35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Corina, ma bucur ca am contribuit si eu un pic la ambitionarea ta. Acum trebuie sa te tii de treaba . Eu acum sint ambitionata si din partea sotului, ca a inceput si el de vreo luna sa mearga la sala ca sa fie "in forma" pentru la vara (si nu numai) sa nu ni se reverse gelatinele la piscina . Asa ca daca el merge, apai, musai sa merg si eu, nu?

Gabitza, ai grija de tine si fa-te bine cit mai repede.

Brenda, care dieta e aia ca nu mai ai pofta de mincare, ca vreau si eu asa ceva... eu as minca tot timpul si ca sa ma amarasc, bag in mine apa, ceai dar as minca tot timpul

Arinna, ai vazut ca si scoala aia a fost buna de ceva, nu? Da' cica ar fi un stagiu in procesul de deprindere a limbilor straine - intelegi dar nu poti vorbi. Asa e si sotul cu engleza, intelege foarte bine - la filme, reviste de masini, motoare, fotografie si toate ale lui hobby-uri , dar de vorbit... mai rar.

Apropo de limbi straine, aveam o profa de rusa in liceu care ne spunea ca pina la urma o sa regretati ca n-ati invatat rusa ca o sa ajungeti sa aveti nevoie. Si aici sint atitia rusi ca de multe ori o pomenesc si ma gindesc ca mi-ar fi prins bine sa fi invatat mai mult in liceu...

Va si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu de alta dar sa vedeti cu ce aberanta va pierdeti vremea pe aici... Iata ce piesa imi place dar pana la obsesie. http://youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw
Nu dati cu rosii ca asta sunt. Daca vreti sa plec, plec
in semnatura sunt versurile
Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Corina sa ai grija la ce sala iti faci abonament ca eu mi-am facut la una acum cativa ani noroc ca am platit numai 300 pe an pt ca era un special (altfel vroia cam 90 pe luna )si dupa ce am fost eu vre-o 3 luni au dat faliment. Eu zic ca mi-am scos bani si nu m-am enervat prea tare oricum la timpul respectiv facusem o intrerupere pt vara si vroiam sa incep prin toamna dar am primit scrisoare de la avocat daca se adunasera toti sa ii de-a in judecata ,dar ce crezi ca au mai recuperat ceva de la ei.S-a inchis peste noapte si a disparut probabil ca au deschis la alta locatie cu alt nume mai pacaleste si acolo cativa si asa fac oameni bani.
Succes mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sivi, mersi... se pare ca totusi e maseaua de minte. Sper sa ma insel.
Pana luni mai astept. Oricum nu mai am durerile alea infernale.
Chestia cu rusa am observat si eu la voi... toate inscriptiile erau in ebraica, majoritatea si in rusa, aproape la fel de mare parte in engleza, si eventual in araba.
Oricum trebuie sa ma refac in 2 saptamani, si musai sa ajung si la coafor, sa scap de dezastrul din cap, ca vin sarbatorile. (fiul meu va spune si anul acesta Ma nistana)
Corina, felicitari pt sala! Eu tot n-am ajuns, numai gura e de mine, dar am fost si azi la inot:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor, mi-ati lipsit toata saptamana sa stiti....tocmai ne-am intors si noi din Las Vegas, unde am fi ramas pt. totdeauna, un oras extrem de viu care nu doarme absolut niciodata si cu o arhitectura de-a dreptul fascinanta. Vremea superba la vreo 28 grade, fara pic de umezeala in aer spre deosebire de tarile caraibe, lumea plimbandu-se aparent fara nici o grija pe Strip, strajuita de majestuosii palmieri exotici, gandindu-se cat sa parieze in seara respectiva sau ce showuri sa vada. Viata de noapte din Vegas e ca o femeie usoara, extrem de frivola si atragatoare, acoperita in permanenta de baia de lumini luxurianta in care se scalda opulentele hoteluri. Civilizatia Europei e prezenta aici cu cate cate o replica a hotelurile Vegane, Paris Paris imita fidel la scara Tour Eiffel din Franta, New York New York Manhattan din NY, Luxor piramidele Egiptului, The Venetian Piata San Marco din Italia, Bellagio si Caesar's Palace maretia Romei si Coliseumul. Mirage, hotelul la care am stat are o cascada care se transforma pe timpul noptii intr-un spectacol vulcanic care erupe din 15 in 15 min, atrangand mii de turisti de pretutindeni in jurul sau. Planuisem sa ajungem la concertul Celinei Dion cu vreo cateva luni inainte, care din pacate a anulat spectacolul cu 4 ore inainte si abia am reusit sa gasim bilete la alt show, faimosul Cirque du Soleil, cu o sala arhiplina de lume. Daca ajungi la Vegas, nu trebuie sa ratezi Marele Canyon, care este un fascinant exemplu de eroziune al apei, asadar nu am ratat experienta. Puteti vedea poze aici cu Las Vegas si Grand Canyon .

Bineinteles cand am ajuns acasa fericita si obosita, am avut norocul sa facem trecerea de la 30 grade in sandale la faimosul frig canadian de numai minus 11 grade si o ninsoare scurta . Eeeei, dar vine ea si vara…. Promit sa prind din urma ce-am pierdut.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza la o cafea!

noi am avut chef mare si-s cam cheauna,asa ca ma dezmeticesc mai greu.
O sa pun si poze,distractie mare si frumoasa.

Olgutza,imi place ce asculti tu,dar nu-ti inteleg postarea: de ce sa pleci? Unde sa pleci?

Arinnel,ce program infernal am? La ce te referi?

Lemoni,naspa cu intimplarea,deci nu se intimpla numai in Romania.

Corina,e bine daca am partenera de dus la sala.Ma montez mai bine.Eu am sarit peste ziua de joi,ma duc maine daca pleaca rusii.....

Sivy,e vorba de Elixirul din fructe de soc,pe care l-am luat pentru constipatie,dar scrie pe prospect ca poate fi luat si pt.slabit.Eu iau doza pt.constipatie,dar vad ca stau bine cu pofta de mincare,Doamne,inca nu-mi vine sa cred,e uimitor!

Cascavale,si dupa ce mergi la coafor,cum o sa-ti spunem?

Va pup,o duminica placuta avem!

BRENDA

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu stiu... pote morcov... stai sa vdem ce culoare iese:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutzy, ma refeream la ora de trezire si ce mai ai de facut- sala, emotii concursuri,drumuri - da cand ma gandesc si eu aveam ff multe de facut in tara dar cu trezitul la ore de-astea nu ma impac nici daca ma culc la 8 seara.

La noi ninge si-s minus ceva grade.Nu-i baim-am obisnuit.

Referitor la ce spuneai tu, multe nu se intmpla numai in Romania dar diferenta e cat de des se intampla si cat de repede se rezolva.De ex la noi sunt strazile praf iarna, numai gropi dar le fac noi noutze primavara.Acum daca te uiti pe jos in unele locuri juri ca esti in Buc.insa se rezolva.

Khristin, mi-au placut foarte mult pozele!Mai ales la canion - imi place natura.Frumoasa excurise!Imi pare rau ca nu s-a mai tinut spectacolul.

Lemonik, ce mai zici de noul serviciu ?

Silvy,da, sunt bune orele pe care le fac,mai bine decat intr-o clasa cu multi elevi.Sa vedem cat mai vrea lady sa se ocupe de mine sau ce regula are centrul asta.Trebuie sa-mi fac ceva cunostinte pe aici ca sa practic insa vara trecuta nu stiam mai deloc iar iarna e pustiu.Neaparat vara asta.
Prea multe limbi pe la voi, ar trebui s-o stie toti pe cea de bazaSi eu am facut rusa, mergea mai bine ca engleza, cred ca era in f de profesor cum iti deschide interesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Haideti la CAPITOLUL 5

BRENDA

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput