Pitici de Ploiesti 2
Raspunsuri - Pagina 25
Irinusha spune:

La mutli ani mamicilor! O zi faina ca voi! :) 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Danyelle spune:
Buna !
Sunt o mamica in devenire ca sa zic asa.Sunt insarcinata in 19 saptamani si urmez la d-na Munteanu Daniela.A mai nascut cineva cu ea?Sunt nerabdatoare sa nasc dar totodata sunt ingrozita de ceea ce am citit in legatura cu maternitatea din Ploiesti.Imi e atat de teama.M-am gandit sa optez pentru cezariana dar e cu dus - intors.Voi ce credeti?
Multumesc !
bolgiumiki spune:
Bine ai venit Daniela!Sa ai o sarcina usoara si sa iti dea Dumnezue un copilas sanatos,cuminte si mancacios.Nu stiu nimic despre doctorul tau,dar stai linstita si nu iti mai face probleme.Daca nu ai probleme nu are rost sa alegi sa nasti prin cezariana.De ce anume ti-e frica?De dureri?Dupa cezariana fii coninsa ca vei avea dureri.Daca alegi sa nasti normal poti sa iti faci o anestezie peridurala si nu mai ai dureri absolut deloc.Oricum si intr-un caz si intr-altul se fac anestezii,iar mie doctorul mi-a explicat ca cea mai putin daunatoare pt bebe este peridurala.Decizia iti apartine!!
Eu am nascut cu peridurala,dar la Bucuresti la Polizu si am fost foarte multumita.Ai rabdare si gandestete bine.Mai vin si celelalte mamici cu sfaturi si te vei decide.
Dragele mele am facut niste mucenici astazi foarte deliciosi!!

Avand in vedere ca e prima oara cand fac asa ceva pot sa ma declar experta.Eu la origine sunt galateanca si la mama acasa se fac dintr-aceia moldovenesti.Prima oara cand am vazut la soacra mea cum se fac mucenicii pe aici am zis ca eu nu mananc ciorba aia de coca.Dar sunt buni.I-am dat si lui Luca si a infulecat cu o pofta!!!
alexutza_26 spune:
Daniela - bine ai venit printre noi si sa iti dea Dzeu o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
Pe Dr Munteanu - o stiu, la ea la cabinet faceam echo in timpul sarcinii, e ok, mie mi s-a prut oleaca necomunicativa, dar ma rog, nu era dr meu, asa ca vorbea strict de rezultatul echografiei!!!Eu eram la Fusu (datorita ei am ramas gravi
)
Despre maternitaea din Ploiesti - am ocolit-o cat am putut, din luna a cincea m-am dus sa ma ia in evidenta un dr din Bucuresti (Tutunaru-Elias, unde am si nascut).Am auzit ff multe treburi nasoale despre maternitatea asta...(stii cand eram gravi, sotul meu care e dcoor mi-a zis ceva de genu ca sunt mcrobi la maternitate, cate unul de tip diferit pe fiecare etaj si ca e greu sa le dea de cap....
)
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
geliza spune:
Daniela, bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Sa nu te sperii ca pana vei face 10 mesaje acestea iti vor fi moderate si vor aparea mai tarziu
cat despre nastere, decizia de a naste natural sau prin cezariana iti apartine tie la ploiesti, sau depinde de dr la bucuresti...daca esti tanara si nu ai nici o contraindicatie pentru nasterea naturala este cea mai indicata...
despre maternitatea ploiesti....

...fiica mea cea mare s-a capatuit acum 5 ani cu 5 germeni din maternitate...pe a 2a am nascut-o la Elias....si aici decizia iti apartine, dar sa stii ca sunt destui medici in Buc care te accepta chiar si in luna a 9 a pt a naste acolo....faci cum simti tu ca iti este mai bine
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
LauraNicole spune:
Bun venit , Daniela si sarcina usoara si nastere si mai usoara!
Fetele , un UE minunat va urez!
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
Medeea76 spune:
Daniela, nu are rost sa fii ingrijorata! Eu te sfatuiesc sa nasti la Bucuresti. In Ploiesti nu se face epidurala! Eu am nascut la Cantacuzino natural, cu epidurala si a fost super. Sarcina usoara si sa ne tii la curent!
Eliza, saru'mana pentru atentionare, ce ne-am face fara tine?
Fetele, am dat drumul la plasament! Azi am semnat primul contract!!!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
LauraNicole spune:
Felicitari , Medeea !
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
ardeleanu spune:
felicitari medeea!si la cat mai multe caontracte!cat despre epidurala,permite-mi sa te contrazic.se face in ploiesti,de putin timp,insa se face.am o prietena care va naste cu d-na munteanu,cu epidurala.DANIELLE,bine ai venit,sa dea DD sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara.sanatate tutror!