Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna dimineata tuturor! Am facut prezenta si acu tropai la treaba .
Va pupicesc mai tarziu , dupa ce-mi beau cafeaua si ma spal pe dinti , hihihi!!!

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

Pt Laura Nicole.Imi poti spune te rog frumos und emai exact este cresa? Deja ti-a acceptat cererea sau doar ai depus-o si astepti raspuns? Te rog spune-mi si mie cum sa procedez?
Am fost si eu azi si am depus cerere pt cresa nr 39,pt locatia noua,ca la cea veche nu mai sunt locuri.Mi-au spus sa-mi las cererea dar nu-mi garanteaza ca o sa-l si primeasca. Eu as mai incerca si la alte crese dar nu mai stiam nici una.
Am vizitat tot azi si gradinita WHITE SNOW si mi-a placut .In caz ca n-o s areusesc la cresa de stat o sa aleg gradinita acesta.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Madalina, si pe mine ma intereseaza Snow White; imi poti da ceva detalii?

multumesc

Mergi la inceput

Am vorbit chiar cu patroana,Raluca,foarte de treaba mi s-a parut.In mare, au program 8-14 ,8-18 . La cel scurt nu stiu pretul ,dar la cel lung 4,5 mil. Plus mesele,in functie de cate mese papa piticii. Mi-a aratat o camera unde se jucau cca. 10 copii , 2-3 ani. Il poti duce oricand cam o ora sa vezi daca-i place ,mie mi-a zis sa-l aduc pe Edy .Nu trebuie inscris cu nu stiu cat timp inainte,te duci vb si gata. In mare mi-a placut si casa.Curtea cam mica,a zis ca o s-o amenajeze ,acum ca a venit caldura sa se joace copii si pe afara. Cam atat am intrebat.Acum ramane sa vad daca il accepta la cresa nr 39(apropo,are cineva copii acolo?m-am interesa cum e)daca nu,mai mult ca sigur o sa-l duc la SNOW WHITE. Zic,ca merita incercat,du-te vezi cum e ,eventual mi-a zis ca il pot lasa 2-3 zile de proba.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Madachan , mi-au acceptat-o din prima , fara nici o problema .Este la baza podului dar pe partea cu linia de tramvai , chiar lg UPETROM .A trebuit sa duc copie dupa certificatul de nastere ,adeverinta de salariat ( a mea sau a sotului ) si cerere de acceptare (scrisa de mana , nu neaparat pe calculator .In toamna , Intre 1 si 5 septembrie imi vor da listuta cu ce analize trebuie sa aduc .De platit voi plati 45 000 lei pe zi , ceea ce nu e mult deloc .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

De-abia acum am reusit sa scriu, de citit v-am mai citit peste zi, dar de scris....mai greu.

Despre gradinita Ariel: nu este intr-un bloc asa cum intelesesem , ci la o casa de pe langa blocurile noi. Are doar program scurt, adica de la 8- 13. Urmeaza ca din toamna sa faca si program prelungit. Acum se plateste 110ron pe luna, bani in care intra si ora de engleza si parca inca ceva, n-am retinut prea bine. Rechizite dau tot ei, nu trebuie dus nimic. In grupa unde-i nepota-miu sunt 19 copii, in general nu iau mai mult de 18 intr-o grupa.

Va spuneam pe la inceputuri ca Ana, fata mea cea mica este la gradinita cu program prelungit de la Complexul Mare. Ei bine, nu mai este acolo, m-am enervat si am mutat-o pe Traian la gradinita nr 8. Bani cereau cu orice prilej, ptr patuturi, ptr sevalete, ptr parchet, ptr scaunele.....etc, etc. Plateam o a 3-a educatoare -ca era grupa de step by step- dar lectii faceau tot la gramada. Si multe altele ca mi s-a facut lehamite.

Madachan, cresa este si la Complexul Mare, la gradinita de unde povesteam mai sus, depinde si unde locuiesti. Nu stiu cum este la cresa , poate nu-i la fel ca la gradinita, de fapt poate ca si la alte grupe o fi altfel, stiu pe cineva al carui copil este la o alta grupa si care-i foarte incantata , cred ca depinde si de educatoare.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Si eu cred ca depinde mult de educatoare.
Laura,multumesc! Atunci o sa bag cererea si acolo.Noi nu locuim in Ploiesti ,asa ca nu am preferinta de locatia cresei.Inca ceva, nu suntem salariati,avem o afacere,ce trebuie sa duc in cazul acesta?

Ma gandeam aseara,ca sa-l dau asa din prima la program lung nu mi-ar convenii.Noi doi nu am fost despartiti mai mult de 4-5ore,si asta foarte rar,cand am eu ceva de facut si nu-l pot lua si pe el.Cred ca o sa-mi fie mie mai greu decat lui Edi. Eu vreau sa-l dau la cresa,nu pt ca nu pot sta el,ci pt a fii mai mult cu copii ,sa mai invete cate ceva.Ii place la nebunie sa fie intre copii,cu greu il iau acasa.Cred ca o sa-i placa.

O zi buna fetelor!!!!

Apropo ,daca,mai organizati vreo intalnire poate venim si noi.Ca tare mi-ar placea sa va cunosc!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata ploiestencelor!

Daniela, bine ai venit! Bb-lus sanatos si mancacios!

Medeea, felicitari! Afaceri bune in continuare!

Vad ca vorbiti de gradinite. L-am inscris si noi pe Cris, din sept. ar trebui sa primim loc ... de la 3 ani au tot copiii dreptul la loc de gradi, dar eu vreau neaparat la ceea unde l-am inscris, sper sa avem noroc. Noi parca am plati 8-14h cu masa ca. 150 euro ... nu mai tin minte. Mie oricum imi place programul oferit: germana, muzica ... si cica vor sa incerce si cu engleza. Mai vedem!

Va pupicim pe toate! Sanatate multa piticilor!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Mada, multumesc pt informatii, trebuie sa dau si eu o fuga sa vad ce si cum.
eu as incepe cu program scurt, de 4h, la pranz as vrea sa manance acasa.
are anumite tabieturi la pranz: ciorbita e obligatorie, felul 2 trebuie sa fie variat, suc de fructe (portocale) musai.
apoi sta pe wc, citeste o revista , asculta povestea si nani.

nu stiu daca la gradi are cineva atata timp (si rabdare).

Mergi la inceput

Si Edi la fel,la pranz papa neaparat ciorba sau supa si neaparat in scaunul de masa. Dar ma gandeam ca daca il dau la program scurt pana la ora 14,nu mananca acolo? In fine, poate se adapteaza.
Azi i-am gasit in sfarsit topogan.Este obsedat de topogane si cautam de mult.De 2 ore de cand l-am montat nu s-a mai dat jos de pe el.

O seara placuta!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput