35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 4
brendamitran spune:
neatza,haideti la cafea si nu mai oftati,ca asa e pina la fund.....
Mai bine hai sa ne facem de cap,uite,hai sa ne cumparam ceva misto,escaladati nametii,faceti cumva si haideti la cumparaturi......
Venim si schimbam pareri dupa aceea,e ok?
P.S.Olga,m-ai dat gata cu cascada.O mai vazusem,dar mereu imi incinta ochiul.
Imi amintesc ca se intreba cineva odata,"oare cum s-or fi bagat acolo sa puna reflectoarele alea pe dedesubt?"
Da' io stiam ca alea bat in cascada de undeva de vis-a-vis de ea.....
Asa-i?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Cricor spune:
Asa-i Brenda cu cascada, cum zici tu cu reflectoarele alea.
Uite ca-ti ascult sfatul si ma duc in pauza sa-mi iau un costum de baie (desi saptamana trecuta mi-am zis sa nu mai cheltui bani aiurea), ca tot plec la mare.
O saptamana buna!
Corina
khristin spune:
Vad ca nu e prea mare activitate-n zona
Corina, ti-ai luat bikini indecenti sa revolti pudicii? Ia spune repede
Eu sint fericita ca-n trei saptamani mergem la Las Vegas si la concert la Celine Dion ...de-abia astept sa ies din rutina serviciu-copil-casa
Calatoarelor, ia spuneti-mi si mie din experienta voastra ce mi-ati recomanda ca orase din Franta, Spania si Italia? Trebuie sa caut ceva informatii pt. iulie, please .
Pe unde-s fetele vesele?
Cristina
noi si poze mai noi
brendamitran spune:
Neatza.......pai ce faceti? Ati uitat sa veniti de la cumparaturi? Io abia azi cred ca ma duc,dar sa vad cum e vremea,ca se anunta ploaie....bleachhhhh.....
Khristin......nush ce cauti tu,dar in Franta primul pe care tre sa-l vezi,se stie,e Parisul.......pe urma,vezi ca au multe regiuni care merita vazute.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
n-am fost la cumparaturi, ci la dentist:) Dar poate in weekend ajung si eu:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Cricor spune:
Am fost la cumparaturi, dar mi-a fost rusine sa scriu, c-o sa ziceti ca-s om nebun. Ma duc eu la magazin, probez 6 costume de baie, imi aleg unul, care nu pot sa zis ca-mi placea prea tare, pe urma trec pe la pantofi, vad minim 3 perechi care imi plac, imi zic sa fiu de bun simt imi cumpar doar una (ca oricum nu-mi trebie si-i mai tin si lu' fimiu teorii despre societatea de consum) - sandale (sau ce numesc eu sandale, cu degetele acoperite ca ale mele sunt urate) si ma duc sa platesc. Exact in momentul cand semnam pe chitanta de la cartea de credit, mi-am dat seama ca de fapt mie nu imi place costumul, ca-i de babe si eu scriu la "negam ...." asa ca acum tre' sa ma duc sa-l dau inapoi.
Khristin, costumul e intreg, am o slabiciune pentru costumele intregi, nici nu mai am din doua piese. Dar e cam urat...il duc inapoi.
Corina
Lemoni spune:
In Dominican republic ai nevoie numai de slipi,ca se poarta topless, am incercat si eu acum vre-o 3 ani cand am fost dar au inceput baietii mei sa tipe,mom yuck,dar le placea sa se uite la alte gagici, nesuferiti pe mine ma imbrobodesc ca pe o baba sa nu ma vada nimeni.
Lemoni spune:
Am fost si eu cu sotul ieri la cumparaturi sa-mi ia cadou de Valentine, imi placeau o pereche de cercei cu diamante dar pe drum m-am razgandit ca ii tin in cutie si dau bani pe ei degeaba, asa ca mi-am luat si eu ca tine Corina 2 perechi de sandale(espadrile) ca o sa fie la vara iar la moda.
Acum sunt la munca dar trebuie sa plec devreme ca cica vine zapada in Toronto si imi e frica sa nu se canceleze trenul.
Cricor spune:
Pe mine cand ma mai vede fi-miu in sutien, sau chiloti prin casa (se mai intampla, am inteles ca-i foarte ne-educativ) rade de se prapadeste. Inca n-am reusit sa aflu de ce. Nu arat eu ca o sirena, dar chiar sa moara de ras???
Corina
Lemoni spune:
Pei asta e treaba ca nu te vede des de aia rade. Nu stiu cat e de educativ sau nu noi trecem de la baie in chiloti fara sa comenteze nimeni` e ceva normal,pt ei anormal era sa ma vada altcineva nu era vorba de ei!Iti da-i seama ca si eu am facut la misto ca oricum stateam pe plaja culcata pe burta ca deja acum au o varsta si cat de tanara as fi eu ei tot ma vad babusca si e aiurea.