Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burticutze,

Lavini eu am mers la dr Melihan Bechir la sarcina trecuta (pe care din pacate am pierdut-o). Este foarte ok ca dr insa ca om este foarte rece. Desi era medicul meu gineco de 2-3 ani in sarcina asta am renuntat la ea tocmai ca nu reuseam sa comunic foarte bine cu ea.

Poohy ai dreptate. Baby expo este intre 22-25 martie la sala palatului in Bucuresti .

Ionice bine ai venit printre noi. Sa ne dai datele tale sa te trecem in listuta. La fel si Simonica27.

Tincutza felicitari pentru baietel. Ti-am pus un carucior albastru.

Zozela multumim pentru informatii. Mi-am notat si o sa ne uitam si noi.

Ciuffy LA MULTI ANI!!!

Fetelor i-am arata aseara lui tati filmuletul cu nasterea cu epidurala de la Ralucami (chiar unde ai disparut??) si a ramas tare impresionat. Nu stiu la ce se astepta. Cred ca el spera in povestea cu barza .

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza Fetelor,

Simonica27 si Ionice, bine ati venit la odisee

Kay, eu nu am reusit sa vad inca poze si cu burtik ta... Nu le-ai pus inca? Stii ce e cel mai culmea in legatura cu prietena mea?.... Pe 24 dec. cand a avut ultimul ciclu era foarte dezamagit sotul ei ca I-A VENIT!!! Deci ei faceau tot posibilul sa aibe copil... si acum... NU STIU CE SA MAI ZIC. Eu i-am zis tot ce am putut, in final... VOM VEDEA CE ALEGE EA!!!

Chiqui, ma bucur ca e totul OK!!! Ma speriasem cand am auzit ca te internezi!!!

Blc_Lia, daca ai picioarele umflate, incearca sa stai intinsa in pat, cu picioarele situate undeva mai sus decat restul corpului, pe o perna eventual. Incearca sa bei cat de multe lichide poti!!! Si sa mananci cat mai fara sare (una din responsabilii retinerii apei in tesuturi).

Sobi, fa analizele de sange, sa vezi daca nu cumva acei "carcei" (contracturi) sunt cauzati de lipsa de Ca si Mg... NU lua vitamine fara sa ai avizul medicului si analizele facute... NU are rost sa iei ceva IN plus CE ORICUM ai AVEA in organism ... De-aia te sfatuiesc intai sa-ti faci analizele de sange!

CIuffy, La Multi Ani!!! Sa fii fericita!!! SI sa ai un BEBE sanatos si mancacios!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!!

Bine ati venit noilor mamici!
Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii
Wow, 1 kg la 27 de saptamani? Adica gagalicea mea in 2 saptamani si cateva zile o sa aiba 1 kg?
O sa vad luni cat are la 25 ;)

Pepsi, acum am vazut postul tau Imi pare rau - dar e bine ca ai reusit sa treci cu bine peste tot :) Si o sa te bucuri si 2 baietei cucuieti ;)

Mie imi place fotoliul tau (dar e mult prea scump pentru mine acum) :) Nu se leagana, nu? Din pacate nu stiu ce am ca balansoarele - mi se face rau dupa 2 minute de stat in ele

Mica , nu stiu de ce conteaza atat de mult o saptamana pentru mine, dar chiar conteaza. Atunci o sa incep sa cumpar lucruri de bebe - si abia astept. Numai gandul ca targul ar putea fi cu o saptamana mai incolo mi se pare o eternitate :))) Patut, carut, asternuturi, biberoare etc etc etc. Of, abia astept! Nici nu stii cum ma abtin, dar asa am zis si sunt incapatanata

Iri, si eu ma gandesc ca daca totul e bine si ma descurc poate fac bebe 2 inainte de 31 de ani - adica la 30. Sa fie apropiati de varsta, ca la mine fratii mei au fost mult prea mari sa se joace cu mine, si toata viata mi-am dorit frati/surori mai apropiati de varsta

pupici,

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Poohy, eu stiam ca targul este prin martie.. Ma duc acum sa vad... pe cat martie... e o expozitie.. De el vorbesti, sau mai e altul si mai devreme??? Eu una cred ca doar ma voi plimba... ca am promis sa nu luam nimik pana nu se naste!!! Si mi-e asa de greu!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata burtici!
carcei: si eu am avut la prima sarcina, acum nu am. si nici nu-mi mai amortesc mainile. oricum, nu prea exista remediu.
picioare umflate: multa apa plata si neaparat la medic, ca numai el poa sa spuna dak e ceva in neregula sau nu
va pup ca imi strange piticu rufele ude de pe sarma
a... sa vedeti cum e cu bb (pt. cine n-are inca)

www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20070209&ctime=102835" target="_blank"> ia uite! au uitat astia dulapul neblocat!
si
www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20070209&ctime=103123" target="_blank"> povestea lu' para
www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20070208" target="_blank">inceputul si sfarsitul aici
pupam toate lumile!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

cristinamaria ma bucur ca ti-ai bebelul si e bine.iar in privinta problemutelor daca asculti pe nenea doctoru va fi bine...ce nu facem noi ptr bebei, nu?gandeste-te doar ca o sa-ti vezi puiul mai des.

kay felicitari ptr "grasuna miscareata" .in privinta burtii si a mea si-o luat avant ...ne obisnuim noi.cat des[pre raceala...nu o lasa sa se cuibareasca in tine...baga multe ceaiuri cu lamaie si miere si o sa te simti imediat mai bine.

zozela multumim, o sa ne uitam.

chiqui o sa ne fie dor de tine...sa nu stai mult.mai un pic si trece si internarea asta.

blc_lia si eu stiu ca trebuie sa bei apa mai multa si sa consumi putina sare.

CIUFFY.sa ai parte de sanatate si fericire alaturi de bebeul tau.

ionice sper sa-ti rezolvi problema, intr-adevar ii delicata dar trebuie sa crezi in Dumnezeu si va fi bine, binenteles i-ti trebuie si un doctor competent.

pupici

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ciuffy, La Multi Ani!

Andrada, targul e intre 22-25 martie, cum a zis si Mica :)
Eu o sa iau toate lucrurile necesare inainte - ca dupa mi-ar fi foarte greu - si vreau neaparat sa le aleg eu

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

poohy, si mie incepe sa mi se para o eternitate pana in momentul cand o sa/mi tin bebelusa in brate. OFFFF, de abia astept.
De cumparat lucruri nici nu mai zic,as cumpara de maine, dar muncesc intr-una , mi/am programat din 6 martie sa intru in concediu si de atunci o sa am timp sa bantui prin magazine, fara sa fiu obosita.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile !
n-am pus pozele inca, o sa va anunt cand le pun ! le-a facut ieri la scoala o colega si inca nu mi le-a dat.
andrada, ciudati mai sunt si barbatii astia... cateodata nu stii de unde sa-i mai apuci si ce sa mai faci cu ei ! sper din tot sufletul sa se linisteasca si sa-i fie bine !
pauly, ne obisnuim... da e ciudat... asa de-odata creste burtica... nu m-asteptam ! adica m-asteptam, dar m-a luat prin surprindere totusi... cidat. cu raceala ii dau in cap cu ceiut caldut cu miere si beau mult !!!
vroiam sa va intreb de colostru(m)... voi ati avut pana acum pre-lapticul ala? ca am auzit nu mai stiu de unde ca deja ar trebui sa curga putin... nu stiu ce sa zic, d`aia va intreb si pe voi !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

pauly, eu tot am o problema.Off-topic. De unde ai cumparat rochia aia rosie? Nu am vazut o rochie mai superba ca aia. O arat la toata lumea. Mie de regula nu/mi place rosul dar asta intrece toate asteptarile. sincer m/as duce asa si la o nunta oarecare, bine cu corectiile de rigoare, fara crinolina, si voal.
sorry de interventie dar nu am mai putut sa ma abtin.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput