Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Daniela, bine ai venit! Sarcina si nastere usoara!
si eu te sfatuiesc sa mergi la Bucuresti daca ai aceasta posibilitate.

Medeea, felicitari si la mai multe!
cu cine ai nascut la Cantacuzino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele si de la noi! Nu prea am mult timp..dar incerc sa fiu la curent cu ce scrieti!!!
Medeea - felicitari pt contract si la cat mai multe..Doamne ajuta!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, multumesc pentru urari!!! Speram sa mearga bine si sa fie un succes pentru Ploiesti, ca e nevoie!
Noi am fost cu bebe la Snagov, unde era deprimant totul, asa ca nici macar nu am coborat din masina, apoi la Zoo Baneasa, unde i-a placut mult si m-au impresionat lupii albi care veneau langa gard sa ii mangai.
Ardeleanu, cand am nascut eu nu se facea epidurala, dar si daca s-ar fi facut, nu cred ca as fi avut curaj... In maternitatile din Bucuresti exista deja o traditie in sensul asta, o epidurala nu se face oricum (e drept ca riscurile sunt destul de mici). Ma bucur insa ca exista si in Ploiesti, poate dispare si de la noi dorinta mamicilor primipare de a face cezariana degeaba.
Clyo, eu am nascut cu Posea. Dar de ce intrebi?
Eliza, multumesc pentru up-datare, daca poti schimba si numarul de mamici si de pitici (avem deja 39 de mamici, pe pitici nu i-am mai numarat...). Ce face Ilincuta?
Fetele, haideti sa votam subiectul.
CatXO, Madutza, v-am gasit menajere bune, sunati-ma, ca nu stiu cand mai intru.
Va pup pe toate si sper sa vina primavara mai repede si sa ne intalnim in gasca mare, cu multi pitici si mamici!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

asa este medeea!eu am cezariana facuta pt ca nu se facea epidurala si inainte de nastere se si mutase copilul meu cu caputul cas,asa ca nu aveam nicio sansa sa nasc normal nici daca vroiam.stiu ca e dezastru la noi in maternitate.nici eu nu voi mai naste aici cand ma hotarasc sa fac pe bb 2.pana atunci va pup si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Medeea, de curiozitate, si eu am nascut tot la Cantacuzino, cu epidurala

Doamnelor, acum ca s-a facut frumos afara, nu vreti sa ne intalnim intr-un parc?
tare as vrea sa va cunosc, plus ca am o datorie fata de Laura.
nu am uitat.
Apropos Laura, ce gradinita ai ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Despre gradinita Ariel din Piata Anton stie cineva ceva?Merci.

Rox de Diana(8.05.2002) & Rebecca(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Seara buna fetelor!!!
Azi am stat cu Luca trei ore continuu afara si nu mai reuseam sa il bag in casa.A fost o super zi,adevarata primavara.Sper sa fie si in continuare la fel.
Si eu vreau sa ne intalnim in parc intr-o zi cu soare.Cine vine cu o propunere?Noi iesim in fiecare zi afara si parcul de la Mihai Viteazul ne este la indemana.Sper ca in aer liber sa ne intalnim totusi cat mai multe mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Este cresa , clyo .Este vorba de cresa uzinei UPETROM , de aici din sud , chiar de langa pod .

Chiar ca a fost frumos afara !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si eu vreau in parc dar sa-mi mai treaca raceala .
Va pup pe toate si toti !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara tuturor! Stiu ca n-am mai intrat de ceva timp, dar n-am avut timp, v-am citit doar asa....din 2 in 2.

In primul rand bun venit Daniela , si un bebe sanatos si mancacios.
Am auzit de doctorita Munteanu, lucruri bune, personal n-am avut de-a face cu ea. Despre maternitate...orice te intereseaza ma poti intreba ca eu am nascut in noiembrie tot aici, n-am vrut sa plec in alta parte din cauza doctoritei mele.

Medeea, felicitari ptr primul contract si la multe inainte!

Roxanae, parca tu intrebai de gradinita particulara din P-ta Sf. Anton. Stai sa ma interesez, verisoara mea il are pe fii-su la o gradinita particulara undeva pe la parterul blocurilor noi de p-acolo, nu stiu daca de asta-i vorba sau nu, dar ma interesez si-ti spun. Oricum ea este incantata.

Fug ca maraie Calin. O seara buna va doresc si cate un ptr fiecare.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput