35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Lemoni spune:
Brenda felicitari la fata. ma bucur tare pt ea.
TLaura m-ai facut sa rad de mor ,sti tu la ce subiect!
Cricor scala e deschisa de ieri si azi spre nefericirea lui fimiu.
Gabi_K spune:
Fetelor, apropo de varsta...
am fost in Ungaria si mi-am luat jeleuri din alea cu zahar in exterior, cu gust de portocale si lamaie... M-a trantit nostalgia
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
arinna spune:
Laura, abia la anul cred ca dam prin tara...daca nu se intampla nimic pana atunci trebuie sa iau legatura cu tipa :)Desi o sa fac 41 atunciAcu am 39.
Brenda, felicitari, meritati !!!!!Succes mai departe!
Gabi, eu poftesc rau la ursuletzi gumosi( gen jelibon )dar stiu ca-s otravitori si chimiciasa ca ma abtin...Din copilarie nu-mi amintesc decat placinta cu mere, branza sau caise :)
Cricor, si pe aici se mira lumea cica n-au mai vazut atata zapada deodata, in cateva zile- strazile sunt inghetate si abia se circula.
khristin spune:
Iaca am intrat pe aici sa vad ce face lumea in prag de weekend....eu mi-am lungit weekendul, vineri mi-am luat liber si ce bine a fost, fara 150 insi in jurul meu...ehheeee
Laura, eu inteleg ce spui tu acolo, eu pt. ca sint o fire energica daca n-as face ceva aici as inebuni sincer....si acum de-abia astept sa mergem in iulie in vizita in RO si apoi prin Europa
Silvana, distractie placuta pe unde esti tu acum....sa vii cu poze si sa ne povestesti cum a fost.
Arinna, am vazut si eu pozele tale, superbe....ador peisajele de iarna din Canada, sint tipice unei ierni adevarate....pe unde stai tu?
Brenda, ma bucur ca a castigat micuta ta ....imi inchipui cum putea sa te simti ca parinte cand stiai ca fac aranjamente din astea sa castige non-valorile. Bravo fetitei tale
Weekend placut fetelor
Cristina
noi si poze mai noi
Cricor spune:
Buna fetele ce mai faceti? Vad ca doar Khristin semneaza condica sambata asta. Eu sunt la serviciu . Avem release joi si ne-a zis sefu ca "el ar aprecia daca am veni, bla , bla". Cand iti zice seful ca ar aprecia, te prezinti la munca cu bucurie. Ne da zi libera pe ziua sta, e drept, si asta m-am facut sa vin, ca daca tot imi consum concediul cu Luca, sa-mi fac rezerve.
Weekend placut!
Corina
Lemoni spune:
Hai sa semnez si eu condica, la noi ninge iar am noroc cu vecinul ca imi tot da zapada de o saptamina imi e si rusine de el saracu, da stie ca sotisorul meu nu e acasa si sare in ajutor.I-am zis la al meu sa se prezinte cu naveta de bere ca l-a scutit de dat la zapada.
In rest astazi am program de curatenie dar imi e asa lene sa ma apuc , am Bomba prin casa !
E 1pm aproape si eu tot sunt la cafelutza trag de timp, da nu vine sotisorul meu acasa pana la noapte asa ca am timp cacalau.Baietii au plecat unu la gagica, unul la prieten si eu singurica o sa imi pun muzica si la treaba sa vezi ce frumos dansez si matur........haaaaaa.
brendamitran spune:
Iaca semnez si io,dar mai tirzior,ca am fost la serviciu.....
Khristin....aranjamentele inca se fac,dar eu evit sa ma mai consum,evit sa ma mai pronunt si sa dau atentie.M-am inarmat cu rabdare.....
Uitati si citeva imagini de la concurs....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Lemoni spune:
Frumoase poze Brenda iar fata si mai frumoasa sa-ti traiasca, fara probleme ti-l trimet pe ala mare in cativa ani.
khristin spune:
Super poze Brenda, sa-ti traiasca mica dansatoare si la mai mare , de tine inteleg ca incerci sa nu te agiti si bine faci, dar parca nu e fair play pt. copii sa treaca prin asa ceva
Lemoni, eu de cand tot astept zapada aia sa vina si aici sa se anuleze scoala, nu numai autobuzele hihihi
Corina, inteleg perfect ce zici tu acolo ...iaca de-aia am fugit io de companii ...ca sa nu ma frece sefii la ridiche, cu heirupismu' asta
Io ma tot foiesc de colo pana colo doar doar nu m-oi apuca de corectat teste si pus note
Cristina
noi si poze mai noi
Cricor spune:
Brenda, m-am uitat la poze, ce draguti sunt cum danseaza ei acolo. Sa-ti traiasca fata, frumusica foc. Si ce mare e, of.. numai eu am facut copii la batranete.
Khristin, as fugi si eu de companii, dar unde sa fug?? Poate doar acasa sa ma fac casnica. Uneori asa un gand ma bate....
Corina