Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multumesc mult de raspunsuri...intr-adevar la bender e greu pt ca e cant mica, o sa incerc si prin razatoare, poate nu se mai ineaca....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare bucurii!!!!!!!!!!!!!!

Am revenit!!!!
Detalii mai incolo ca urla bb....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea
SI, cine stie, poate Reby se reindragosteste de tzitzi.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Sa te auda D-zeu...desi nu prea cred....

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Alina eu am botezat-o "spioana" pt ca se uita ba pe deasupra, ba pe dedesubt de peretarul acela dupa mine. Mor de drag cand o vad cum face.

Pufy bine ai revenit!

Eu am avut o problema de gandire cat te-ai tot mutat. Ma tot gandeam cat de mare iti este noua camara, daca iti incap dulceturile, compoturile si muraturile pe care le-ai facut asta-vara.

Oana tu de ce nu mai scrii nimic despre Lisa.? spune-ne ce-i mai dai sa manance?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Lakioana - wow ce progrese face Reby la capitolul mancare. S-a gandit sa puna capat carierei de model?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

DAAA!!! Si nu pot spune ca nu ma bucur!!!!
De dimineatza...spre exemplu...a papat 175 ml. si peste 3 ore (tot la trei ore papa...deci cam 6 mese pe zi), a papat 140 ml. Bine zic eu...
La masa urmatoare cred ca va baga iar mai mult......Dar si daca nu...mami nu se supara...ca doar per total e super ok.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva !Pai momentan toate dulceturile stau pe balcon...si muraturile, compoturi nu mai sunt f multe ca le-am papat.....astept acum sa-mi fac si dulap pentru ele.....cat de curand.

Eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

lakioana ti-am vazut lucrarile, esti foarte talentata. Si al meu sot la fel ca tine, s-a reorientat spre altceva. a intrat la arte dar la design nu la grafica unde a vrut. luase 10la desen , dar nu invatase nimic la istoria artei...

Poze

Imi pare rau ca sotul tau nu a intrat unde voia...dar cred ca a indragit si design-ul...nu?
Eu...dupa ce am terminat liceul, am anuntat profesorilor ca nu continui cu artele si ca dau la franceza...Au ramas perplexi. Mi-au bagat de vina...au incercat sa ma faca sa ma razgandesc...ca sunt facuta pt. asta...dar eu...nu si nu. Si asa am dat la franceza. Bineinteles ca in primul an am picat......dar peste un an am luat cu nota maxima.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanae

Iakioana am vazut tablourile.Le mai vazusem dar am crezut ca ai pus altele.Frumoase.
Pt. cineva care vrea sa faca un tablou ce panza si culori ar trebui sa cumpere? De exemplu pt. un tablou despre natura.Nu in creion.La panza ma intereseaza textura ,la culori marca.Parca panza se apreteaza un pic inaite?Merci.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

In primul rand trebuie sa iei o panza cu textura mai deasa (multi folosesc panza de cearsaf...dar din acela mai grosut...de preferinta. Eu...cea mai buna panza am gasit-o in cearsafurile de import Germania (second-hand asta e...cele romanesti nu au fost bune...sau n-am gasit eu). Panza trebuie intinsa foarte bine pe o rama de lemn (sasiu)...dupa care se trateaza cu ajutorul unei pensule mai mari, folosind ori amestecul traditional de clei de oase cu praf de alb de zinc sau de titan...ori vinarom (care se gaseste de obicei la chimicale) sau vopsea lavabila in amestec cu putin aracet... cam 2 straturi sunt suficiente.
Legat de culori...nu cred ca este atat de importanta marca...daca le iei de la Galeriile de Arta din oras...sunt in mos sigur bune...pt. mine nu a contat marca niciodata.
Poti folosi culorile de ulei traditionale...sau culori acrilice pt. pictura. Acestea din urma sunt din ce in ce mai des folosite...Si mie imi plac mai mult. Poti sa jonglezi mult mai usor cu ele.
Uite...daca te intereseaza...iti dau si niste site-uri...unde se folosesc foarte mult acrilicele in pictura:
www. artphila.com (am pus un spatiu) si www. gallery-worldwide.com (la fel am pus un spatiu ca sa nu se considere reclama).
Daca mai ai si alte intrebari...cu mare placere.
Pupici!!!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Lakioana, wow ce mancacioasa a devenit Reby!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Da...si a pus si f. bine in greutate...aproape 600 grame in 3 sapt.
Multumim frumos!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Salutare bucurii!!!!!!!!!!!!!!

Am revenit!!!!
Detalii mai incolo ca urla bb....

Eu

Bine ai revenit, Ioana!!!!!!

_

Mergi la inceput