35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Alma! chiar ma intrebam pe unde ai disparut! asa cum ma intreb acum :UNDE SUNTETI FETELOR? Nu pot sa cred, am scris de dimineata, ma asteptam ca azi sa umpleti doua pagini si cand colo? Petreceti?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu trebuie sa plec la engleza intr-o ora si nu am facut nik saptamana asta, nici temele inca.Apoi la gineco- dar numai pt discutii ca si data trecuta.iar ma umple de nervi. Ieri m-a intrebat si medicul de fam daca tot mai vreau copil( pai la cate am ....)

dar
trec pe aici sa

va pup pe toate si va urez La multi ani si multa fericire!

Olga si eu am facut ieri pap test,asa ca stau si eu cu emotii(mama la fel trebuie sa faca , ca i-au iesit celule atipice la o analiza obisnuita) la noi in zona dureaza o luna programarea la med fam,daca nu vrei mai repede- eu nu m-am grabit.Ce e ciudat aici ca daca ai medic de fam si mergi la clinica cica il penalizeaza( articol din ziar, o fi numai pt zona asta valabil, ca era vb de medicii de aici)Oricum te poate intreba cred daca ai med de fam si de ce nu mergi la el.Incerca totusi,si asa trebuie sa vina ccl, pana vine pana trece, numai bine stii cand esti apta pt pap test chiar si dupa ccl urmator .Ai mai facut in canada?Eu m-am programat sa fac toate investigatiile pt problemele mele si a fost bine ca a acceptat sa mi le recomande, nu stau sa astept pt cand va fi mai grav ca sa le continui.
De ce crezi ca cervixul a influentat ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

La multi ani,La multi ani,La multi ani!
Sa fiti fericite si sanatoase si sa va bucurati de viata!

Io am munceat astazi,asa ca am scuza pentru lipsa la apel.Am primit un morman de flori,un cadou substantial de la sindicat,multe pupaturi de la berbantzi si multe ciocolate(puteam sa nu gust?)......si tare bine m-am simtit...uhhhh......

Cricor.....mah......cine ti-a dat voie sa arati asa? Cine ti-a dat tie voie sa fii asa slaba? Zi repede,ca mor.
Tocmai azi de 8 Martie,maaaaa? Tocmai azi sa te arati? Sia sa vad ce frumoasa esti?
Draga mea,esti super! Sa nu mai aud un vaiet de la tine,zau.
Si ai o poza cu ochelarii de soare si cu costumul albastru,de zici ca esti in "lost"........ufffff......de ce nu eram si io acolo? Poate ma combinam cu Hurley

Olgutza,eu am avut displazie cervicala acum 9 ani si m-am operat si pe urma totul a fost ok.Nu intra in panica,nu ai de ce.
Insa mergi la medic cit poti de repede,ca nu trebuie sa stai.Si nu te teme,va fi totul bine.Eu oricum tin pumnii.

Arinnel.....faina melodia,ai? Ce ziiiiici?

Eu l-am trimis pe Cascaval dupa catzel,astept sa intre pe webcam sa-l vaz....uliuuuuu....ce emotii am.Nu mai spun ca pina marti nu mai am rabdare.

Pup pe toate,hai sa bem un pahar de sampanie!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Si nah,o parte din florile mele de azi:

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2629145510072521050vKsbqw

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, cand aveam pb cu chistul din 6 teste facute la spital 5 au iesit pozitive- si nu eram gravida! Mi-a intarziat ciclul vreo 3 luni, dar cand m-a intepat o durere in abdomen, am mers la dr... era chist hematic spart:((( Mi-a scos un ovar, eram disperata, nu ma mai simteam femeie intreaga, dar peste un an am ramas insarcinata (=Lili) si mi-am revenit sufleteste:)
Si eu tot trag de timp, dar musai sa merg la gine...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La multi ani doamnelor!

Eu azi fusei cu copilul la naturopat, sa-i boostez sistemul imunitar. Mi-a dat doua prafuri si-o tictura si cica sa-i dau orez maro, fasole si alune. Ok, incercam si asta...

Ma bucur ca v-au placut pozele, e un loc minunat si ne-am simtit foarte bine. Ati vazut tufele cu trandafiti japonezi? Cat despre noi eu ma uit la poze si ma minunez cat am imbatranit in Canada. Nu ma mai jelesc cat m-am ingrasat... 10 kg.

Brenda, m-ai facut sa rad cu Lost. Eram asa de nervoasa... ma enevase sotu', nu mai stiu de ce bineinteles, dar imi iesea fum pe urechi, lui i se parea foarte amuzant sa-mi faca poze tot drumul de la bar pana la plaja cu monstrul lui de aparat, si-mi zicea ca e misto sa fii paparazzi.

Olguta, test pap iti poate face si doctorul de familie. Mergi si vorbeste cu el. O data testul facut, daca sunt ptobleme (sper sa nu fie) o sa fii surprinsa de viteza sistemului medical canadian. Eu am avut ceva probleme (de cu totul alta natura, dar grave) si m-au lasat cu gura cascata cat de repede s-au miscat.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ah, am uitat sa va spun, mi-am luat haina de piele rosie (un rosu mai inchis). M-am tot gandit, sa-mi iau, sa nu-mi iau, ca-i rosie, ca-s batrana... pana la urma am zis ca daca nu-mi iau acum nici ca-mi mai iau vreodata ... ca trenul cu parul lung l-am pierdut .

Iaca asta e: http://www.danier.com/en_ca/storepromos/FO-sale01F.shtml

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai la multi ani si de la mine sa fiti sanatoase tinere si frumoase toata viatza!
Corina sa porti sanatoasa geaca e tare frumoasa.
va pupacesc sunt obosita si plus numai pot sa va citesc ca inainte toata ziua de la servici............ deocamdata na sunt noua respect programul.

Mergi la inceput

Nu,ca tu chiar vrei sa ma imbolnavesc de invidie,haina rosie iti mai trebuia......ziceti mai fetelor,arata Domnisoara Corina ca o femeie care ar trebui sa posteze la declinuri si alte prostii? Se imbraca Domnisoara Corina ca la treij de ani? Neeeeeeeee.........io fac greva,zau! Greva foamei!

Haideti la cafelutza.

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

na, fetelor, azi ma prefac ca sunt femeie:) M-am imbracat in rochita de blugi neagra mini... si mi-au inchetat suncile pana cand am ajuns la lucru... gata, de maine back to jeans

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput