Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
andradap spune:
Fetele, uitati aici pe scurt... o improspatare a memoriei... Sunt unele care probabil isi vor aminti de mine...cand am scris disperata aici prima oara...
Asadar... msemcu si cine mai e interesata...AICI este CHINUL prin care am trecut... si pe care l-am razbatutr doar cu ajutorul lui D-zeu si cu sustinerea familiei!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio
Motannel spune:
Ionice, bine ai venit printre noi! Eu sunt din Suceava! La ce medic ginecolog esti inscrisa? La Iasi la cine mergi?
Multe salutari tuturor! Scriu mai putin, caci vad ca sufar zilele astea de o oboseala si o leneeee!!!!!!!!! Dar de citit citesc tot!
Pupici!
Motannel, 25+, Teodora
kay spune:
fetelor, va salut din noapte !!!
noi am fost la morfo marti, rosioara mea e bine, grasuna si miscareata rau ! am filmulet in care se cutremura imaginea cand loveste cu piciorusele ei mici si dragi !
noi suntem bine, ne chinuim cu mutatul si cu toate problemele implicite !
Sosonica mea e de 20 de saptamani 2 zile acum ! am ajuns la juamtate si a trecut atat de repede, ca nu-mi dau seama... incepe sa ma sperie ideea, rau de tot ! incepe sa-mi fie frica ! o iubesc de mor pe Sosonica. si tati la fel, dar mie una incepe sa-mi fie o frica... cred ca pt. ca mi-a crescut burtica foarte mult si brusc ! o sa va pun poze sa vedeti. pana acum nu era nici o diferenta, dar acum e deja vizibil... si ma incomodeaza putin... la scoala, la nici nu mai zic... ma simt neajutorata si incapabila... eu care eram zmeul zmeilor am o frica si cand trec strada acum !
uneori ma doare burtica jos, pt ca e la crescut( cum zic eu, se intinde aluatul), si merg pe strada parca sunt baba in baston !
si ma tot ameninta o raceala... ce mai, sunt o vaicareala toata ! e distractiv sa fii eu !
abia astept sa va vad in martie ! va dati seama? vreo 15 burticoase care asteapta la pizza hhut sa se aseze la masa !!! pai cred ca fug aia cand vad foamea din ochii nostri !
eu va pup cu drag ca maine am iar repetitii 6 ore si deja a ras Iosup de mine cand i-am zis ca la scoala daca n-am treaba mai trag o saltea si ma culc o ora-doua... ca n-am cum sa plec si mi-e somn, sunt obosita... asa ca bag un somn d`ala sanatos ! da nu numai eu ! si colegii mei au prins curaj de cand cu mine !hai ca v-am ametit ! am scris cu diferite culori, pe topicuri, sa fie mai usor de citit !
pup si intr-un mod ciudat (fiindca nu va cunosc) mi-e dor de voi !
va pup cu drag !
oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioaraSonia
zozela spune:
Scuze ca intervin....Nu stiu daca ati aflat:Duminica 11 Februarie,pe National Geographic Channel,ora 22.00-"In pantec:Sarcina multipla"
Sarcini usoare si bebei grasunei!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
chiquitita spune:
Paflo, e o idee super.Dar nu mai am timp ca maine dimineata ma internez! Cand ma intorc! Multumesc oricum.
pepsi, mersi de incurajari! Si eu sper sa fie ok. Momentan e rosie.
Florentina, problema e ca e chiar langa buric unde pilea se intinde fff nmult, inainte nu ma deranja, acum imi face probleme...
andradap ma internez pentru concediu.
Alyna eu am depasit cele 90 de zile, ginecoloaga rezolva cu comisia, nu dr de familie, pt ca dupa depasirea celor 90 de CM nu mai e de competenta lui ci de a dr de specialitate.
Colac peste pupaza am si examen maine!
Va pup si ne auzim cand ma intorc!
22+
kay spune:
nu mai e nici o burticoasa treaza??? doar eu??? offf. ce ti-e si cu insomniile astea.. ma duc si eu incet spre patut sa dorm cu ursuletul meu !
apropos de ursuleti, am descoperit niste hainute extrem de dragute... pe un ursulet primit anul trecut ! estimez cam de 3 luni ! asa ca Sosonica va purta bluzita ursuletului de plus ! (e din bumbac 100%) spalata si frumos mirositoare, o sa fie o-ncantare ! na ca fac si rime...
va pupa insomniatica !
oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
andarda, ce s-a intamplat cu prietena ta?
iti zic eu, daca acel om o iubeste, chiar daca nu doreste acest copil, o sa invete sa-l doreasca si o sa ajunga sa-l iubeasca enorm !
acum nu stiu exact care e situatia, dar orice ar fi, ar fi trebuit sa se gandeasca inainte sa faca sex neprotejat ca nu vrea copii. nu sa o oblige sa omoare o viata care creste in ea, femeia pe care sustine ca o iubeste ! acum depinde doar de ea ce va decide ! sper sa faca ce e mai bine pt ea si sa fie impacata cu sine seara cand se culca.
imi pare rau daca aberez oarecum, dar nu mi se pare drept ca orice femeie sa trebuiasca sa fie pusa in situatia asta, sa treaca prin asa ceva. eu o decizie sfasietoarea pt o femeie care-si iubeste sotul si viata mica si nevinovata care creste in ea ! nu stiu de ce ma bag, sper ca nu am o interventie nepotrivita...
va pup si acum chiar ca ma duc la ursuletul meu sa fac nani !
m-am intins ceva...
oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
blc_lia spune:
buna dimi,
fetelor sunt putin ingrijorata pt ca am gambele umflate, si e pt prima data, si nu stiu ce sa fac, Si ma simt putin obosita si slabita. Poate e din cauza ca e vineri si s-au adunat, dar.........
Of ce frustrant e sa fii intr-o tara straina si sa nu ai cu cine vorbi cind ai nevoie, in Ro aveam atitea prietene mamici si imediat as pute suna pe oricare.........
Daca voi stiti ceva despre ce ar trebui facut, si ce masuri sa iau, imi ziceti si mie va rogggggg...
sanatate multa la toate
Sobi spune:
Buna dimineata,
fetelor, stiu ca ati mai vorbit despre carcei chiar de curand, dar nu am fost foarte atenta pentru ca nu avem probleme. insa de doua nopti mi se pun carcei in gamba si tebuie sa ma trezesc, nu imi trec foarte repede si zona mi-e usor amortita si acum dimineata. se poate face ceva ? se iau vitamine speciale?
va multumesc,
pup
Andreea 20+
vas spune:
ciuffy, LA MULTI ANI, si sa ai parte numai de fericire si multe impliniri in noul an. Un bebe frumos si sanatos, asa cum ne dorim toate. Multi pupici, si sa.ti amintesti intotdeauna ca in 2007 ti.ai sarbatorit ziua alaturi de o minune SUPERBA.
lia, din cate stiu daca ti se umfla picioarele trebuie sa consumi foarte multe lichide, dar nu sucuri, ci APA PLATA. Eu vad ca pana acum nu am probleme. La mine alta e problema: cantarul arata ca m-am ingrasat aproape 8 kg. Intrebarea mea e UNDE? ca nu se vede nicaieri decat pe burtica si sani. Ma tot intreb unde sunt celelalte.
Sobi eu am avut pana acum doua saptamani probleme cu acei carcei, dar au trecut brusc. Nu stiu de la ce.
andradap, am citit si eu povestea ta. Uneori e bine ceea ce zic batranii: nu trebuie sa crezi toti medicii. Unii chiar mai bine s-ar lasa de meserie. Te felicit ca ai avut incredere multa in Dumnezeu, asa sa fi in continuare. multi pupici.
O sa fiu si eu mamica