35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Cricor spune:
Laura, sa stii ca eu te inteleg. Adica inteleg cum o viata linistita care intotdeauna ti s-a parut ideala, poate sa te scoata din sarite. Eu merg la munca si uneorimi se pare ca mi s-a neclait creierul.
Dana - La multi ani! Sa cresca mare si sa fie sanatoasa!!!
Olga - cand ai timp, suna-ma si mergem la lunch, Acum si eu sunt racita, am luat de la fi-miu.
Arrina si Lemoni, a zis la radio sa nu ne aventuram pe la Barrie ca-i nasol tare. Mai trimite-ti zapada mai la sud, ca pe noi ne-a capiat vantul asta.
O zi buna!!!
Corina
Lemoni spune:
pt fetiza sa-ti traiasca si sa fie snatoasa si fericita.
Olgutza si Cricor sanatate maxima .
arinna spune:
Va pup, azi "inot" ca tot a iesit soarele- poate prind si cateva poze desi cu bagajele( cartile) dupa mine nu prea am chef.
Mi se inecasera corabiile de doua zile si n-am mai putut sa scriu.Am un gineco - batran si unic pe toata zona, adica minim doua orase micutze, poate chiar mai mult ?Inca nu m-am interesat exact.Ma da peste cap psihic, nu stiu de ce, si nu am nici alta varianta momentan si nici motive serioase inca(...desi ar fi...) sa caut altul dar vom vedea.
Ma grabesc sa mai repet ceva la engleza inainte de a pleca ca intre ore nu pun maina pe carte, marti nu am fost - azi e o saptamana de la ultima intalnire.
Asa ca Sivi,in curand iau colacul!
Cricor, da, a fost "teribila"furtuna de zapada dar s-a potolit si e un soare de nu mai vezi- eu fara ochelari de soare nu misc.La noi s-a schimbat peisajul sunt munti de zapada ridicati pe langa geamuri.Parca e in desert.
Tu cum te mai simti ?
Laura, cam asa si eu,momentan, de jumatate de an dar si fara bb, iti dai seama.
Dana_ene, am vazut pozele, e foarte scumpa si frumoasa fetitza, sa va traiasca, La multi ani!!!!
Olgutza, ce perioada grea,multa sanatate, in curand o sa treca si asta!
Brenduty,lumea aici nu sufera zapada asta ca e foarte periculoasa si e chin mare sa dai zapada de pe masina dimineata, trebuie sa racai gheata si sa pierz timp,pe jos aluneca cumplit,daca ninge nu mai vezi nimic pe unde mergi...dar eu, din casa, prefer asa,pe mine ma fascineaza tot ce e legat de natura-desigur daca nu-s in pericol.
April, ma bucur mult ca ai aparut, de ce nu ne spui despre voi, ce mai faceti? Ce zice fetitza de scoala?
Lemoni, asa-i ca -i palpitant cu nametii?Da sa n-ai nevoie de masina.
Lemoni spune:
Mai fetele sunt dezamagita ne strangem aici si nu venim si noi cu o inventie cu atitea capete puse la contributie cred ca ar iesi ceva bun.
Imi vine sa ma dau cu capul ma uitam azi la televizor si ce credeti ca a inventat o mamica?????
"Tinkel target" ce credeti ca mai e si asta? pe scurt baietelul ei facea pipi peste tot numai in wc nu ,asa ca a facut un plastic colorat(cand trage apa se duce) care se pune in wc si pe care baietelul trebuie sa il nimereasca cand face pisu................. cica e fun rau, iar acum se vinde in toate magazinele.
Unde mi-a fost capul ma intreb ? Auzi sa nu imi vina mie in cap sa faci pipi la tinta!
dana_ene spune:
Lemoni . Mai, ce sa fac daca eu am doar fete? Nu mi-am pus problema .
Multumesc pentru urari si aprecieri .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Cam nasoala dimineata asta; l-a ajuns raceala si pe fi-miu, are nasul infundat, tuseste, e ragusit, nu a dormit bine azi noapte, si nici noi pe langa el! Sper doar sa nu fie ceva mai grav, Doamne fereste!
fetelor, sincer, nu m asteptam sa intelegeti situatia mea; va multumesc!
asa e Cricor, o situatie linistita la care visezi o viata, poate deveni tare nasoala; iar sentimentul ca mi se inmoaie creierul il am si eu.
gabi, multam frumos de urare! sa fiti sanatosi si voi cu totii! cat despre job, nu am ce face aici; nu cunosc limba, iar sotul meu fiind cu statut de diplomat, eu nu am drept de munca.
Dana, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa! sa te bucuri din plin de ea!
Arinna; o sa vina el si bb-ul! cand ai spus ca vii in tara? neaparat sa te duci la tipa aia!
Ma tin de capul tau!
lemoni, misto inventia! Eu nu am avut nevoie, pentru ca al meu a facut de mic pisu la wc!
Brenda, bafta la examene! Cu cine dai la psihologia personalitatii?
Olga, era sa te uit: multa sanatate, aiveti grija de voi!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
Pup din fuga gasca.....
Am terminat concursul pe locul 4 din 37,e fericire mare,am urcat mult de anul trecut si pina acum,numai 2 podiumuri ne mai lipsesc ca sa trecem la performanta....
La multi ani pentru toti sotii si copiii sarbatoriti,astept cinseta,vreau sa ma imbat.....
Vom face vreodata un chef de-ala monstru la care sa fim toate? Ha?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Cricor spune:
Brenda, felicitari!!! Ma tot gandesc sa-l duc si eu pe fi-miu la dans de societate, dar ta-su a ridicat din sprancene cand i-am zis. Barbatii astia.... E mult de munca, nu?
Lemoni, copilul e in extaz? Am, auzit ca scolile sunt tot inchise. Ah, daca s-ar inchide si serviciile vreo 2 zile macar...
Corina