35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Rusinicaaaaaa.....rusinicaaaaa......

Va gasesc pe pagina 3?
Io-s rupta de oboseala,asa ca nu stau mult.
Mi-am formatat compul si acum is cam de la zero cu toate.
Maine dimineata ma duc la sala,abonamentul l-am facut de ieri.
Aici nu ninge,dar cica se va raci.Vreau zapada.

Noapte buna!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am aparut si eu pe aici, am citit cartea "The Secret" toata lumea vorbeste de ea daca aveti posibilitatea sa o cititi sau sa vedeti filmul, eu zic ca merita deja vad totul mult mai pozitiv in viatza decat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Brenda, felicitari pentru abonamentul la sala! Pentru mine e singura metoda de a face putina miscare, daca dau banii pe abonament apai ma si duc. Am facut pilates o vreme, apoi mi-am luat DVDuri, salteluta, benzi elastice, mingi, tot setul, le-am aranjat pe toate frumos, am exersat de trei ori si apoi gata! le mai sterg de praf citeodata..ma uit lung si promit ca-n seara asta fac, da' degeaba. Asa ca sala rules!

Lemoni, n-am stiut ca exista si cartea, eu am vazut filmul. Sint o multime de carti pe tema asta, una interesanta de citit este "Ask and it is given" de Esther Hicks, precum si multe forumuri de discutii. Ma bucur ca nu sint singura cu interese new age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Hai bonsoar la gashcutza!
Sotul a venit de la serviciu cu o poftaaa de gratar... mare, mare. Si m-a corupt si pe mine, iar acum ma simt cam ghiftuita .

Brenda, spor la sala. Poate te insotesc si eu miine, sa reduc din pagubele produse de gratarul din seara asta.

Lemoni, de cine e cartea?

Eu citesc acum o carte tare draguta - "Sister of My Heart" (http://www.amazon.com/Sister-My-Heart-Chitra-Divakaruni/dp/038548951X) de o scriitoare indiana. Nu poti s-o lasi din mina. Nu stiu daca s-a tradus in romaneste. Probabil ca da. Aceeasi scriitoare mai are o carte cu critici foarte bune - "The Mistress of Spices".

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si eu citesc! Momentan, propriile ganduri, amintiri, dorinte, cu ochii mintii.Ce scriitoare buna sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Silvana tot pe amazon o gasesti "The secret" de Rhonda Byrne .
Rosa ti-a placut filmul? Ai pus in practica ceva? Cred ca e interesanta si cartea de care vorbesti tu trebuie sa o caut si eu.
Brenda in cartea asta de am citit de curind scria ca fiecare persoana are o greutate ideala si se multumesc numai cand ajung la aceea greutate ,cum poti sa ajungi la aceea greutate : daca ai o fotografie cand iti placea cum arati sa o scoti afara si sa te uiti la ea de cateva ori pe zi si sa te vizualizezi la greutatea aia.
In carte vorbeste mult de legea atractiei deci daca gandim pozititv e totul frumos si bine daca suntem negativiste totul merge nasol.
Astazi am pus in practica cateva spre exemplu la servici ma uitam cu sotul meu la email si se auzea pe scari ca urca cineva el care credea ca vine un sef ceva zice "inchide fata ca vine ala si te vede ""zic stai linisit ca e un curier il cunosc dupa cum urca scarile, daca ai sti tu cati boyfriends am eu mai ales la ups e un tip care vine mereu sa ma vada chiar daca nu are pachet pt mine si are acolo in cladire trece sa imi zica buna mereu, si el insurat deci nimic de vrajala ne cunoastem de ani de zile si tot vorbim de ale noastre dar nu il mai vazusem de vre-o 3 luni mai ales ca eu lucrez numai o zi pe saptamina , nu stau mult pleaca barbatu acasa si la 5 minute cine intra pe usa? tipul de la UPS deci m-am gandit si a venit legea atractiei? sa fie oare? ori coincidentza?
Nu stiu ce sa zic si m-a pus pe ganduri ii povestesc si lui ca abia atunci am vorbit de el si ii spun de carte si bineinteles ca el avea filmul pe ipod.Si mai am multe numai intr-o zi .......... dar nu vreau sa ma credeti nebuna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza! Am facut cafelutza. Haideti la taclalele de dimineatza!

Mai,vreau sa stiu de cine e scrisa cartea,ca s-o caut si eu si daca e,caut si filmul.Dar prefer cartea,intotdeauna cartile sint mult mai complexe decit filmele.
Legea atractiei functioneaza sigur,nu stiu ce parere aveti de telepatie,sau poate ca telepatia are ca parte integranta si legea atractiei.
Am patit si eu chestii de genul asta,unele de-a dreptul coplesitoare.

Eu am citit ultima data "Indraostita de un masai".E super cartea,v-o recomand din tot sufletul.Am facut pauza tot sperind ca gasesc continuarea,"Adio Africa".
Aici este site-ul autoarei: http://www.massai.ch/en/Startseite.asp
Cititi-o,merita!

Pup si sa aveti o zi buna,eu plec la sala dupa care ma duc sa vizitez o proaspata mamica de pe forum!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

of Brenda, te invidiez pt sala!
Sa-mi spui cum a fost!
Tot zic ca ar trebui sa ma apuc de cafea, la tensiunea mea imensa... dupa juma'de litru de cola+nervi cu copiii imi creste pana la 90/60

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna dimineata!!

Mai Lemoni, om fi telepate, sau mi-ai transmis si mie ceva.... azi pe drum ma gandeam ca tot timpul am cate o problema si cate o grija, ce-ar fi sa vad sipartea buna a lucrurilor. Asa ca azi e prima zi din noua mea viata :).

Eu incerc sa fac bagaje, ma gandesc ca n-am slabit cat as fi vrut si maine plec la mare. Eh, asta sa fie nenorocirea.

Brenda, felicitari ca mergi la sala, eu nici nu mai indraznesc sa spun cuiva ca vreau sa slabesc, ca nu fac nimic pentru asta.

Gabi, lasa ca e bine sa ai tensiune mica, cica traiesti mult.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Parerea mea e ca nu exista coincidente, toate se intimpla cu un rost si legea atractiei functioneaza. Sa nu ma credeti complet dusa cu pluta, eu am citit mai intii cartea de care am pomenit si nu auzisem de film. De o vreme am senzatia ca informatiile vin la mine din proprie initiativa, din intimplare am gasit pe net o discutie despre film, am ezitat sa-l comand, in ziua cind m-am hotarit a venit un prieten cu filmul, din senin, fara sa fi vorbit vreodata pe tema asta. Asa ca...eu incerc sa pun in practica, ca rau n-are ce sa fie.

Cricor - ce bine de tine, la mare, la soare, distractie placuta!

Numai bine fetelor, o zi minunata va doresc

Mergi la inceput