35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Multumesc gagici,multumesc mult de tot!
Catelul a sosit cu bine,eu acum sint pe fuga,dar maine dimineata la cafea intru sa va dau detalii si sa pun si pozici cu domnul "chetzel"(cum bine zicea baietelul prietenei mele).....

Pup!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Rosa, multa sanatate trupei!
Brenda, astept si eu pozele, si... nici nu-i stiu numele barbatelului

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Neatza!
Am facut cafeaua,ca-s matinala.

Gabi,inca se duc tratative pentru nume.Inca nu s-a stabilit.
Dar "chetzelul" e bine.Ieri a avut ceva diaree,se pare ca din cauza stresului prin care a trecut,am fost cu el aseara la dl.doctor,e bine,e sanatos.
Se joaca si alearga intr-una,azi-noapte l-am lasat sa doarma singur si n-a "tipat" decit dimineata pe la 6 un pic,dupa care s-a culcat la loc.
Dianei i-au dat lacrimile cind l-a vazut,parca nu-i venea sa creada,era socata.
Il vedeti aici pe mister

Sa va spui ce distractie am tras ieri.
M-am imbracat cu un pulover,asta,si pe sub el aveam un sutien bej (foarte apropiat de culoarea pielii)....
Din momentul in care am ajuns la serviciu,a inceput distractia.
Nu intelegeam ce aveau toti dintr-odata de ramaneau cu ochii pironiti spre pieptul meu.Colegi cu care lucrez zilnic,unii chiar ramineau cu niste fete de ma umfla risul.
Pina cind unul mai cu tupeu,a indraznit si m-a intrebat: "tu ai ceva pe sub puloverul ala?"
......am mers la toaleta la oglinda si mi-am dat seama ca din cauza culorii sutienului senatia era ca puloverul e pus pe pielea goala......
M-am amuzat teribil tot restul zilei,acum ca stiam,urmaream mai atenta reactiile,dar trebuie sa recunosc ca m-am simtit si oarecum bine,ca deh......doar a 35 de ani,nooooo?

Azi nu ma duc la sala,ca vin rusii.Si e naspa.
Pina marti sint libera,asa ca mai viu.
Pup toate fetele!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Neatza. am si eu timp de o cafeluta asa, scurta.

Brenda, sa-ti traiasca "pataia". E dulce tare. De fii-ta, nu mai zic nimic. Frumoasa foc.
M-ai facut sa rid cu povestea cu puloverul. Parca ii si vad pe colegi cum se "chiombeau" sa-si dea seama daca ai sau nu ceva pe dedesubt .

Rosa, sanatate familionului.

Laura, spor la treaba.

Corina, sanatate cupilului.

Ce-o face Kristin acum? Cistiga sau nu la cazino?

Lemoni, cum e la noul job? N-am inteles, aia dinaintea ta de ce a rezistat doar o saptamina?

Arinna, pe unde ai disparut?

Noi trebuia sa plecam miine intr-o excursie cu cortul in deshert dar s-a aminat pentru saptamina viitoare. Ploua la noi de rupe pamintul... E tare frumos in perioada asta in deshert la noi. Inflorit si inverzit, ma rog, in limita deshertului Daca te prinde si o inundatie, ala esti...

si mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna, fetele! N-am disparut, sunt pe-aici, dar zilele-astea am fost mai mult pe fuga, agitata. Mi-am schimbat cate ceva prin casa si-am spalat, aranjat, mutat... iar la serviciu mult de lucru. Trebuie sa incerc neaparat si eu cura cu tinctura de soc, mi-au aparut niste cosuri... . Brenda, vad ca acolo sunt scrise mai multe modalitati de administrare. Daca eu vreau si pentru acnee si pentru dereglari hormonale, cum fac? Ca sunt cantitati diferite. Si fara carne deloc o luna? Cam greu...
Bafta Dianei la concurs sambata! Si pup cutu frumos!
Imi si imaginez ochii colegilor pe sub puloverul tau... te-ai imbracat sexos.

Olga, multumesc pentru grija! Tu cum mai esti?

Laura, spor la treaba!

Sanatate bolnaviorilor!

Acum fug, ca azi am un examen si sunt cam in plop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Silvy, m-am inecat in engleza da nu mai zic,am niste pretentii de la mine! Ma batea gandul la o tentativa de cursuri dar sunt doi ani si se cere test de engleza -da eu zic ca-n ritmul asta pe care il am de cateva zile il fac mai bine decat nativii( asta prin toamna daca ar fi)Sa vedem cu sonorul cum stau, ca mi-am mai dat drumul si la asta...deja am facut pasiune pt chestia astapacat ca doar de curand-pt ca am inceput sa inteleg mai cum stau lucrurile. daca nu le disec nu se prinde nimic de mine.Imi place cum gandesc englezii, cica vorbeste !Ca -s prea complicate cartile mele si ca ei nu fac nu stiu ce la scoala- parca sufera comparatie cu vorbitul celor nascuti aici.Ei se mira de ce nu vb daca inteleg tot.Oi suferi de autism Da ce s-a mirat sotul ca am scris dupa dictare perfect!Mai mancam cate o litera din graba.Nu stiu ce se intampla cu mine si de unde le stiu adevarul e ca citesc mult in engleza si am un fix sa retin cum se scriu cuvintele-in plus mi-au trecut pe la ureche ani buni in scoala dar in nici un caz gramatica nu am invatao si n-am vorbit.

A doua preocupare majora si care manaca timp- doctorii si analizele...nu mai continui ca e mult.Azi merg iar sa fac o eco- de control .Vad ca e docil Dr de fam, imi da sa fac tot ce vreau
Acum sa vedem ce iese la pap si la sange legat de proble cu oasele- se pare ca am artrita si am probl mari cu ea de vreo luna.
In plus mi s-a propus analize si inseminare artificiala,nu stiu ce sa fac, e vb de HSG care e cam aiurea mai ales ca eu hemoragii intre ccl-uri iarasi, de niste luni bune- cateva zile dar exista.
Ma omoara probl astea toate.

Olga, tu ce mai faci ?

Brenda, vai ce mi-a placut catzelul,asa cu parul ala scurt e numai bun de pupat!Imi place ca e tratat regesteBine ca nu schiauna , dar nu se stie cand isi revine cu oboseala.oricum banuiesc ca are cine sa stea cu el si ziua deci nu va deranja vecinii.da cu facut pipi prin casa cum te descurci? Adica pe covoare
Ce nume ati propus?E baiat sau fata?
Uite te poti inspira de aici daca vrei, primul e si dupa sex restul nu sti ca nu m-am uitat atent:

http://www.nextdaypets.com/directory/dogs/names/

http://www.terrificpets.com/dog_names/dog_names_a.asp

http://www.petnamesworld.com/

Mergi la inceput

Neatza,am facut si cafelutza.

Arinnel,pina la urma,am obosit sa-i tot sugerez nume peste nume si sa caut cite ceva mai original,ea se incapatineaza cu Lucky.La urma urmei,e cadoul ei si sa-i puna ce nume vrea.Asa ca am senzatia ca va ramane Lucky.....

Alma,daca citesti mai atent,vei vedea ca numai la cura de slabire se tine dieta fara carne,desi nici atunci nu este obligatoriu.
In ce priveste cosurile,n-am de unde sa stiu care este dozajul,dar nu scrie acolo?
Oricum,cu constipatia vad ca ma rezolva.Desi in zilele in care sint la serviciu nu ies afara nicicum.Poate unde ma trezesc la 4:30 si pe urma acolo....brrrr.....nu m-as duce.
Insa am constatat ceva muuuuult mai important,ceva de care eu n-am scapat pina acum.
AM SCAPAT DE SENZATIA DE FOAME! AM SCAPAT DE POFTE!
Nu pot sa cred! Am zis ca e doar o zi,o intimplare,dar se pare ca intr-adevar,n-as mai minca intr-una,ca o sparta,si nici pofte nu mai am.
Dumnezeule! E mare minune!

Pup toate fetele!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lucky e un nume potrivit... saracutul a supravietuit calatoriei in cutie, a scapat viu din manutele lui Lili... chiar e lucky
Cred ca m-a tras curentul de vreo cateva zile, ma doare partea stanga a capului, a fetei, urechea stanga, dintii din partea stanga, dar asa in valuri... e nasol de tot.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Fetelor, cu mandrie va anunt ca ieri am fost si eu la o sala dupa 8 (opt ani). Am fost de proba sa vad cum e, ce-i pe acolo, si acum ma gandesc daca sa-mi iau sau nu abonament. Ma tot gandesc ca dau banii si nu ma duc (cum facmai toti cunoscutii), pe de alta parte eu sunt genul “lasa-ma sa te las” dus la extreme si ma gandesc ca daca nu platesc dinainte nici ca ma duc, asa poate ma mustra constiinta ca cheltuiesc banii familiei si ma duc. Deci sunt in dileme… mai vine si vara, parca vad ca ma taraste cupilul la piscina comunitara zilnic.Oricum, Gabi, Slvi Brenda si Lemoni va multumesc ca voi m-ati ambitionat (ceea ce-i rar la mine) ca tot povestiti cum mergeti la sala sau alergati si eu stau ca nesimtita 9 ore cu fundul pe scaun si pe urma ma vait ca nu slabesc de fel.
Ma duc la munca ca sunt astia asa de stresati cu release-urile lor…

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutzy, eu zic ca e foarte potrivit numele, imi place vai dar ai un program infernal, nu stiu cum faci fata

Mergi la inceput