Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 24
Mirabelac spune:
Aaaa, vin la intalneala, daca intarzii dau un sms. Ma duc sa ma pregatesc.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
lakioana spune:
quote:
Originally posted by roxanae
lakioana unde sunt tablourile ca eu nu le-am vazut?
Roxde Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Roxana...daca intri in album pe yahoo (pe primul link de la semnatura), vei vedea in stanga...albumele: Printesa noastra iubita..., By Dani... Ei, picturile si desenele le gasesti albumul "By Dani". Pupici...si vizionare placuta!

_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Alinache spune:
va salut din nou, mai pe la pranz, sa va anunt marea victorie asupra tehnicii: am reusit sa incar filmuletul asa papa Serena
Alina &
Serena (18.10.2006)
Alinache spune:
da,mirabelac, mesele de fructe si legume au aport caloric mult mai scazut decat laptele si de aia ne-a fost recomandata diversificarea la o varsta frageda, doar 2 luni...
Alina &
Serena (18.10.2006)
anangel_lexi spune:
Scumpik, da, la 4.4 se termina indiciile, deocamdata. termometrul nu cred ca se pune, ca n-are nicio "bucatica" de poveste.
Hazul, pls, te rog mult, da-mi si mie link-ul despre care vorbeai pe SE, acela cu limbajul semnelor la bebei. Multumesc 
Cristina, da, ai dreptate, eu nu pot sa-i fac un astfel de cadou, ca el sta zilnic cu Maria. Poate invers ![]()
Eloise, felicitari pentru dintisorul lui Vladut. E mai harnic ca fii-mea, Mariei nici acum nu i-a iesit desi are gingia umflata de vreo 3 saptamani

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
BUCURII!
Alinache, ce frumos papa Serena! Ce cuminte e si cum deschide ea gurita ca sa primeasca marut.
Fetele din Iasi...s-ar putea sa intarzii un pic la intalnire...daca se intampla, dau cuiva un "ies-iem-ies"
.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
alinamoro spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate! 
Marina, nu se mai face vaccinul antirujeolic la 9 luni (cel putin la Arad), se face la 12-15 luni Trimovax sau ROR(anti rujeola, rubeola, oreion). Se mai face antirujeolicul doar in campanii in caz de epidemie. ![]()
Voi ziceti ca la Iasi e primavara si e cald? La noi ploua si e tare morocanoasa vremea
, parca totusi vrea sa se insenineze si aici.
Sa faceti poze multe de la intalnire.
Multumesc de raspunsurile despre carnita.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
lakioana spune:
quote:
Originally posted by Alinache
va salut din nou, mai pe la pranz, sa va anunt marea victorie asupra tehnicii: am reusit sa incar filmuletul asa papa Serena
Alina &Serena (18.10.2006)
Vaaaaaaaaiiiii....ce bebe cumintica...ce frumos papa fara sa se murdareasca...si ce rabdatoare asteapta papica din lingurita.
Vreau si eu!!!
Eu am emotii cu Reby...ca ea e mai mofturoasa la papa (nici nu imi vine sa cred ca acum papa peste 850 ml. laptic/24ore). Sper sa accepte diversificarea...sincer...am emotii
Alina...felicitari pt. bb cuminte!!!!
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Alinache spune:

am o rugaminte la unele dintre voi...se poate sa includeti in semnatura data nasterii bb-ului?
daca da, merci, daca nu, nu
, am incercat si eu...
Alina &
Serena (18.10.2006)
Vauva spune:
No hai salut la fete!
Noi am scapat cu bine de vaccin, nu am avut febra s-a simtit bine chiar a fost prea activa aseara. Pe la 23.30 ea avea o gura mare de mi-era frica ca trezeste tot blocul. A apucat-o "limbaritza"
. Am inceput sa radem si eu si sotul am zis ca i-au pus atia ceva in vaccin
. Azi dimineata la 5 din nou tinea cuvantari
. Hai sa va arat mai nou cum ma spioneaza din patut: Spioana
Aici asa se fac vaccinurile:
-la 0-3 luni BCG
- 3 luni DTaP-IPV-Hib
- 5 luni DTaP-IPV-Hib
- 1 year DTaP-IPV-Hib
- 1,5 years MPR
Apoi la 4 ani. Dar nu se face pt hepatita B. Eu nu i l-am facut inca. Ma gandesc sa il fac dupa 1 an cand se poate face Twinrix care este si pt hepatita A si Hepatita B.
Alinache am vazut-o pe Serena. Tare scumpica si rotunda e![]()
Xandrutza ca sa pui poze prima data trebuie sa-ti faci un album pe Webshots sau Yahoo, apoi sa-l faci public, dupa care poti da "Replay with quote" la mesajul meu de ex si vezi cum am scris eu unde am pus pozele, tu numai inlocuiesti cu datele tale. Oricum mai poti intreba daca nu te descurci.
Cristina multumesc de sfat o sa incerc si asa, de fapt mai demult asa faceam, ii scoteam suzeta dupa ce adormea nu-s de ce m-am prostit acum iar.
Revin mai tarziu ca ma duc sa beau ceai,ma ustura gatul
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE