35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Corina, mi-a placut faza cu amintirea negarii....e bine ca ai reflectat, asa te vreau

Lemoni, cat despre Dominicana eu zic ca depinde unde mergi....daca nimeresti intr-un resort cu multi europeni poate, dar daca nimeresti nord-americani cum am avut io norocul tinzi sa devii rusinoasa, acu sa nu-ntelegi c-as fi vreuna

Brenda, la Paris ma gandeam oricum ca mi-am zis sa-mpac businessu' cu pleasuru' , si sa-mi updatez resursele, dar vrem sa mergem 2 saptamani si am vrea parca sa facem vreo 2 tari in timpul asta. A fost cineva la Barcelona sau Roma?

Silvana, tu n-ai mai venit din vacanta?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io m-am tinut de cuvint: mi-am luat 2 perechi de blugi,nu va zic ce marime,dar oricum,cu doua numere mai sus decit imi alesesem io......

Spre rusinea mea,de fapt nu mi-e rusine,ca am scuze,n-am ajuns la sala,dar voi ajunge,cu siguranta.Promit solemn.
Mai am sa-mi iau adidasi,ca trening am......

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Pei eu va doresc sa purtati cu placere hainele si incaltariile pe care le-ati cumparat.
Dap khristin eu am dat numai de nemtoaice in dominican si alea nu au nici o greatza.
In italia e de vazut Venetia si Milan, iar in Spania Barcelona si Madrid eu una asta visez sa vad cand ajung prin Europa iar.La Paris am fost dar nu imi amintesc prea multe pt ca au trecut ceva ani , cel putin 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Khristin, eu n-am fost nicaieri, dar am o opinie despre orice. Am o prietena care a fost in ambele. Din poze , mie mi-a placut la Barcelona.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Hai ca mai aterizez si eu pe-aicea. Bine v-am regasit!

Ne-am intors din vacanta si a fost excelent. Am fost si la zapada si fetele au fost super-incintate. Ne-am dat cu saniutele ca de schiat nu stim nici unul si am facut un om de zapada cu nas de ... hai sa nu muriti de ris... castravete ca morcovul pe care l-am pregatit l-am uitat acasa. Am mincat de ne-am spart... in fiecare zi gratar...am baut cum se cuvine, ce mai, ne-am destrabalat!
Aveti aici poze daca vreti sa va uitati.

Vad ca bintuie boala cumparaturilor pe aici. Brenda, ai reusit sa le molipsesti pe toate. Sa purtati cu placere tot ce v-ati luat. Bine ca ai grija sa te echipezi pentru sala - trening, adidasi. Sa fii pregatita cind o sa-ti vina .
Si sa nu uit, felicitari pentru pustoaica ta. Bravo ei! Am vazut si pozele. Cred ca ai fost tare mindra. Ai si pentru ce.

Corina, esti haioasa cu costumul de baie. Cind plecati?

Kristin, tu te duci la Vegas acum ca sa-ti faci bani de concediu la vara? Distractie placuta! In Franta n-am fost, dar am fost in Spania si Italia. Daca ar fi sa aleg intre cele doua, as alege fara doar si poate Italia. Ohhh, italienii astia sint asa misto ... Eu mor dupa Italia. Si Spania ne-a placut foarte mult dar mi s-a parut mai "rece"...

Laura, sanatate copilului.

Gabi, n-ai terminat cu dentistul asta? Spor si tie la cumparaturi.

Lemoni, ai fost tare cu "Tinkel target". Dar noi, mamicile de fetite, sintem scutite de chestile astea . Da' lasa, ca vin altele, maim tirziu...

Arinna, ce mai faci? N-ai mai dat pe aici? Nu ti-ai gasit colacul?

Olga, pe unde ai disparut?

Care mai sinteti? Sper sa nu va uit pe vre-una . si la toate.

Mergi la inceput

Silvana bine ai venit, am vazut si pozele tare dragutze, m-ai facut sa imi aduc aminte din copilarie, aveam si eu o hainutza rosie in genul cum are fetiza ta cu blanitza alba offff pt o secunda parca ma vedeam pe mine.
A si nas de castravete.......haaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Silvana, vazut pozele...ati avut o mini-vacanta pe cinste....mi-a placut in mod special statiunea turistica de iarna cea cu telefericele ....cum se cheama? Cat despre Las Vegas, as vrea eu sa fac ceva bani de Europa...n-ar strica deloc , dar de cand stiu ca House always wins, nu prea ma motiveaza prea tare ....o sa joc si eu la slot machines sa-mi fac cheful Cat despre Italia, interesant ce spui tu, unde anume ai fost si ce obiective turistice ati avut? La noi maine se asteapta vreo 10-15 cm de zapada la minus 15 grade, sper sa ma trezeasca maine dimineata colega mea ca se anuleaza autobuzele .

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Happy Valentine! vad ca sunteti tare ocupate....

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Am ajuns si eu la serviciu. O ora mi-a luat, de nu stiu cate ori am zis ca mai bine ma intorc, rau am facut ca nu m-am intors. Ninge aici ca la balamuc, cred ca-l astept pe sef sa-i zic ca eu ma car acasa daca nu se opreste pana la 10 ninsoarea. Iar ma apuca nervii ca nu mi-am luat mobil, raman cu masina in sant, nici nu pot sa sun sa ma depaneze.
Va pup!

Corina

Mergi la inceput

Traiasca invatamantul aici ...mi-a auzit Dumnezeu ruga asa aseara si de dimineata ne-am trezit cu 20 cm de zapada...a iesit al meu sot sa dea zapada din fata casei cu blowerul ca altfel il vedeam cu spatele-n bucati... Si asa cum imi doream s-au anulat azi scolile cu totul asa ca azi petrecem acasica...eheee, asa ca azi mi-am inceput ziua cu o cafea buna cu o carte la fel de buna de Anna Gavalda "Impreuna", apoi am program de alergare pe banda, si mai tarziu vreau sa ies cu fiimea cu bobul la zapada, pe seara poate iesim la un restaurant....de-abia astept

Va urez la toate un HAPPY VALENTINE'S DAY

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput