Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 31
usorlili spune:
Pupici fetele. Am intrat sa raportam: la 4 luni si jumatate avem 7.860kg (micul sumo) si 65 de cm.
La vaccin a fost ok, mai rau a fost dupa. Este foarte marait si ma trezesc cu el plangand. Fie ziua, fie noaptea. Raportam si febra. Acu', n-am decat sa astept sa treaca perioada asta.
Pupici si o sa incerc sa recuperez din urma.
Multumim pentru urarile de drum bun. Intru cand mai am un pic de timp.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
usorlili spune:
Am uitat sa va spun ca nu ne-am diversificat inca si nu o vom face prea curand. Mai ales ca de la dermatita asta atopica este predispus la alergii. Asa ca o lasam pentru 5 luni si 1/2, pentru ca a luat bine in greutate si inca papa bine doar laptic. Fug la el.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
lakioana spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
[quote]Originally posted by lakioana
Si noi am spus ca ne incadram in categoria avionul, ridicat in sus, invartit ...
_
Scumpik, mamica deLuca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Si eu...care credeam ca sunt singura...cea mai napastuita de soarta...
In timpul sarcinii am avut cele mai urate greturi...care numai greturi nu se puteau numi...nu mancam si nu beam apa...si doar luam doze si doze de perfuzii...timp de 3 luni in spital. De multe ori am crezut ca s-a sfarsit cu mine. Ii spuneam sotului ca eu nu mai pot...ca cred ca mor...si plangeam amandoi....GROAAAAAAAAAAAZNIC!!! Nu doresc la nimeni. Dar tot as mai face un copil
Dupa ce am nascut...vine inca una tare: cel mai plangacios bb din istoria omenirii (credeam eu)...URLA FRATE de zici ca o taiai...pana se facea vanata si ma rugam sa respire...ca i se taia respiratia. Timp de trei luni iar...am avut zile de cosmar (nu degeaba arat eu acum ca atunci cand l-am intalnit pe sotul meu...acum 11 ani...cu tot atatea kg., dar mai ramolita
Nu credeam vreodata sa o vad zambind...si acum ranjeste numai cum ii zambesc

Pupe mama guritza ei cu care tzipa.Dupa aceea nu voia sa mai manance aproape nimic....offfffff!!!!
Acum...non-stop dupa ea...cum ma intorc cu spatele la 1 metru distanta de ea...incepe sa urle...cand ma intorc cu fata la ea...rade strengareste...o mishea mica...ce mai!!!
Asa ca ...vad ca m-am inselat...si suntem mai multe napastuite...
Bun venit in club Scumpik!!!!
Sper ca nu ai trecut si tu prin ce am trecut eu pana acum.
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
scumpik_lui spune:
deschid eu subiect nou, ok?
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
43
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
eleņia spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Elenia imi zici te rog cum se cheama apa minerala de la Nestle care i-o dai tu lui bebe? Si o mai fierbi sau i-o dai asa nefiarta?
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
se numeste SACALM (e in niste sticlute mici cu desene pe ea)s nu mai trebuie sa o fierbi io dai asa direct
dudumici al meu cum nu e pretentios bea s apa s ceai s piept s cred c daca ias da s bibe ar papa s din ala
dar eu ii dau ceai momentan babycalm
pupici
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
Alinache spune:
buna dimineata si de la mine!
usorlili, v-am luat! serena are 8 kg, 67 cm la 4 luni fara 10 zile
mamilili, ma refeream la fraza de incheie a mesajului :
"Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)"
daca va inchipuiti ca serena e tot timpul asa cuminte, va inselati! acum o saptamana am incercat sa-i dau mar copt...pe care l-am pasat doar cu furculita...si care avea "crocodili", care nu puteau fi inghititi si mi-i arata cu limbuta... acum am luat mixer vretical si am facut un super piure din marul copt, dar maimutica a papat doar 1/2 de portie, dupa care a urlat de foame! i-am completat masa cu suc de mar+portocala+ananas si a sorbit vreo 120 ml...
poze noi, mai tarziu, dupa "pre-selectie" ;)
Alina &
Serena (18.10.2006)
poze