Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
Vauva spune:
Gety nu cred ca e bine sa pasterzi cerealele o data preparate. Mai bine arunca-le sau mananca-le tu
.
Alina eu am cumparat borcanel cu orez si pui dar cred ca mai astept un pic, vreo saptamana. Pe borcanas scrie 5-6 luni. Aici sunt multe cu preparate de peste de tot felul, tot de la 5-6 luni eu vreau sa incerc si cu astea
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cucuoancea si care-i explicatia? Mi s-a spus ca-i fomista. La cate kg. are, nu prea inteleg. Dar face asa chiar si imediat dupa ce a supt la san. Sau daca te joci cu ea si o faci sa rada, imediat isi baga pumnul in guritza. De incheiere. Cateodata si i-ar introduce pe amandoi, dar nu incap.
Am inteles ca asta este reflexul lor cel mai dezvoltat, deci e normal sa bage in gurita si sa incerce sa suga tot ce le pica in manute. Cu atat mai mult cand se pregatesc dintisorii...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Vauva spune:
LA MULTI ANI BUCURII DE 9 !
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Alinache
multumim tuturor de aprecieri!
ce multeAlina suntem!
Alina &Serena (18.10.2006)
Daaaaaa, suntem multe "Aline" aici!

Vauva, ce fain ca aveti o gama variata de borcanele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
lakioana spune:
Marina...in primul rand ma bucur foarte mult ca te-ai decis sa revii!!!
Intr-adevar...sfaturile tale au ajutat foarte multe mamici (fiind atat de activa pe forum).
In al doilea rand...tin sa iti multumesc
pentru grija pe care mi-ai acordat-o vis-a-vis de refuzul lui Reby de a mai papa san. Sa stii ca ceea ce s-a intamplat nu e de fapt un esec total, pentru ca Reby inca mai papa laptic de-al lui mami...aprox. 450 ml/24 ore...si asta pentru ca am descoperit cum sa scot cat mai mult lapte din sani (fata de acum 2 luni...cand nu stiam sa fac asta). Stimulez sfarcul cu degetele umede, ca si cand ar suge bebe...ca sa cada lapticul...si dupa aceea mulg cat am nevoie. Inainte nu stiam sa fac asta...si bineinteles ca nu aveam ce mulge.
Si tottusi...o mai pacalesc din cand in cand sa pape (ex. dimineata la 6-7 si pe la 10 uneori.
Ieri nu a mai vrut sa suga...dar vad ca azi s-a dezmintit...
Ignatica...da...suntem colege de suferinta...imi pare rau si pt. tine!
Multumesc frumos fetelor care mi-au laudat tablourile...dar in ultima vreme m-am cam lenevit...asa ca nu prea merit eu laudele aduse...ar trebui sa ma huliti
...ca sa imi revin...si sa ii termin Rebecutzei portretul 
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
matahut spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Ce face Ana?Cum a facut fata virusilor din ultimul timp? Diana este mai mult racita.De la Craciun pana pe 25 ianuarie a tusit.Apoi i-a trecut,iar acum iar ii curge nasul.Si i-am dat o gramada de imunostimulatoare.[/b][/font=Courier New][/purple]
Multumim, bine. A fost racita de Craciun vreo 2, 3 zile, dar nu cine stie ce, i-a trecut cu nurofen si picaturi in nas. In schimb mi-a dat-o atunci si mie si pe mine m-a tinut mai bine de 2 saptamani de ziceam ca mor.
De vreo 10 zile i-am dat si eu imuno baby, asa, de siguranta. Vad ea la gradi au fost in ianuarie gripati pe capete, dar ea a scapat, deocamdata..... Ea a fost si anul trecut la gradi si a scpat ieftin, adica adunat a stat vreo 10 zile acasa. Tremur in fiecare zi si imi fac cruce ca nu a luat inca. Sper sa trecem cu bine si sa ne vedem la vara....la mare.... Bine, muci are mai tot timpul. Ii trecusera in vacanta de iarna, dar dupa ce s-a dus din nou la gradi, s-a captusit iar cu ei. Dr noastra zice ca nu e nimic de speriat, sunt doar "muci de gradinita"
Multa sanatate voua!
matahut spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Marina, nu se mai face vaccinul antirujeolic la 9 luni (cel putin la Arad), se face la 12-15 luni Trimovax sau ROR(anti rujeola, rubeola, oreion). Se mai face antirujeolicul doar in campanii in caz de epidemie.
O, ce bine ar fi, o sa o intreb si eupe asistenta cand vine sa ii faca vaccinul Anei (anti hepatita A, ca e la gradi si ne-am gandit ca ar fi nimerit).
alexutza_26 spune:
Marina - 

"muci de gradinita"
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
Vazut o Sirenuta bolfosica si dulce. Si pe Bianca spioana - super faina poza si ce ochisori frumosi!!! Am vazut poza inca ieri seara si nu-mi puteam lua ochii de la mutrita strengara.
Lakioana - wow ce progrese face Reby la capitolul mancare. S-a gandit sa puna capat carierei de model?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

!