35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor va pup! Brenda, Gabi fac cinste!
Ei, cand vin in tara, chiar ca va invit la o cafeluta!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Laurati-am zis eu ca nu e grav, bravo!S-or fi spart niste vase de sange doar.

Cricor, cand revii?Am auzit ca ne mai asteapta niste friguri zdravene doua saptamani , dupa care gata...Acum ninge din belsug, asa vreme capricioasa n-am pomenit...intri in magazin pe vreme normala si dupa 10 minute iesi intr-o zapada de nu mai vezi nimic...care in 10 minute se linisteste si iese soarele.

Brendutzy, febra musculara, ceva?Eu am inceput iar sa manac sanatos ca nu se mai putea, am niste dureri de oase mari , accentuate cred de nemiscare, mancat carne ,sare si dulciuri la liber.Am trecut pe legume.N-am mai gustat atata nemiscare de cand ma stiu iar dupa o plimbare pe-aici pe dealuri ma dor toate de nu mai misc.Asta-i celebra iarna canadiana de care se sperie toti( cel putin in zona noastra) dar la anul nu mai stau eu asa.

Am o saptamana plina dupa una rea.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Maine cica vor fi -36 grade ( cu vantul ) Lemonik, ce zici?
Acum a tras o rafala de "nisip" in geamuri de imi venea sa inchid ochii.E un soare orbitor si minus 10.
Si cand vine masina asta de curatat strada exact pe la geam, de se zguduie tot din temelii...deasupra sta o tipa cu 2 pisici africane, nu stiu cum sunt dar alerga si se trantesc precum cainii...oare asa se auzeau si la mine (in tara) cand se luau la tranta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele mele dragi!!!!!!!!!!

Oau ce ma bucur Laura. Sper sa fie bine.

Iti duc dorul pe aici Gabi!

Si adica cum arinna numa Lemonica si Corina? Da ce la mine o fi primavara. Acum lasand gluma la o parte e un frig crunt. Dimineata il duc pe Tony la day care cu masina chiar daca e la 5 minute.

In tara cum e vremea? Aveti ghiocei, branduse, etc?

Sivi unde esti? Alma!!!!!!!!

Corina vezi ca cred ca putem sa ne intalnim miercuri. Dar nu la lunch. Am o pauza de la 3.30 la 5.45 cand incepe o sedinta de kk.Povestim....

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna, ne-am intors.... frumos la Dominicana asta, canta si danseaza dom'le oamenii aia de te omoara. Toti chelnerii isi doinesc cate ceva si mai si danseaza in timp de aranjeaza vasele murdare, offf viata mea, vorba unui cunoscut. Nu mai zic de valu', malu si cu litoralu' plus palmieru' de rigoare, frumos ce sa mai. Fetelor si cand vezi toate plantele alea pe care le stim in ghiveci la florarie si acolo cresc la liber, mie mi se pare extraordinar. M-as fi culcat langa tufele alea de trandafir japonez. Cand pune sotu' pozele pe net va dau de stire. Si azi au fost -21 .

Olguta, nu stiu daca pot ca sefu' ne-a convocat, again, sa ne zica ccc ca-i de munca fratioare pana la sfarsitul lunii, si ca ar aprecia sa venim si weekend-urile, iar eu joi am programare cu cupilul la naturopat, mi-e si groaza sa-i zis ca plec cu 4 ore mai devreme. Asa incat sa-i mai zic si miercuri ca vreau sa plec inainte sa se termine "core hours" e cam greu (de parca ii pasa vreunui client ca plec eu inainte de 4, dar asta-i regula). Lasam pe alta data, ok? Poate ne vedem in partilculer cu purcel, catel, etc. Olguta, sa nu-mi zici nimic daca vezi ceva suspect la fata mea, ca de silueta nu mai zic, da's fata buna, zau, asa zice lumea .

Va pup!!

Corina

Mergi la inceput

Cric, bine ai venit!

Olgutza, in Toronto se pare ca vor fi -12 maine dar la mine -36.Pai fara masina nici nu mai poti respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

arinna sunt -21 feels like -33...Mai cerceteaza si oricum ziceau de 3 zile ca asa va fi

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, inca nu m-am vopsit, dar mi-am luat un rosu ca focul... tare haioasa voi fi, peste resturile de blond, alb-dalb natural (si nu de la Dero) plus ceva saten, trag un roscat de mama focului,voi arata ca un dalmatian sangerand... adica pete rosii de toate nuantele

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mai fetele eu sunt cu peripetiile mele in fiecare zi parca gasesc cea mai nasoala zi din saptamina sa merg la servici, saptamina trecuta joi cum stiti am ajuns acasa dupa 6 ore, apoi ieri cu accidentul dupa 400
80 de masini mi-a fost cancelat autobuzul si am ajuns acasa cu autostopul!!!!!!!!! Dupa ore de asteptat stupidul ala de autobuz...... a trecut si am ajuns intr-un final. Ajunsa acasa am avut o alta surpriza autobuzul de scoala s-a cancelat dupamasa si copii trebuiau sa fie luati de la scoala de familie, care familie ca noi eram toti plecati afara din oras, asa ca saracu meu copil a ramas la scoala pana a ajuns vecina sa ii ia pe ai ei si normal ca mi-a luat si mie baiatul, noroc cu ea sa-i dea dd sanatate ca altfel statea copilul pana la 10 pm la scoala. Sa speram ca a fost ultima furtuna asteptam primavara mai repede!!
In rest sunt bine maine incep noul servici asa ca sa va gandditi la mine norocul meu ca asta e in oras la 10 minute de casa ca deja m-am cam saturat de naveta asta de imi face viatza un cosmar.
va pupacesc pe toate ,bine ai venit Corina ce iti pasa tie bronzata, ai stat la caldurica iar eu ma lupt aici cu zapada si viscolul.
sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gagici,va pupicesc.

Arinnel,naspa cu gerurile,ce sa zic? Dar ai nitzica rabdare,ca vine ea si primavara.Uite,io v-o trimit.I-am dat adresele voastre.

Olgutza,avem din toate floricelele,ieri am vazut chiar si primul copac inflorit,nu mi-a venit sa cred,dar era perfect adevarat( oare exista perfect adevarat?)
Mie tare imi place primavara asta,o iubesc la nebunie.

Io am uitat sa va spui,ca m-am hotarit sa iau catzel Dianei,marti este ziua ei si vreau sa-i fac o surpriza,isi doreste demult.
Gabitza va fi "nasa" lui,ca tooooomnai la Oradea am gasit unul mai ieftin.
Si uitati si ce catzel o sa am:

http://www.evelyns-beagle-puppies.com/pb/images/img30552450b59c732f46.jpg

http://www.abc.net.au/kimberley/stories/m939506.jpg

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput