35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 12
brendamitran spune:
Buna,gagici!
Io acum am picat de la serviciu si ma pregatesc sa vad neste episozi din "lost"
Laura,tin in mod special sa-ti raspund tie.
Nu trebuie sa ajungi la depresii din cauza virstei.
Eu zic ca virsta nu trebuie sa fie o piedica in a ne simti asa cum vrem.
Daca te simti de 20 de ani,poarta-te ca atare,bucura-te ca te poti simti astfel.Unii au 20 de ani dar se simt deja batrini.
Eu zic ca e mare lucru sa poti sa-ti pastrezi sufletul tinar si sa nu te lasi coplesit de virsta,sau de stres,sau de alte probleme care ne pot impiedica sa traim asa cum ne-am dori.
Deci lasa depresiile si zimbeste,cinta,bucura-te,danseaza,zburda,fa tot ceea ce simti ca vrei sa faci.
Pup!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Seara buna fetelor.
Stiti, chiar astazi am auzit de o tinara de 27 de ani care trebuia sa se casatoreasca azi si chiar in ziua nuntii a murit. De cancer. Imi plinge sufletul de cind am auzit de aceasta intimplare si mi se pare ca asa imi confirma si mai tare conceptia de viata despre care vorbeam mai acum citeva zile, cea cu gindeste pozitiv... Si as mai adauga eu asa de la mine, traieste-ti viata fara sa lasi nimic pentru miine ca miine s-ar putea sa nu mai existe...
E pacat ca tocmai intimplarile astea triste te fac sa intelegi cit de important este lucrul pe care, cind il ai, il consideri ca de la sine inteles - sanatatea. Trebuie sa ne bucuram in fiecare zi in care ne simtim bine si ne sculam din pat sanatoase.
Asa ca hai sa zimbim pentru ziua de astazi si sa nu ne intristam pentru ce poate o sa fie miine...

Gabi_K spune:
Arinna, insomnii? Iti dau imprumut vreo 2 buc. de copii de-ai mei, pt o dupa masa. Garantat somn profund de 8-9 ore. La 10 seara iti pica capul, dormi neintoarsa pana pe la 6-7 dimineata.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Lemoni spune:
Si eu tot 40 de ani o sa implinesc anul acesta, dar ce bine ca inca sunt tanara si sanatoasa si stiu ce vreau de la viatza .
Silvana ai dreptate imi pare rau de fata aia dd sa o odihneasca , e pacat ca numai la necaz ne trezim sa ne traim viatza.
In rest va pupicesc pe toate.
tlaura spune:
Buna dimineata! Haideti la o cafeluta! pe unde imi umblati?
Brenda, si eu cu teoria stau foarte bine, dar practica ma omoara! Si faza e ca nu am nimic de facut, de aceea ma apuca toate gandurile! Oricum ia aici un
de la mine!
Arinna, Gabi, ce sa va zic fetelor, facem un party in pijama la 40 de ani! Mama cat imi doresc o asa petrecere! Nici macar nu sunt in tara sa-mi chem prietenele la mine, cum faceam odinioara, si pierdeam o noapte vorbind vrute si nevrute si ametindu-ne cu Garone sau Martini!
Maaaama, ce zile!
Fetelor, sunteti invitate toate!
Silvana, nu am inteles eu bine, sau te pregatesti de un flirt?
khristin, Cricor, Olga, Alma, Lemoni, Rosa,(sper ca n am uitat pe nimeni, si chiar daca), pentru toate cate un
!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
Io am venit la cafea.
Laura,ba ai ce sa faci.Ia teoria si pune-o in practica.
In momentul in care te apuca gindurile cele negre,uita-te in jurul tau,vezi tot ceea ce e frumos in jurul tau,spune-ti ca nu merita sa lasi gindurile negre sa te fure,aminteste-ti ca ai 20 de ani sufleteste,pur si simplu goneste gindurile nerge.
Nu vei reusi de prima data,dar daca perseverezi si aplici metoda absolut de fiecare data.la un moment dat vei reusi.
Promiti ca vei face asa?
Hai,sa avem o zi buna!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
buuun, fetele din 1967 facem un party in pijama? si le invitam si pe celelalte fete de aici
Ce ziceti de un chef pe cinste pe mess?![]()
silvana.ady spune:
'neata. Eu sint inca in pijama asa ca am tinuta adecvata pentru party ![]()
Laura, chiar asa este. Daca flirtul ar fi fost pe lista mea de prioritati, l-as fi facut azi si nu l-as fi lasat pe miine
. Intre timp flirtez cu sotul 
Gabi, si eu am reteta asat contra insomniei si functioneaza... super!
Ma duc sa gatesc. Fac musaca. Sper sa-mi iasa.
si un weekend splendid la toata lumea.
Gabi_K spune:
De ce sa nu-ti iasa musaca?:))) Oricum daca ai impresia ca n-ai reusit, trimite-l incoace:)))