35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 27
arinna spune:
Brenduty, La multi ani pentru Di ! Succes mult la concurs si petrecere frumoasa !
Laura,tin pumnii sa ajunga sotul bine!
Cricor,multa sanatate baietzelului !

brendamitran spune:
Multumesc,fetelor.
Desi e marti si e 13,eu am incercat sa-i explic Dianei ca daca e nascuta pe 13 nu poate decit sa-i poarte noroc.
Si e o zi superba afara,asa cum era si cind s-a nascut.
Ninsese toata noaptea,cu niste fulgi maaaari si enervanti si dupa ce am nascut-o,dimineata,a iesit un soare frumos si a fost o zi superba.....superba ca fetita mea.
Am muncit azi la sala.Elixirul ala de coacaze se pare ca are efecte.Primul si cel mai important este ca nu ma mai balonez.Coooooool.....
Si cu constipatia la fel,dar mai astept sa vad daca o tin tot asa.
Deocamdata nu mai am burtoiul ala de 8 luni........
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Gabi_K spune:
Brenda, speer ca esti deja la gara si totul e o.k. Of ce emotii am!!!
Cricor, multa sanatate baiatului!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Darael ai uitat sa mentionezi o alta tehnica secreta de slabit Si acum nu stiu ce smile sa pun...sau
Tehnica secreta pe care o recomand eu este una simpla:
TOTUL PE JUMATATE !
Atat. Sau jumatate din toate felurile de mancare, sau un singur fel o data. In plus, minim 2 litri apa / zi.... si nu uitati pusi mult de la sot / prieten / amant / coleg de banca
Durata minima: 7 luni. Cine tine o cura mai putin de 7 luni, va repune rapid tot ce a eliminat (adica apa in special). Naspa, nu
?Sanatate multa tuturor
!Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
Gabi_K spune:
asa ceva faceam si eu. Cu metoda asta mi-am pierdut un sfert din greutate.
Oricum, nu uitati nici de sala, nici de miscare!!!
Pluteam de fericire cand ma imbracam dimineata si simteam cum mi se largesc hainele de la o zi la alta!
silvana.ady spune:
Intru pe fuga ca ma duc la nani. Voiam doar sa-i spun Brendutzei
pentru Diana! Multi
si
Sa fie sanatoasa si sa aibe succes in tot ceea ce-si propune. Bafta si la concursul de ... duminica parca ziceai, nu? Ce-i cu catelul? Si-a facut aparitia?
Ah, da. Si spunei Dianei ca numarul 13 la evrei este considerat numar cu noroc. Nu stiu daca o incalzeste cu ceva, dar asa, ca fapt divers.
la fete si mai intru.
tlaura spune:
In primul rand LA MULTI ANI pentru Diana! sa-ti traiasca fata, Brenda, sa fie sanatoasa si iubita! Si pregateste-te ca intra in adolescenta...!![]()
In al doilea rand, va multumesc tuturor ca mi-ati tinut pumnii; sotul a aluns cu bine, dar numai eu stiu cum am stat ieri! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!
Ieri de nervi, m-am apucat de spalat perdelel si geamurile; mai am si azi o gramada de treaba. va las si ne auzim mai incolo!
Gabi_K spune:
Catelul a ajuns cu bine aseara!
Pacat ca n-am gasit smiley care rasufla usurat si isi sterge transpiratia de pe frunte:)))
rosa spune:
Brenda, La Multi Ani domnisoarei Diana si sa aveti fun cu catelul!
Corina, sanatate multa flacaului.
Au fost si la noi doua zile mai calduroase si s-a topit toata zapada. Yupii! poate scapam de nenorocirea asta alba, in sfirsit.
Eu n-am mai intrat pe la voi ca iar am fost mama ranitilor si i-am doftoricit pe toti in casa, acum am trei bolnavi cu febra si tuse. Astia vor sa scoata pirleala ca n-au fost raciti toata iarna, acu', pe ultima suta de metri.
Si azi am aflat ca nasa mea s-a prapadit ieri, desi stiam ca e bolnava tot mi-e greu sa cred ca n-o voi mai revedea cind ma mai duc in Romania. Life sucks citeodata.![]()
Ma duc la munca acum, miine va fi o zi mai buna.

sau