35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

La multi ani la toate fetele! Cu intirziere, dar mai bine mai tirziu decit niciodata . Sa fim sanatoase, iubite, fericite, rasfatate si altele pe care le mai vreti...

Eu sint racita - m-am gasit si eu acum dupa ce s-a terminat iarna...La serviciu, cred ca daca as ramine acolo zi si noapte, nu s-ar supara ... Alaltaieri nu m-am simtit bine si am ramas acasa sa ma refac . Da' ce credeti, ca mi-au dat voie? Am fost la telefon vreo trei ore ca sa-i descurc intr-o chestie...Asa ca, a doua zi m-am dus la serviciu inapoi. Macar daca nu stau sa ma odihnesc, sa nu ma "radiez" cu telefoanele astea la creieras

Corina, splendide pozele, ca si "modelele" de altfel. Haina rosie este splendida... Si eu visez la o geanta rosie, am si ochit una... sa vedem cind o sa sparg pusculita ca sa o iau ca-i cam scumpa...

Va pupic si sa aveti in we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Aveti aici poze de la carnavalul de Purim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sivi sa-ti traiasca mica sirena si printesa!!! Sunteti tare frumoase !!! Iti doresc multa sanatate, sper sa treaca repede raceala!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Vin si eu cu intirziere, sa va urez fericire de 8 Martie, sper ca ati avut o zi minunata!
La mine a fost vrie mare toata saptamina, mama, care se ocupa de copii cit sint eu la serviciu, a fost bolnava la pat, n-am vazut-o in halul asta de cind o stiu. S-a dovedit a fi bronsita, si m-am mai linistit un pic, eu o suspectam de pneumonie si la virsta ei mi-era cam frica de consecinte. In orice caz, ideea e ca a trebuit sa lucrez de acasa, noroc ca pot, telefonul suna ca la gara, proiecte de terminat, copii de hranit, dus la scoala, adus, hranit, lectii, si tot asa. Dar tot am reusit sa va citesc

Corina - superbe pozele, superba familia. Esti cool cu haina rosie!
Laura - o mica intrebare, pe dna consul o cheama Anca, daca da iti dau un mesaj in privat sa-i transmiti salutari de la mine.

Fetele, va las acum ca incepe o noua zi de lucru la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Silvana foarte frumoase fete ai, de la tine au ochii aia superbi. Ce semnifica sarbatoarea asta Purim? Auzi, asa-i la voi iarna, cu iarba verde si lumea cu bluze de trening?? Halal iarna...
Lemoni, bafta la noul serviciu, am cam citit pe sarite si desi nu stiu despre ce-i vorba, m-am prins ca ai alt serviciu. Asta-i mai aproape de casa, macar?

Ma duc la munca, ca-i sefu' cu biciu pe noi... se aude zvacnind prin aer.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sivy,sa-ti traiasca minunile.Frumoase rau......aviz mamelor de baieti.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

hmmm da, ambele fetite ar fi potrivite pt noi:) Dar mi-ar fi mila de ele, cine stie ce soacra voi fi?

Mergi la inceput

Cafeluta este gataaaaa!
Hai la sueta,io nu stau mult,ca vine domnisoara de franceza la Di.....

Am inceput cura cu miraculoasa tinctura de fructe de soc.Nu iau dozele pentru slabit,le iau pe cele pentru constipatie,ca daca nu rezolv cit mai repede cu constipatia,ma duc la sala degeaba....

Pentru cine este interesat (a se citi cu atentie pina la capat):

http://www.daciaplant.ro/produse/tincturi/fructeDeSoc.html

BRENDA

Mergi la inceput

Brenda, bafta la Eu m-am apucat de ceai Thalia, alternativ cu ceai antiapdipos. E super, dupa 3-4 zile simt ca mi se lipeste stomacul de coloana, atat de bine imi curata tot interiorul. Iti recomand si tie dar sa ai grija sa ai un wc la dispozitie oricand:)

Mergi la inceput

Gabitza,ai grija cu ceaiurile astea,ca unele cica ataca serios colonul si stomacul.Asa ca...ia de vezi.

Gagicile pe unde umbla?

BRENDA

Mergi la inceput