35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 9
silvana.ady spune:
Par alb? Am o tona
Daca nu m-as vopsi as arata ca o baba. Se vede la radacini inainte sa ma vopsesc dar n-am ce face. Multumesc celui care a inventat vopseaua de par
.
Sotul in schimb nu are par alb ca firele care trebuiau sa fie albe au cazut direct
. Si are o frunte mai lata
, e mai dastept
.
Lost a fost si pe la noi la TV si am urmarit citeva episoade si-mi placea foarte mult chiar. Dar nu stiu cum se face ca l-am pierdut, ori nu l-au mai dat, nu mai stiu. Trebuie sa fac si eu rost de el.
Eu am o problema cu serialele. Nu-mi aduc aminte cind trebuie sa ma uit la ele. Olguta, unde esti tu cu agenda din geanta, parca tu spuneai asta, nu?
Sa aveti o zi minunata. Mai vin.
april spune:
arinna, superbe pozele, felicitari! Chiar ai talent!
ce iarna frumoasa....pe aici e tare scumpa la vedere.....
pup toate fetele 

e tare buna![]()
fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
brendamitran spune:
Sivy,pai cine are mai timp acum sa fie de fiecare data intr-o anumita zi,la o anumita ora in fata tv-ului? De aia nu l-am urmarit nici eu la tv,ca n-am avut timp.
Zic merci ca il am acum pe dvd si vad cite doua episoade odata,cind am timp(in general seara)
Arinnel,nu am cum sa vad pozele....am un nenorocit de filtru in calculator(il bagasem pt.fii-mea) care te scoate automat din orice program care contine cuvinte sau poze cu prostii sau cu violenta....
Ai vreun cuvint pe acolo care ar putea avea conotatii? Ca mi-a iesit automat.
Partea proasta e ca nu mai gasesc filtrul,ca sa-l pot administra,ca daca bagam parole,ceva,puteam intra ce voiam eu.
Vine zilele astea cineva si imi face curatenie de la A la Z in calc,ca altfel il curat eu de tot......
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
April

multumesc !![]()
Brendutzy,sa nu confunde buck-ul din photobucket
ca altceva n-am
...dar alta data ai vazut.Sau nu aveai acel filtru ?
Va pup ca e 3 si eu nu m-am culcat inca.Mai e un pic si se trezesc si canadiencele si eu tot pe invers fata de toata lumea 

Gabi_K spune:
of, si eu am multe fire albe... acum stau si ma gandesc ce culoare sa-mi fac, nu stiu inca:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
april spune:
macar noi ne putem vopsi...
..ceea ce nu pot spune jumatatile noastre...
....ha,ha,ha,
ce ciuda ii e pe mine
fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
Cricor spune:
Buna fetele,
Wow ce activitate….eu la munca, tot cu aplicatia cu pricina.
Silvana, eu nu sunt programator (spre supararea sotului), sunt testor de soft. Avem acum o perioada mai aiurea ca s-au gandit ei sa scoata versiuni noi la toate programele, toate in martie. Bine ca plec ii las pe astia sa se agite fara mine. Mi-e jena sa plec in pauza cand toata lumea munceste si sefu’ ne trimite email-uri mobilizatoare (apropos de asta, avem niste sedinte comuniste, sedintele UTC din liceu erau jalnice prin comparatie, totii romanii si rusii ne dam coate si ochii peste cap). Nu mai spun ca ne-a zis ca daca vrem bonus sa “go beyond and above”, asa ca la revedere bonus la mine, ca eu nu stau peste program ca vreau sa vad si eu copilul ala pe lumina.
Brenda, tare frumosa poezia, dar atat de trista. Eu traiesc cu un sentiment de vinovatie cumplit ca sunt atat de departe de ai mei, ca imbatranesc si eu nu sunt acolo sa-I ajut, ca sora-mea saraca trebuie sa sa zbata cu toate problemele, ca nu se bucura si ei de unicul nepot. Cand mai moare vreun parinte al unui prieten si pleaca val-vartej in Romania, asa mi se strange inima si ma gandesc la ce bun ne mai zbatem sa ajungem la inmormantare….
Poate voi sunteti mai intelepte decat mine si-mi ziceti si mie ce sa fac. Copilul (5.5 ani) a venit saptamana trecuta acasa si mi-a zis senin ca Christofer i-a zis ca nu-I adevarat ca doar fetele cu baietii se casa toresc, ci si baietii cu baietii. Eu, spre rusinea mea am ramas muta, pur si simplu nu m-am asteptat la 5 ani sa vina cu asa ceva si nu mi-a venit nimic in minte. De atunci ma chinui ingrozitor sa vin cu o idee desteapta, mai ales ca dupa cum il stiu in cateva zile are iarasi cu intrebari ca asa face de obicei. Nu vreau sa-I spun ca legal se poate, dar stai sa vezi ca nu e chiar asa, etc pentru ca la varsta asta nu accepta doua realitati sa zic asa. M-am gandit sa pun intrebarea si la generale, dar mi-e ca subiectul degeneareaa in “daca tu ai muri ce ai alege sa ajunga copilul intr-un orfelinat oribil din Romania, sau sa fie crescut de un cuplu de homosexuali”. Marturisesc ca nu sunt atat de “open minded” pe masura societatii canadiene.
Rosa, bine ai venit!!
Corina
rosa spune:
Brenda, mi s-a strins sufletul cind am citit poezia, chiar daca o stiam bine ca doar am crescut cu cenaclul Flacara. Desi o am pe mama linga mine, tot ma gindesc cu regret la atita parinti ramasi singuri..
Fire albe la mine, cit cuprinde, n-am curajul sa nu ma vopsesc.
Corina - delicata intrebarea copilului, si eu ca tine recunosc ca nu-s asa de destupata sa le accept pe toate ca asa se poarta, mie tot nefiresc mi se pare. Asa ca nu pot sa te ajut prea mult sa fii "politically correct". Numai suport moral ca nu esti singura ![]()
Am inceput lucrul devreme de tot azi, de la 7, acum e 10 jumate si parca nu mai am stare. Ma duc sa-mi iau apa, ca-mi ajunge cit am lucrat pe ziua de azi.
la toata lumea
arinna spune:
Am venit si eu la cafelutza ![]()
Ninge prapad si viscoleste.
Si trebuie sa merg la "english corner"
adica sa fiu dusa ca o regina
.
Lemoni
,tot sub zapezi?