciodata, asa canu le putem folosi - am cumparat 2 cutii...).
M-as bucura sa putem ajuta in cazul in care e intr-adevar nevoie, asa ca daca puteti ajuta sau stiti pe cineva care are nevoie de ajutor, va astept cu propuneri.
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Dragele mele, mi-a venit o idee, vazand ca am vreo 50 de Pampersi nr.3 de dat... Ce-ar fi sa punem fiecare cate ceva deoparte pentru copiii sarmani? LauraNicole, din cate citisem la un moment dat la umanitare, tu stii cateva familii necajite, care ar avea nevoie de cate o hainute sau ce avem noi pe acasa. Ma gandesc ca la cate se aduna de la un copil mic, poate ajutam si noi cu cate ceva. Daca vreuna dintre voi cunoaste copii sarmani, va rog sa scrieti aici, poate reusim sa-i ajutam. La mine s-au strans hainute, pampersi, cosmetice, biberoane si le-as da cu drag unei familii cu un bebe mic de tot, care nu are nici macar ce manca... A, am si o cutie de Humana 3 cu banane (nu se dizolva in apa rece, iar noi nu incalzim apa niciodata, asa canu le putem folosi - am cumparat 2 cutii...).
M-as bucura sa putem ajuta in cazul in care e intr-adevar nevoie, asa ca daca puteti ajuta sau stiti pe cineva care are nevoie de ajutor, va astept cu propuneri.
Sigur ca da , Medeea !Acum nu prea cunosc bbei mici de tot dar sigur voi gasi !
Va pupic pe toate si toti !
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
CatXO spune:
Chiar, ce liniste...
Vin eu cu o
.
Noi suntem bine, va citesc, dar, de obicei, nu mai apuc sa scriu. Asa ca raman cu cititul. Au fost si fetele un pic mucioase, dar le-a trecut cu picaturi.
In legatura cu gradinita. Am fost la snow white, mi-a placut si cred ca de la toamna Alexia o sa mearga acolo. O sa merg sa mai vizitez si alte gradinite, dar cred ca o sa raman la asta. La stat nu vor sa o primeasca pana la 3 ani, so... .
Acum va
si sper sa mai intru mai tarziu.
CatXO spune:
N-a vrut nimeni cafea? Deci am facut degeaba...Va dau o
si pentru ca a trebuit sa aduc subiectul de pe pag. 2.
LauraNicole sa stii ca si eu detin cateva lucrusoare de copii. Daca ai nevoie de ceva sa dai de veste si pe-aici, ca eu nu prea intru pe la umanitare.
Pupici
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!
Mii de scuze,nu am mai intrat deloc nici sa citesc.L-am avut pe Luca cu febra mare sambata si duminica si am capiat,mai ales ca medicul lui nu este disponibil nici macar la telefon in week end.A avut rosu in gat,muci are de joi si de abia acum i-au trecut,iar sambata la prima ora ia explodat temperatura si a ajuns pna seara la 39.7 cu tot cu antitermice.Acum e pe antibiotic su in sfarsit azi a avut verde sa iasa la plimbare.
Si noi avem cateva lucrusoare de dat.Daca Laura ne da detalii despre ceea ce trebuie sa facem cu mare placere ajutam.Asteptam informatii si sarim imediat.Noi am mai dat la mamicutele din parcul unde ne plimbam si care au puiuti mai mici decat Luca al meu,dar nu au fost cazuri disperate.Nu cunosc familii cu copii care sa necesite ajutor de urgenta asa ca nu pot veni cu nici o propunere.
Va pup si sper sa nu fie puiutii bolnaviori.