Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 30
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Salutare bucurii!!!!!!!!!!!!!!
Am revenit!!!!
Detalii mai incolo ca urla bb....
Eu

Wowwwwwwwww Pufy bine ai revenit!!!!

_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexutza_26 spune:
Alina morostes - ai inteles bine si eu am facut la fel ca la semnatura, dar nu-mi iese...o sa mai incerc! Nu papa pe burtica desi i-ar cam convani grasanului, dar la cat se agita, mai scapa pe ici pe colo ceva bale cu tot cu mancarica. Multumim de aprecieri!
Lakioana - multumim,
Reby!
Scumpik - o sa-l trimit pe sot in Carreforu sa cumpere, sper sa se descurce sa cumpere modelul asta de mixer...ca altfel
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Pufymic - bine ai revenit, hai ca parca nu a fost chiar o luna cum ne-ai speriat tu!

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
MamiLili spune:
Cine se logheaza
Si capitol nou creeaza?
Ca fetele-s harnicute
Umpla multe paginute!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
gabitzica spune:
quote:
Imi pare rau ca sotul tau nu a intrat unde voia...dar cred ca a indragit si design-ul...nu?
Lakioana, lui nu-i pare rau, a indragit mai tare programarea. mai face cand si cand cate ceva dar nu prea are timp. Daca vrei sa vezi ultimele lui lucrari, sunt caricaturile angajatilor unei firme facute pentru un calendar www.aradulonline.ro/caricaturi/" target="_blank">aici
Ioana(pufy), iti zic bine ai venit si aici!
Cred ca e o problema cu prima pagina. Cand vreu sa scriu imi apre tare latita.Eventual cine deschide capitol nou sa puna niste spatii intre capitolele vechi.
Poze
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Bombardez cu mesaje acum...ce sa fac? Numai cand doarme ea mai pot sta si eu la calculator...ca in rest, ma solicita la maxim...consecinta colicilor (parca tu...Cristina esti la fel...nu?...avionul...oglinda...tinut in sus...asta e programul cand e treaza. Dar, oricum mami o iubeste mult, chiar daca nu poate sa faca nimic can e treaza...abia poate sa manance. Iar cand doarme...nu poate nici atat...ca o trezeste(are somnicul usor).
Numai cand vine tati mai poate si mami sa faca ceva.
Asa ca...daca vedeti o ploaie de mesaje semnate "Lakioana"...atunci...sa faceti liniste, ca doarme fata
_
Lakioana mami luiRiana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Si noi am spus ca ne incadram in categoria avionul, ridicat in sus, invartit ...

_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Pt cine vrea sa ne vada....am mai puse cateva poze noi in album...
Am o intrebare, cum sa fac sa apara poza in cadrul textului, adica va povestesc cate ceva si daca vreau sa exemplific...cum sa dau linkul pozei cu denumirea de rigoare????
Am votat si noi pe Reby si pe Luca, suntem si noi pe acolo (b6), pt cine vrea sa ne vada!!!!
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
ici Ce nu ai stigat mai repede B6? Acum ma duc si io la vot _
Scumpik, mamica de
lakioana spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Lakioana, lui nu-i pare rau, a indragit mai tare programarea. mai face cand si cand cate ceva dar nu prea are timp. Daca vrei sa vezi ultimele lui lucrari, sunt caricaturile angajatilor unei firme facute pentru un calendar www.aradulonline.ro/caricaturi/" target="_blank">aici
Poze

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ce m-am mai distrat...de era sa o trezesc pe fii-mea!!!!!!!!!!!!!
SUNT SUPER!!!
E foarte talentat...sa nu renunte la grafica...e chiar bun la ce face.
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
alexutza_26 spune:
Scumpik -
dar nu prea pot tipa, doarme grasanu![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
scumpik_lui spune:
alexutza sterge ca merge asa. Lasa doar [ url ] si [ / url ] dar fara spatii
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc