Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mary_lou, o felie de lamaie rece rece de la congelator sau frigider...foarte buna cand fac piticii vaccin...ma gandesc ca nici tie nu are cum sa-ti strice.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

notch reprezinta o modificare a formei undei ce descrie curgerea sangelui prin arterele uterine; el nu trebuie sa existe dupa 14 saptamani cand se presupune ca placenta incepe sa invadeze si sa modifice structural ramurile terminale ale arterelor uterine. Daca apare concomitent cu IR-urile crescute trebuie urmarit!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay .

am vazut ca vorbiti de restaurnte cu meniu special ptr Valentine"s Day ...sper sa fie si la al nostru, cred ca am sa sun sa intreb daca nu ne poate face ceva mai deosebit...ca doar ii interiorul unui hotel de 4 stele.

si eu stiu ca se da diazepam in sarcina dar cu moderatie.cred ca stie doctorul ce zice.
deci magne b6 ii bun ptr notch-uri?am mai aflat si eu ceva nou.

mary_lou incearca sa pui o felie de lamaie pe locul unde faci injectia imediat dupa ce ai facut-o.

ma duc sa mai citesc ca azi la 4 am examen .

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumim andrada !!! stiam eu ca tu o sa ne lamuresti

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

eimotto, inca nu m-am dus sa vad discutia, dar anu' asta se vor lua in cazul fericit (eu nu beneficiez de cel fericit )800 RON. Asta pt. ca DE ANUL ASTA:

-Concediul de pana la 2 ani este platit cu doar 600 RON (fata de anu' trecut cand era 800 RON);
-Alocatia de stat a copiilor pana in doi ani este de 200 RON (fata de 24 RON, cat era anu' trecut).

Daca faci un calcul anu' asta se primesc 800 RON (concediu+alocatie), in loc de 824 RON (concediu+alocatie).. .deci chiar suntem furate cu 24 RON...

PS: Despre asta oare e vorba??? Ia sa ma uit si eu!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va pup si tre sa fug la facultate... iar ma asteapta ore intregi de repetitii... offf, daca n-as fi asa de obosita deja, as fi atat de incantata !
va pup !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Eimotto si celelalte fete care trebuie sa stea cuminti in pat - si eu stau in pat de la jumatea lui octombrie si nu stiu ce sa zic , dar cred ca m-am obisnuit de acum, sau poate de frica sa nu mi se intample ceva rau prefer sa stau asa. Si la mine e sarbatoare cand ies din casa 1 data pe luna sa imi fac internare pentru concediu medical, sau la ecograf, atat.

E drept ca mi-a cumparat sotul laptop in decembrie dupa ce m-am externat sa pot sa stau si eu pe internet, si mai trece timpul, tv ,o carte si asta e, trece mai greu, dar macar sunt mai bine. Nu am curaj sa risc.

Va pe toate si va doresc multa putere sa faceti ceea ce e mai bine pt bebelusi si pt voi.

24 +

Mergi la inceput

Spor la repetitii, KAY!!!

eimotto, eu nu gasesc... si am nimerit aici din inatmplare... si m-am ingrozit ...ca chiar nu inteleg nimik!!!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly bafta la examen.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Fetele, voi ati vazut cu ce viteza au inceput sa scrie si mamicile de martie-aprilie??? Se vede treaba ca au inceput sa stea cat mai multe pe-acasa!!! in curand ne vor depasi la numarul de capitole scrise... desi eu am feeling-ul ca vom avea un numar record de capitole, la sfarsit de odisee!

Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput