35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Lemoni spune:
Corina distractie placuta ! asa patesc si eu cand plec in concediu mereu ma gandesc ca ar fi trebuit sa fiu mai slaba sa fac parada in costum de baie dar cand ajung acolo si va altele cum defileaza pe plaja mult mai grase ca mine sa vezi ca imi creste moralul!!!!
E clar ca e legea atractiei, telepatie ,cum vrei sa o numiti cum spune si Brenda se intimpla unele lucruti prea de necrezut uneori.
va pupacesc pe toate.
silvana.ady spune:
Corina, distractie placuta la soare!
Si pe la noi e un "curent" cu legea atractiei dar eu nu pot sa spun ca m-am convins. Sau poate sint eu prea zapacita si aeriana ca sa-mi dau seama de legaturile subtile dintre lucruri.
Va pup pe toate!
khristin spune:
Brenda, felicitari pt. abonament, get in shape ...multumesc de recomandarea de carte
, auzisem si eu de ea si am pus-o pe lista, sper doar s-o gasesc la biblioteca aici
Corina, iti raspunsesem la dilema ta pe celalalt subiect
, iti urez distractie placuta la soare si bronz cat mai uniform
...su eu de-abia astept sa vina March breakul si socrii...
Rosa, tu ce mai faci, copilasii tai trebuie sa fie marisori acum... ![]()
Silvana, unde te mai distrezi in week-endul asta? 
Laura, pe unde umbli de n-ai mai trecut sa ne saluti? 
Arinna, tu converseaza-ta cu nativii fara nici o jena, ca nu stau ei sa-ti contorizeze greselile 
Lemoni, tipul de la UPS, zici huh ![]()
Cristina
noi si poze mai noi
brendamitran spune:
Mai,cine a scris cartea? ca s-o caut si eu aici.M-ati incitat rau.
La sala cum sa fie? Greu,ca orice inceput.N-am mai fost de un an si multe luni(ca nu vreau sa zic aproape doi).
N-am rezistat decit o ora astazi,nici nu ma asteptam mai mult.Dar sedentarismul isi spune cuvintul.
Oricum,am retrait cu placere acea stare de bine pe care o simti dupa un antrenament la sala.
Plus ca am fost activa toata ziua dupa aceea.
Poimaine merg din nou
Pup gasca!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Brenda, n-auzisi ce spuse Lemoni? "The secret" de Rhonda Byrne.
Felicitari pentru intoarcerea la sala. Bravo. Acum trebuie sa perseverezi. Asta-i mai greu.
Eu sint cu vopseaua in cap
. M-am uitat in oglinda si m-am speriat de cite fire albe se vedeau la radacina. Si-l intrebam plina de speranta pe sotul, care ma vopsea la spate, daca am tot atita par alb si la spate ca si in fata... Si spre dezamagirea mea, raspunsul a fost pozitiv 
Gabi, to vrei sa-ti schimbi culoarea? Nu mai vrei sa fii cascaval? ![]()
Arinna, apropo de vorbit... Stii, cind am venit aici impreuna cu ai mei parinti, dupa ce am facut un curs intensiv de limba ebraica (6 luni), trebuia sa mai mergem pe la diverse birouri sa aranjam diferite acte... Si maica-mea se tot ruga de mine sa ma duc eu in locul ei si eu ziceam - nu, trebuie sa te duci si sa vorbesti ca daca nu, n-ai sa te descurci niciodata. Si mergeam cu ea dar o lasam pe ea sa vorbeasca si eu eram doar "colacul de salvare" in caz ca se poticnea tare la ceva. Mamaaa, ce m-a mai boscorodit atunci. Dar i-a prins bine totusi si acum se descurca chiar binisor. Ha, ha, acum chiar e la scoala din nou. Face lectii cu Shirly in clasa IIa
Kristin, ce-ai hotarit? Italia, Franta?
Nu stiu inca ce-o sa facem in week-end-ul asta. Dar dupa cum imi cunosc sotul, nu v-om sta acasa.
la toate fetele!
Gabi_K spune:
Sivi, nu stiu ce culoare vreau. Asa blonda ma ia lumea la mishto cu aia doi neuroni din cap care rar se intalnesc sa mai scoata scantei si idei bune:) Sau poate de la vopseaua blonda au murit si aia doi?![]()
Singurul lucru care mi-a placut la culoarea asta era ca a nimerit exact culoarea lui fiul meu, un blond care inclina spre roscat. I-am zis copilului ca asa macar avem aceeasi culoare.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
tlaura spune:
Va pup fetelor! E adevarat ca nu am mai scris, dar v-am citit; va urmaresc din umbra!![]()
Am avut o lehamite de viata zilele astea, ca nu am avut chef de nimic!
Gandul ca anul acesta implinesc 40, ma omoara! Nu-mi vine sa cred; parca am dormit un somn de cel putin 10 -15 ani, si m-am trezit la aceasta varsta! a trecut timpul f. repede si nu ma impac de loc cu mine! nu stiu ce sa fac! Nu pot sa cred ca nu mai sunt pustoaica de 20 de ani pentru ca eu asa ma simt, dar cand ma uit in oglinda...
!
Si am perioade de depresii pe aceasta tema, dupa care mai imi revin putin (ca azi), dupa care iar ma apuca... cred ca am ceva la pisic!
faza e ca toate acestea au si urmari; de ex., m-am tuns de 2 ori pana acum (in decurs de 3 saptamani)! Cred, de fapt sigur am luat-o razna!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Gabi_K spune:
#369;laura, si eu tot 40 implinesc anul acesta, cf buletinului. Dar de ce trebuie sa ne uitam in buletin?
Important e sa ne simtim tinere, nu?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
arinna spune:
Cricor, ai plecat ?
Drum bun si distractie placuta!

Khristin,nativii cam stau ascunsi in casa, rar dau de vreunul si atunci ma zapacesc![]()
Sivi, eu abia de pe la mijlocul lui noiembrie m-am apucat de engleza,de doua ori pe saptamana ma intalnesc cu o doamna de aici care se ocupa de mine si atat.In vara trecuta am venit aici si doar am rasfoit cartile aduse din tara ca nu prea stiam cum stau lucrurile-am facut ceva in scoala, demult, dar nu prea i-am dat atentie.Iar iarna nu vezi un om-vara mai sunt vecini,cunostinte pe la magazine, dar cum ff rar...Ma sufoca insa situatia asta, ca atunci cand dau de ei nu pot sa zic ce vreau,ori sa inteleg tot ce zic astia la tv sau filme.
Laura, Gabi, si eu la fel!
Problema mare nu-s anii 40 ci ca urmeaza dupa colt 50 ..ori cum am da-o fiecare ajunge acolo, mai devreme sau mai tarziu.Orice schimbare de prefix e un soc![]()
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu insomniile, ma culc pe la 2-3, daca ma bag in pat mai devreme stau cu ochii pe pereti si ma rasucesc toata noaptea.Asta o am dintotdeuna.In plus, de la un timp, cum se face intuneric cum imi vin toate gandurile negre in cap, iar in pat numai bine stau si le accentuez- ma gandesc la tata, care a murit, la probleme de sanatate, la a fi si a nu fi . Asa si noaptea trecuta-acum am o durere de cap si o greata...am dormit cateva ore si mai ales daca am engleza a doua zi, cum e azi, ma intorc toata noaptea ca un pui la rotisor.
Va pup si va pun niste "perle" sa va mai inveseliti:
Ai nostri ca brazii
“s-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar” - Marian Vanghelie
“A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui ” - Ion Iliescu
“Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar” - Cornel Dinu
“Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par” - Gigi Becali
“Omul este o persoana umana” - Gheorghe Hagi
“Decesul i se poate intampla oricui” - Adrian Nastase
“Isus Cristos s-a nascut intr-o pestera foarte modesta” - Teoctist
“Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in
1993#8243; - Viorel Hrebenciuc
“Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucrurile in cap nici cu forcepsul” - Loredana Groza
“Nevasta-mea este o femeie care, oricate greseli as face, tot o iubesc” - Vali Vijelie
“Pe la voi prin Chisinau trece Volga, nu ? Cum ? Nu mai trece ?” - Loredana Groza
“Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989#8243; - Viorel Catarama
“Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza de una singura. Uitati-va. Noi nu avem nicio vina aici” - Attila Verestoy
“Eu prin presupuneri deduc” - Gheorghe Stefan
“M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa” - Gigi Becali
“Dom’le, eu muncesc 24 ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea” - Dumitru Dragomir
“Acel tanar care s-a transformat in trei sute este vorba de unul singur” - Marian Vanghelie
“Primul rezultat notabil al acestor doi ani este ca inca mai guvernam” - Adrian Nastase
http://www.resursadefun.ro/