Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 22
alexutza_26 spune:
Fetele ..buna dimineata si de la noi si daca s-a terminat cafelutza, mai dam si noi una
!
Cristina sa stii ca de 2 nopti ma tot minunez de baiatu' asta al meu...adoarme dus dupa baitza (cred ca se oboseste mai tare..ii place sa inoate chiar daca i-am mai scazut oleaca temp apei) si doarme de pe la 10-10:30 pana dimineata la 6-7...cand mananca pe nerasuflate 150 ml si adoarme dus, ca drept urmare si acum doarme!
Asa ca mii de multumiri pt sfaturi..la noi au prins de minune
La Multi Ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari,frumosi cuminti si sa ascultati de parinti!!!!

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Hazul spune:
Neatza fetele, si LA MULTI ANI MARIA DIANA SI ANA ISABELA!!! Sa cresteti mari si cuminti si sa continuati sa=i bucurati pe parintii vostrii asa cum ati facut=o si pana acum!!!
Multumim la toate fetele pentru raspunsuri. Mathea este mai maraita zilele astea, dar cred ca din cauza dintilor. Isi musca pumnul si-si freaca gingia de jos nervoasa....ASa am pipait , dar inca nimic....cine stie? Ai dau cu un fel de gel pentru asa ceva si se mai calmeaza, in rest, bale la greu si saracutza agitata...Cu plansetele, la fel. Habar n=am ce se intampla. Si asta seara a adormit ok, dar s-a trezit la cateva minute de parca as fi pus-o pe foc. Si asta numai seara. Sper sa fie numai o faza si sa treaca. Ieri noapte i-am dat numai ceai de frica sa nu-mi faca iar figuri de la lapte...Sa vedem asta noapte cum ne prezentam.
In rest, pe 13 avem vaccinurile de la 4 luni (2) si o sa-l intreb pe doctor de cand pot sa incep cu diversificarea. Am tot citit cum ati procedat voi, si o sa incerc sa impac si capra si varza, in sensul ca aici au astia idei diferite de cum si de cand sa incepi diversificarea. 
Pupam fetitzele si baietzeii, si speram sa ne comportam bine la vaccin. La celalalt nu a facut febra deloc, si sper ca si de data aceasta sa fie ok.
Pentru voi , o zi buna, iar pentru mine noapte buna. Plec la culcare!
Pupici si pentru mamici.
Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea
mexxa spune:
na ca a primit sotu un telefon de la firma si a fugit..si
calculatorul acum este al meu....
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

xandrutza_76 spune:
buna, mamici de bucurii!!
scumpik, eu sunt din vaslui, dar locuiesc in suceava; poze as pune, dar cum pot sa pun pe site? am vazut ca puneti linkuri...
cat despre dinti, si a mea este agitata si ii curge saliva, se freaca la gingii, dar am vreo 6 suzete cu care se joaca (nu radeti, va rog,a avut una pe care a ros-o si nu am mai gasit aceeasi dimensiune... acum are vreo 6 dar nici una nu e buna...) alba ca zapada si cei 7 pitici (jucarii de cauciuc), calgel... si cand suge saraca, baga un degetel in gura sa-si maseze gingiile... l-am vazut pe bebe al tau, frumusel foc!!
ah, si a mea papa san, biberon si folosesc si lingurita; am citit mai in urma despre subiectul asta, eu nu am probleme... wow, cat mai am de citit...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
roxanae spune:

Elenia poti alapta daca ai febra.Numai daca depaseste 39 e bine sa faci o pauza,SANATATE.
Gety eu pastrez cerealele/laptele 1h la temperatura camerei,6h la frigider.
Eloise felicitari pt. dintzuc,poate din cauza asta era mofturici Vladut.
Sephora semnat pe site.Chiar fetelor si Bianca a Vauvei are site.![]()
lakioana unde sunt tablourile ca eu nu le-am vazut?
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
mexxa spune:
Nu mai tin minte cine ma intrebat cum de a reusit Sebi sa se ridice in genunchi...el de multe ori cand sta in fundulet se impringe in picioare..si banuiesc ca tot asa a reusit...nush sa explic nici eu ca nu am fost sa vad miscare..o pandesc pe a doua![]()
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

matahut spune:
VAI, cat am avut de citit! Am deja o pagina A4 plina de raspunsuri....sa vad cand voi avea timp sa o tastez ca deja a trecut o ora de cand stau in fata computerului si Maruca nu mai are rabdare. Asa ca...pauza si cum apuc astern pe hartie raspunsurile.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Ignatica spune:
elenia multumim de cafea. Ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la pediatru.
Azi avem multi sarbatoriti. La multi ani bebei Stefan, Lukas, Darian pentru cele 5 lunisoare si Maria de Gety si Ana-Isabela.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Multumim pentru urari! Azi am realizat ca fiecare zi in care puisorii nostri implinesc 4, 5, 6, 7 lunisoare este importanta pentru fiecare mamica. Pentru noi, azi este o zi deosebita.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Multumim pentru raspunsul cu cerealele. Chiar nu stiam cat se pastreaza. Mamici, mai este vreun copil asa dornic sa-si bage degetele in guritza ca Maria mea? Ca daca-i in zona gurii, ar baga si mana mea in gurita ei. Si daca nu o las... Ce maraiala imi face. Uda manusa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA