Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 23
mexxa spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi...nu pot sa cred cum a trecut timpul....
Ma apuca melancolia.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

matahut spune:
Am revenit....
tuturor celor care ne-au urat
pentru cei 14 ani de
(e, nu sunt chiar 14 ani de ....) si celor care ne-au vizionat-o pe Maruca. Dupa cum ziceam si ieri, parerile sunt impartite, nu se stie clar cu cine seamana. Mie, de ex, mi se pare ca arata ca un pitigoi cumsecade
.
Alexuta, si Maruca a luat tot 15 cm in 4 luni, nu cred ca e anormal, asa cum, Cristina, nu cred ca e anormal nici sa ia mai putin. Eu cred ca in cazul tau s-ar putea sa fi fost gresite masuratorile, e greu de masurat exact la varsta asta. Si oricum nu au nici o relevanta pentru inaltimea lor de mai tarziu. EU nu am fost in copilarie o lungana, in scoala generala erau mereu multe fete mai inalte decat mine....pe care insa la 14 ani am inceput sa le intrec. Acum am 1,76 cm ![]()
Lullabay, de ce nu ii dai vigantolul cu lingurita? Gasesti o lingurita mititica sa i-o vari in gurita, o pui sa o linga bine
. A, mi-a placut faza cu Naturinalul....
Andra, felicitari pentru
...Cu siguranta asta era problema.
Sympa, nici Ana mea nu prea bea sucuri. Acidulate nu i-am dat, dar nici cand i s-au oferit prin vizite nu a baut, fiindca nu ii plac (din fericire). In casa nici eu nu prea apuc sa fac. Ea bea cel mai bine apa, ceai si lapte. In rest, papa fructe si cred ca e ok.
Usorlili, te asteptam pe meleagurile mioritice, sa ajungeti cu
bine 
Mexxa, sa inteleg ca Sebi vrea sa o ia din loc???? A mea e o puturoasa....nici de intors nu se intoarce ![]()
Vauva, ce bine ca voi ati scapat de vaccinuri panala un an. La noi se fac si la 6 si la 9 luni (Alina Morostes eu stiu ca la noi se face si la 9 luni, cel putin asa i-au facut Anei....). In legatura cu suzeta....Maruca adoarme cu ea si dupa putin timp ii cade din gurita, daca incerc sa i-o var la loc se supara, deci doarme bine fara ea. Dar cand incepe sa se frichineasca o vrea la loc. Eu am invatat-o cu suzi, recunosc, de frica sa nu o ia pe urmele sora-sii care si acum e cu gestul in gura 
Lakioana, imi pare rau cu lapticul
, stiu cat te-ai straduit. Si eu am o prietena care a patit ca tine, la 3 saptamani dupa ce i-a introdus biberonul nu a mai vrut sa puna bebe gurita pe tzitzi si nici laptic nu a mai avut ca sa il mulga.
de la noi.
Flavia, si noi avem salteluta ceva mai ridicata la caput, deci nu cred sa fie de la asta....
Cred ca o deranjeaza burtica, fiindca maraie dupa care...trage un partulic.
MamiLili, vad ca bebeii de la Iasi s-au pus pe treaba
, dintisori (Vladut), rostogoliri....
Elenia, poti sa alaptezi fara probleme. Pentru febra ai voie sa iei paracetamol sau nurofen. Sanatate! Ti-a spus dr de ce nu ai voie sa ii dai cerealele in lapte de mami???? Mi se pare....ciudat!
Itzy, sanatate multa bebitei. Of, kk noaptea...imi aduc aminte de Ana, toata ziua si toata noaptea schimbam, spalam, infasam... Si marucai cand a fost racita ii curatam nasucul cu aspiratorul in miez de noapte. Ne gandeam atunci ce or zice vecinii despre noi.....Uite-i si pe astia, i-a apucat deodata vrednicia, de nici noaptea nu se opresc
Adevarul e ca mai bine sa creada asta, decat sa stie ca ii curatam nasul Marucai
Atunci, chiar cred ca ar suna la protectia copilului.
[teal]Sephora/teal], promit sa ma uit pe site mai pe seara....acum urmeaza pregatirile pentru aniversare, tort, surprize....![]()
Alina Morostes, carnita eu ii voi da dupa 6 luni, probabil pe la 7, asa cum i-am dat si Anei. Am citit ca in SUA s-ar recomanda chiar de la 9 luni. Nu stiu de ce....
Uf, gata, am terminat....Bine, probabil de cand tot scriu eu aici deja s-au mai scris 3 pagini pe forum 

Fug sa pregatesc tortul pentru 
si
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Multumim pentru raspunsul cu cerealele. Chiar nu stiam cat se pastreaza. Mamici, mai este vreun copil asa dornic sa-si bage degetele in guritza ca Maria mea? Ca daca-i in zona gurii, ar baga si mana mea in gurita ei. Si daca nu o las... Ce maraiala imi face. Uda manusa.
A mea! Suge tot ce prinde.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Alexutza - ma bucur enorm de mult ca ti-au prins bine sfaturile mele. Sa stii ca nu sunt recomandarile melle personale, le-am luat dintr-o carte dupa care ma ghidez eu in cresterea copilului meu. Orice recomandare a autorului este insotita de fiecare data de explicatii logice de ce e bine de facut asa. Tot acolo scrie ca daca bebele sta linistit in cada si nu face multa miscare, inseamna ca apa e prea calda pentru el si acesta se relaxeaza in baita si respectiv dupa asta, el fiind deja odihnit, are chef de orice, numai de somn nu. Acuma nu zic, copiii sunt diferiti, unii inoata si la 38 de grade, pentru altii si 32 de grade e prea cald. Pentru unii chiar daca nu inoata, oricum au chef de somn, insa altii, cum e Vladic al meu, trebuie obositi fizic en-gros ca sa aiba chef de somn. Eu zic ca pentru orice mama este bine sa stie mai multe pareri si sa aleaga calea cea mai potrivita dupa parerea ei pentru copilul sau, pentru ca nimeni nu stie mai bine ca o mama, cum reactioneaza copilul in diferite situatii.
Xandruta - pui pozele pe un site unde se pot pune poze, dupa care scrii in mesaj sau la semnatura asa poze (sau pui alt cuvant)
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Xandruta - acum da quote la mesajul meu si uite-te ce-ti va aparea scris acolo, ca nu mi-a iesit faza.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Cucuoancea si care-i explicatia? Mi s-a spus ca-i fomista. La cate kg. are, nu prea inteleg. Dar face asa chiar si imediat dupa ce a supt la san. Sau daca te joci cu ea si o faci sa rada, imediat isi baga pumnul in guritza. De incheiere. Cateodata si i-ar introduce pe amandoi, dar nu incap.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Acum a adormit. Sper pana plecam sa se trezeasca. Nici nu stiu cum s-a imbrac ca zici ca a venit primavara. Sunt 14 grade afara.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
roxanae spune:
Alina eu ii dau carnita dupa 6 luni,atunci cand se termina rezervele de fier din organism.Nu vreau sa ii dau picaturele,mai bine din alimentatie.
Marina, pai dimineata am spus, ca ii dau cereale din acelasi motiv.
Ce face Ana?Cum a facut fata virusilor din ultimul timp? Diana este mai mult racita.De la Craciun pana pe 25 ianuarie a tusit.Apoi i-a trecut,iar acum iar ii curge nasul.Si i-am dat o gramada de imunostimulatoare.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
RO ANA spune:
Itzy nu vrei sa facem schimb de copii, pentru o perioada? ...a ta face kk prea des si al meu prea rar ( e cam constipat saracutul).Asa poate se regleaza si ei.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
Mirabelac spune:
Scumpik pui putina glicerina cu anestezina pe deget si-i ungi gingia, o masezi usor, sper ca-i inteles... si al meu linge si se stramba, dar asta e ideea sa ungi tu ca sa nu linga el tot...
Alinache nu prea inteleg, daca a luat mult in greutate ti-a recomandat diversificarea sau cum?
Hazul si al meu e agitat, nu stiu de la ce, sa aveti o vaccinare usoara!
Sephora semnat pe site si citit povestea nasterii, superba.
Si noi am schimbat kk azi noapte si piticu nu mai avea chef de somn... radea de nu mai putea si culmea, si-a descoperit urechile in miez de noapte, mi-au trecut si nervi si tot cand l-am vazut cum se tragea de urechi...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.