35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 26
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Gagicile pe unde umbla?
Nu si-au revenit dupa ziua de 9 Martie cand baietii le-au scos in oras la o prajitura, un gratar si o bere...... ca tehnica “secreta” de slabit, nu de alta
Cu Zambetul pe buze
,Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
silvana.ady spune:
In timp ce voi erati ocupate sa-mi petiti fetele
, eu "boleam" prin casa
. Ieri am facut o pauza de boala si am fost intr-o excursie dragutica prin tara. Am trecut pe linga niste cactusi uriasi si Danielle, de colo - uite ce tactusi mari! Azi am fost din nou darimata si am profitat de ocazie sa mai stau o zi acasa. Asa ca am stat in pat si am citit toata ziua. Am terminat o carte care mi s-a parut chiar foarte buna de o scriitoare indiana Chitra Banerjee Divakaruni: Sister of My Heart. Splendida cartea, scrisa atit de curgator si placut, ca o poveste... Despre iubire si sacrificiu... Nu stiu daca s-a tradus in romaneste dar merita de citit.
Corina, acum mai mult de 2000 de ani, in Persia, un rege, sfatuit de un servitor, planuise sa-i omoare pe toti evreii din imparatie. Regina Ester si unchiul ei Mordehai reusesc sa-l faca pe rege sa-si schimbe planurile si astfel isi salveaza "fratii" de la pieire iar servitorul este omorit in locul evreilor. Asta este povestea Purim-ului si se sarbatoreste prin carnavale si multa veselie in special in rindul copiilor, dar nici cei mari nu se dau in laturi
de la o masca, un costum...
Brenda, cind spuneai ca-i ziua Dianei? Miine? Poimiine? Ca trebuie sa-i cintam "Multi ani traiasca", nu?
Gabi, ce soacra sa fii? Soacra buna, asa cum esti tu, nu?
Va pup si va doresc o saptamina minunata!
khristin spune:
Scuze de absenta, dar asa se intampla cand ai musafiri, ne-au venit socrii in vizita, si maine ne pregatim si noi de plecare in sfarsit.
Corina, frumoasa haina, s-o stapanesti sanatoasa si iubita 
Silvana, insanatosire grabnica, trateaza-te si tu
...tare animat carnavalul de la Purim, ca sa nu mai spunem de eroinele principale, teribil de fotogene
. A propos de carti, mi-a adus si mie soacra-mea din tara "Intoarcerea huliganului" de N. Manea, n-am citit decat vreo cateva pagini, dar m-a prins deja.
Darael, 
Rosa, sanatate mamei 
Brenda, succes cu dieta si LA MULTI ANI Dianei 
V-am pupat si sa va gasesc cu bine 
Cristina
noi si poze mai noi
Gabi_K spune:
Sivi, poate-s buna acum, dar cand e vorba de baietelul meu... cine stie, poate devin balaur
Multa sanatate!!!!
Brenda, la cat de regulat beau io ceaiurile astea, numai gura-i de mine, dar nu-s in stare nici macar sa-mi fac zilnic un ceai:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:
Gabi,sa vin io sa ti-l fac?![]()
Fetelor,frigul asta nu vrea sa plece,iarna se lupta cu ultimele puteri,a naibii iarna,ca pina acum fu cald si acum nu vrea sa lase primavara sa-si intre in drepturi.....
Ziua Dianei este maine.Implineste puiul meu 12 ani.
Si simbata aniversam si dimineata avem si concurs.Greu.International.Ufffffff...........
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
OlgaTarziu spune:
Salutare dragelor
Brenda la multi ani Dianei!!!!!!!!!!!!
Corina 
Gabi lasa ca o sa fii buna...Dar chestia ca nici eu nu ma vad o soacra buna ca tare sunt posesiva. Poate ne calmam cand mai cresc...Cine stie.
Sivi faine traditii aveti voi...te invidiez sincer ca mai ai timp de carti Si nu in ultimul rand fa-te bine.
Laura cum mai esti?
Rosa sanatate mamei. Imi imaginez cum ai fost.
Darael ai uitat sa mentionezi o alta tehnica secreta de slabit Si acum nu stiu ce smile sa pun...
sau ![]()
Super edit alma pe unde e?
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
brendamitran spune:
Neata!
Haideti la cafeluta.E calda.Io nu stau prea mult,ca plec la sala.
Olga,multumesc mult pentru urari.Sa-ti traiasca si tie puiul.
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Fetelor, eu sunt bine, un pic cam agitata dar sper sa-mi treaca. Sotul mi-a plecat spre romania aseara la 11, a condus toata noaptea, ieri nu a dormit deloc, acum de abia atreut vama la turci spre bulgaria. Pana nu ajunge in ro., sunt cam nelinistita!
Va pup!
Gabi_K spune:
Laura, tin pumnii sa fie o.k.! Lasa ca va ajunge cu bine!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Cricor spune:
Brenda, La Multi Ani Dianei. Sa fie sanatoasa si fericita si norocoasa. 12 ani... wow, se cheama ca ai o adolescenta in casa, sa ne zici si noua cum e.
Eu am la treaba la munca.... am venit si sambata si trebuie sa vin toate weekend-urile luna asta, copilul e bolnav, dinnou.
Va pup!
Corina