Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
eimotto spune:
Diana - eu pe la 10 saptamani il aveam de 3 cm (si inchis). La 18 sapt il aveam de 0.8 si deschiiis. Al tau nu e grav (mai ales daca e inchis si tare) dar pentru a se pastra asa ar trebui sa te menajeji mult, sa nu stai in fund (de fapt ideal ar cam fi sa stai "la pat"). Pe de alta parte daca dr. tau nu ti-a recomandat asta...cand te mai duci la control?
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+
Paflo spune:
Servus, burticutelor! Da' stiu ca aveti spor la scris...Pana sa ma dezmeticesc ati mai scris un capitol (pe care sincera sa fiu cred ca o sa-l sar din lipsa de timp...:((
Mary_lou, imi pare rau ca te-ai chinuit asa...dar gandeste-te ca e mai bine ptr puiul tau. Iti tin pumnii sa te refaci repede!
Cristalina, Andradap, Pauly aveti niste burtici tare dragalase si care va prind tare bine! Sa va creasca bebicii sanatosi si sa aveti sarcini usoare!
Chiqui, daca ai o camera foto, fa o poza leziunii de care spuneai si trimite-o la adresa mea de email (c_florina@yahooo.com) si mai povestim...Daca vrei, bineinteles! Si ne mai sfatuim in privat ce e de facut.
Noi am fost la controlul oficial si am vazut-o pe domnisoara noastra, care se mentine cu o saptamana inaintea varstei (e voinica, mance-o mama!)Cica are aproximativ 1 kilogram! E ditamai domnita! Deja s-a pozitionat cu capul in jos...In rest totul e in regula (mai putin faptul ca m-am ingrasat mai mult decat e cazul)!In concluzie, in weekend mergem sa-i cumparam primele hainute (de la mami si tati - ca deja am primit cadou cate ceva), ca deh trebuie recompensata micuta ca a crescut asa frumos, nu?!
Imi vine din ca in ce mai greu sa ma trezesc dimineata, dar parca nu as renunta la servici de pe acum. Poate ca o sa renunta la al doilea job totusi...mai vad eu! oricum, imi doresc sa raman activa cat mai mult timp, dar ce bine ar fi daca programul de lucru ar incepe la 9, sau chiar la 10 dimineata si nu la 8...
De vreo doua-trei zile am inceput sa simt si eu placerea arsurilor esofagiene...si visez numai mancare (tot soiul de bunatati...iam-iam)...e jale!
Gata, va las caci maine e cea mai grea zi din saptamana pentru mine si m-as baga in pat mai devreme. Asta dupa ce pap ceva, bineinteles! Cred ca-mi fac cartofi copti cu branzica si iaurt...
Va pup si va doresc somn usor!,
Florina 27+ si Sofia
Florina R.
pauly spune:
fetele cineva mio zis sa nu mai mananc capsuni ca nu arface bine in sarcina?credti ca ar fi o farama de adevar sau ii o prostie cum cred eu ca ii.
paflo ma bucur ca ti-ai vazut bebelina si e bine.
diana nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu colul...acuma urmeaza sa-l verific si eu.
tincutza felicitari ptr baietel.
florentina sa o iei mai incet cu efortul ca sa nu faci vreo boacana.bebe are nevoie si de odihna nu de carat carucioare greoaie.
ionice bine ai venit printre noi...cat despre RH- incearca sa gandesti pozitiv si sa te odihnesti cat de mult poti si totul va fi bine...trebuie sa crezi cu adevarat asta si asa va fi.
va pup
22+Riana Alessya
poze
Ionice spune:
Multumesc pentru incurajare pauly:)Tare draguta esti:)Eu sunt o persoana pozitiva si sunt convinsa ca o sa fie bine...Numai ca se intampla lucruri ciudate si sunt in faza"de descoperire" ca sa spun asa...Am un rezultat la analiza care nu ar trebui sa fie..si incerc sa gasesc raspunsuri.Am programare la Iasi sambata, la un profesor si sper sa fie bine.Bumburica mea face tambalau..simte ca mami e trista, dar o sa facem ca lucrurile sa fie bune..nu se poate altfel:)
Apropos..am vazut poze de-ale tale la Gura Humorului..:)Eu sunt din suceava:)
Pepsi spune:
andra, super burtick, bafta la medic!acuma am vazut, ma bucur c-a fost bine la medic!
mica, , imi pare rau, mie mi-a fost mai greu acuma ca in 04 ar fi trebuit sa nasc, dar e mai bine acuma, azi e ziua sotului, m-au ajutat mult prietenele de la durerea unei pierderi, si cum spui acuma ma gindesc la iunie, abia astept sa-l pup pe bebe din burtick!felicitari ptr saptamina!
pauly, merci mult, ma bucur ca sint aici cu voi, sinteti fete sufletiste!cu capsunile, trebuies doar spalate bine ca sint date cu pesticide, dar nu face parte din alimentele alergogene, desi multi zic asta, e fals!
cristalina, frumos burtick!
chiqui, sint plina de tot felu de alunite, si pe burta, dinalea mari urite, si nu am avut nimic la prima sarcina, si s-a intins burtoiul de numa, si nici acuma, e normal sa se schimbe culoarea, dar apoi revin la loc, da cu crema hidratanta ca sa nu te manince, fara parfum!
liviana, o scumpete de baiat ce ai!si vad ca si tu ca si mine tot baiat astepti si eu stiam asa cu bebei ca percep sunetele, al meu se misca mai tare cind il aude pe frate-su chiuind!
eimotto, uite un pupic de la mine!lasa ca nu mai e mult!
mary-lou, sanatate multa iti doresc, curaj mult, vei uita tot cind iti tii puiutul in brate!
tincutza, felicitari ptr baietel!
fetelor uitati sotul meu mi-a luat asa un fotoliu, a fost super ca in ultima luna ma trezeam noaptea de tot felu de dureri si numa pe el stateam, si mai ales cind am alaptat......(la inceput stai cu bebe la sin cite 1 ora buna...), http://www.sears.ca/gp/product/B000HTWTW6/sr=1-6/qid=1170960951/ref=sr_1_6/105-6984040-8274852?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16356051,
Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
pauly spune:
pepsi multumesc de raspuns.eu oricum spalam capsunelele , dar de acuma le frec cu peria.(am glumit).
iar fotoliul ii minunat...si practic, poti chiar dormi in el.
mie i-mi plac canapelele si fotoliile pufoase, sa ma cufund in ele.
ionice eu sunt din Arad, dar am facut cununia religioasa la Manastirea Moldovita.bunica mea e din Bacau.i-mi place mult in Moldova si mai ales mancarea.daca te putem ajuta cu un sfat in ce priveste analiza...suntem aici.
22+Riana Alessya
poze
piticasigogosica spune:
Am facut poze la burtica dar nu reusesc sa le pun pe webshots.... are cineva idee?Cred ca nu imi merge prea bine de acasa web-ul
poze
Iri +25 si Iris
Ionice spune:
aha..credeam ca esti din zona:)Da, e frumoasa Moldova, dar acum sunt dezamagita:))In legatura cu analiza..mi se confirma faptul ca nu prea pot avea incredere in sistemul nostru de aici.Teoretic trebuia sa fie ok.Eu am facut un vaccin care imi "potolea"anticorpii, dar vad ca nu este asa.In primul trimestru acestia erau absenti, iar acum incep "sa-si faca de cap"..si nu ar fi problema daca nu s-ar da la fetita mea...Asta asa...intr-un tablou mai plastic si mai obtimist..:)Nu mai plag, gata.Sambata merg la Iasi si vedem.
Apropos de capsuni:ieri am cumparat si eu, dar inca sunt in frigider:).Ma tot gandeam daca imi fac bine sau nu...Deci, ma pun pe ele:)
Ce bine ca am dat de voi:)
cristinamaria spune:
Buna seara!
M-am intors si eu de la eco (multumesc din suflet pt incurajari )
Puiul meu are 1100gr si per total e OK! Dr Pop mi-a spus insa ca ar avea un retard de crestere de 4% , si rezistente usor crescute pe uterina dr cu notch protechiastotic(CRED.. )! Ideea este c trebuie sa fac eco la 2 sapt de acum incolo!! Maine merg la doctor si dupa ce ma lamuresc va scriu mai multe!
Andrada ce bine ca sunteti bine!!
Liviana e un dulce Matei al tau!!
Msemcu felicitari pt fetite! Eu abia astept sa nasti si sa ne povestesti cum e!
Alyna n-ai pt ce! Bafta!
Ioana&Ionice bine ati venit!!
cristina 27+
andradap spune:
Ooof... fetelor... va multumesc ca imi sunteti alaturi... ...Azi am fost eu cam absenta, dar de maine intru iar pe POST
Cristinamaria, cu mai multa atentie (prin controale mai dese... se pare ca si eu sunt in situatia asta ) pana la urma ne vom tine puiutzii sanatosi si voiosi in brate!!!
FlorentinaRoman, da, intr-adevar m-a mai usurat acum ca am fost si mi-a zis ca e oK...
Pauly
Msemcu, nici eu nu mai stiu exact pe unde am zis de ce am schimbat medicul... Asa ca iti zic aici Mie una mi s-a parut un OM si JUMATATE!!! EU NU am nimik sa-i reprosez... dar mama a aflat ca nu ar fi chiar asa bun... si i-a fost recomandata aceasta doctorita... (CEZARA BUCUR)... Pentru ca la eco 2 si eco 3 am fost fara sfatul mamei, de capu' meu si am primit vesti NASOALE (hidrocefalie, etc) dar la eco 4 am fost cu mama la POP si am primit vesti bune am zis ca poate asa o fi mai bine sa ma iau dupa EA...ca sa nu-mi reprosez nimik dup-aia!!!
Pt. cele cdare nu stiu..."poveste sarcinii mele... de pana acum" (ca sa zic asa o sa caut aici pe DC unde am postat-o si o sa pun LINK...
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio