Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Momentan am pe lista cele doua gemene care acum au in jur de 7-8 luni , maimutica de un an jumate si inca o brotacica de 3 ani.Mai am in Bucuresti o mandruta de vr-o 10 luni si un brotac de 8 luni dar gras rau de arata de cel putin 10 luni (asta-i tot in Ploiesti ) .De obicei adun toate hainutele si le sortez care pentru cine dar facem oricum vreti voi.Gemenele sunt la tara si de obicei le trimit lucrusoarele prin mama sau o matusa .

Miky , sanatate lui Luca mic .Noi am scapat in sfarsit de raceala .
Pup puii dragi!

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Mergi la inceput

Fetita cea mica a sora-mii are 4 luni si , deci , as fi putut aduna si pentru ea dar sora-mea e ciudata rau si nu primeste decat lucruri noi noute asa ca tot ce am gasit am doinat unde era intr-adevar nevoie .Pai daca ea nu a vrut nimic , nu era pacat?Ma refer si la ce i-a ramas mic Sandrei .

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si io-s p-aici dar nu am nimic nou de zis.

am si io o curiozitate mareeeeee: Laura, ce faci la ora asta pe net????

Dragelor, hai sa ne vedem in parc zilele astea!!!!
imi iau liber daca trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare ploiestencelor!

Insanatosire grabnica la toti puiutii bolnaviori! PUpici sa treaca repede!
I-am facut si noi sapt. trecuta lui Cris vaccinul de encefalita transmisa prin capuse (aici se recomanda, fiind f. multe cazuri ... se plateste chiar de casa de asig.) si a fost cam marait ... dar vad ca n-a mai facut nimic, ce ma bucura.

Avem si noi multe lucrusoare de bb si copil, dar sunt disponibile dupa al doilea bb ... deci cand raman a doua oara mici :) le pun la autocar cu destinatia Ploiesti. Aveam de gand sa rog pe cineva sa le dea la un orfelinat, ceva, dar e mai bine ca stiti voi familii sarace. Doar ca mai dureaza.

Roxana, la noi "Omuletzul" o sa fie o surpriza ... asa ca vom afla la nastere ce este. Asa am decis si la Cris si a fost asteptarea mult mai palpitanta :) si la nastere ne-am simtit ca si cum am despachetat un cadou de mult asteptat ... na, o surprizuta reusita :) Insa noi credem ca-i o fetita f. agitata. Ce-o fi, sanatoasa/sanatos sa fie si suntem fericiti!

Va pupicesc si va doresc o zi faina! Cum e vremea in Ploiesti? Aici s-a intors iarna, dar speram sa nu fie de lunga durata ... grr!

Edit: Am uitat ... avem de dat pantofiorii lui Cris. Pantofii ii luam mereu noi, sfat dat de o bunicuta cu experienta (se poate transmite mersul gresit prin incaltaminte purtata ... si Cris oricum merge stramb rau). Ma gandesc ca ptr. familii sarace nu conteaza prea mult, incaltaminte sa fie. Le aduc la vara, doar sa nu ma puneti sa-i spal, ca-s puturoasa de fire. :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clyo

si io-s p-aici dar nu am nimic nou de zis.

am si io o curiozitate mareeeeee: Laura, ce faci la ora asta pe net????

Dragelor, hai sa ne vedem in parc zilele astea!!!!
imi iau liber daca trebuie

Astept sa plece lighioana la serviciu ca sa pot dormi si eu o ora pana se trezeste Alexa .Eu noaptea lucrez ca e mai liniste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele, eu propun o intalnire joi, la ora 2, in parcul de la statuia lui Mihai Viteazu. Ce parere aveti? Se inscrie cineva? Ma gandesc ca e mai bine in aer liber, chiar daca unii pitici au muci, ii imbracam bine. Poate avem noroc si e soare si frumos. Ee si bebe Tea spunem prezent!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Si noi spunem prezent pentru joi ca nu mai suntem bolnaviori.Mai avem niste mucisori,dar se trec sigur pana atunci.Noi vrem sa venim mai tarzior putin pentru ca Luca doarme pana pe la trei.Si e prea mare ca sa mai doarma in carucior afara.Deci suntem disponibili pana la 13.00 sau dupa ora 15.30.Si sa ne rugam sa fie frumos ca cica maine ploua rau de tot cu descarcari electrice.
Azi am fost la o prietena acasa care are un baietel cu vreo trei luni mai mititel decat Luca.A fost un circ total.S-au batut,s-au pupat,s-au fugarit,s-au si jucat putin.Au fost foarte haiosi.E prima oara cand mergem la alt copilas acasa si a fost foarte incantat.O sa mai repetam experienta daca ne mai primestepentru ca prietena asta a mea s-a cam ales cu o mare dezordine si cu ceva pagube la jucarii.

Mergi la inceput

Ne inscriem si noi pe lista dc va fi frumos afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Laura, multe flori pt tine, nu stiu cum rezisti.

io la 2 nu pot, ca e ora de masa si de nani, dupa 5-5.30 ce ziceti?

Mergi la inceput

Multumesc , Clyo ! Asta e ! Trebuie s-o fac ca de pomana nu-mi da nimeni .

Mergi la inceput