Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Lakioana votat pe Reby

Scumpik...votat pe Luca

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

M-am uitat pe prima pagina si sunt o gramada de fete care scriau mai demult si acum nu mai stim ninic de ele. Sunt cateva pe care le "cunosc" din postari de cand eram gravidutze: Oanacn, Credo, Fusca, Mamiflori, Sofimic, Mephala30, Osna, Crisnemes, CeciliaC, Iancuta, Cata 14...pe unde suneti fetelor?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Bombardez cu mesaje acum...ce sa fac? Numai cand doarme ea mai pot sta si eu la calculator...ca in rest, ma solicita la maxim...consecinta colicilor (parca tu...Cristina esti la fel...nu?...avionul...oglinda...tinut in sus...asta e programul cand e treaza. Dar, oricum mami o iubeste mult, chiar daca nu poate sa faca nimic can e treaza...abia poate sa manance. Iar cand doarme...nu poate nici atat...ca o trezeste(are somnicul usor).
Numai cand vine tati mai poate si mami sa faca ceva.

Asa ca...daca vedeti o ploaie de mesaje semnate "Lakioana"...atunci...sa faceti liniste, ca doarme fata

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mai fetelor, ce logoree ati avut!

Pufy, bine ai revenit ! Sa va bucurati de casuta voastra!

Vauva, poza Biancai e cea mai tare pe care-am vazut-o in ultima vreme. E buna de inramat. Sau de concurs. E super, ce mai!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Pt cine vrea sa ne vada....am mai puse cateva poze noi in album...

Am o intrebare, cum sa fac sa apara poza in cadrul textului, adica va povestesc cate ceva si daca vreau sa exemplific...cum sa dau linkul pozei cu denumirea de rigoare????

Am votat si noi pe Reby si pe Luca, suntem si noi pe acolo (b6), pt cine vrea sa ne vada!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alexutza, ce scump e "Ghita" cum sta pe burtica! Edit: Nu stiu de ce mi s-a parut ca papa asa pe burta.
Pai, cum ai scris la semnatura Printul asa faci si daca vrei sa scrii in mesaj si sa faci trimitere la poza,in loc de printul scrii ce vrei tu, sper ca am inteles eu bine ce ai intrebat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinache

am o rugaminte la unele dintre voi...se poate sa includeti in semnatura data nasterii bb-ului?
daca da, merci, daca nu, nu , am incercat si eu...

Cum adica in semnatura, Alina? Te-as ajuta dar nu stiu ce sa-ti zic fiindca-s un pic confuza.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Am votat si noi pe Reby si pe Luca, suntem si noi pe acolo (b6), pt cine vrea sa ne vada!!!!

PRINTZUL

Votat si noi pe Gabriel...minunea mult asteptata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Fetele, am si eu o intrebare..noi am inceput diversificarea cu supica...am ajuns sa mancam cu lingurita cam 100-120, iar azi m-am gandit s-o mai ingros oleaca.....dar nici chip sa o vrea asa, se mai si ineca pe deasupra...cum si cu ce sa pasez morcovul(ca doar asta pt inceput)...ca la blender nu merge, la mixer nici atat...
Poate nu stiu eu cum sa fac...astept sa imi dati ceva idei, ca grasanu meu ar manca si ai mult, dar se ineaca...

PRINTZUL

www.elanko.ro/models.php?model_id=4445&_t=Mixer%20Platinium%20E%2053%20HB" target="_blank">Uite cu asa ceva sa incerci.Eu pasez orice cu el si merge foarte misto.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

CristinaGoji, ti-am admirat flacaul. Dar tu crezi ca 4 poze-s de ajuns? Ia mai fa si arata-ti baiatul mai des. Imi place chestia aia de la Chicco pe care sta. E un fel de playground?

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput