35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

E asa de cute Brenda catelul!
hai sa va zic iar alta buna , va amintiti acum doua saptamini ca am fost la un interviu unde mi-a zis fimiu ca o sa ma ia ca sunt = The best na ca m-au sunat si astia azi si vroiau sa incep munca! Prea multe oferte , acum sa speram ca am ales pe cea mai buna, dar e nasol ca mereu o sa ma intreb daca mergeam acolo cum era .......... Acum sa imi ridic moralul ,sunt sigura ca am ales cea mai buna companie si o sa fie grozav
vreau sa fie o realizare mare si sa lucrez cu placere pana o sa castig la loterie!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Lemoni - felicitari pentru job! Bine ca-i mai aproape de casa, e mare avantaj.

Cricor - bine ai revenit, cam dura trecerea de la soare, mare si dans, la zbaterea zilnica. Ia de-aici un intaritor

Brenda - ce ti-e cu coincidentele astea, dom'le! Tot beagle ma hotarisem si eu sa le iau copiilor. Mi se pare cel mai potrivit, nici prea mare, nici prea mic, bun cu copiii, nu trebuie plimbat/alergat prea mult, par scurt. Si tot de ziua fii-mii vroiam sa-l iau, da' nu-s 100% hotarita. Cine crezi ca iese cu catelul cind sint -30 afara? Moi, ca doar sint mama tuturor ranitilor in casa asta. Asa ca ma mai gindesc pina in aprilie.

Gabi - pune poza cind esti gata sa te vedem roscata.

Olga, Arrina, Khristin si toate celelalte fete, o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Saptamina trecuta a fost infernala. La noi a fost Purim - o sarbatoare carnaval mai mult pentru copii dar nu numai... Fetele au avut tot felul de activitati, carnavale, spectacole... S-au costumat, una in mica sirena si cealalta intr-o printesa... Am poze si o sa va arat si voua cind o sa apuc sa le pun. Vineri a fost ziua lui soacra-mea, alta fericire cu gasirea cadoului ...
La serviciu, parca a inebunit toata lumea, n-apuc sa deschid net-ul...stau pina tirziu... Vreau pauza In casa ne-am propus sa schimbam mobila in salon si in camerele fetelor si nu am nici timp si nici putere sa ma gindesc la "proiectul" asta.

Lemoni, succes la noul loc de munca. Ti-am zis eu ca atunci cind e sa dea norocul peste tine, da de tot...

Brenda, tare dulce e catelul. Sper sa va intelegeti bine.

Corina, bine ai venit. Ai poze?

Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

arinna sunt -21 feels like -33...Mai cerceteaza si oricum ziceau de 3 zile ca asa va fi

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Eu ce sa cercetez? Sa cerceteze ei , ca asa ziceau la vreme pe nu stiu ce post- vazut cu ochii mei, ca pe ei ma pot baza da pe urechi, ba

Oricum e schimbatoare rau, aici ba sunt -15 ba-10 -20 de la o ora la alta.Iar dimineata -25.Asa ca nu e de mirare.Am termometru la geam

Lemon, bine ca ai terminat-o cu drumurile alea,in viitor o sa te miri cum ai rezistat.Nici nu vreau sa ma gandesc.

Brenda, tare dragutz catelushul,sper sa se invete repede la pipi in baie ca altfel e de rau( astia mici fac pipi peste tot in general dar am auzit ca pot fi obisnuiti la baie chiar de mici- eu una n-am reusit cand am avut boxer,astia-s razvratiti rau)- de scos afara pana la vaccin nici vorba,se imbolnaveste f grav-bolile canine etc- probabil esti documentata dar nu ma pot abtine de la sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Brenda, chiar ca-i scump catelusul! Si Andrei isi doreste unul si probabil cand ne vom intoarce definitiv in tara ii vom lua!
Lemoni, felicitari pentru job! Astept cu nerabdare intoarcerea noastra, sa vad daca si eu voi fi atat de norocoasa ca si tine in gasirea unuia!
Gabi, vrem poze!
Silvana, vad ca ai tinut-o tot intro veselie! Am vazut la tv despre sarbatoarea aceea!
Va pup fetelor pe toate!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza,dar faceti si o cafea.....

O zi buna sa avem,pina marti cind oi vedea catzelul aici,nu prea mai am liniste,mai ales ca tre sa ma feresc de Diana.....uffff.....am emotii,desi am mai avut catzel,dar.....nah,e noul membru al familiei....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata Brenda! pai cu cafeluta, altfel se poate?
Da, si eu ma gandesc aproape cu groaza la momentul cand va trebui sa ne marim familia cu un patruped!
E inevitabil, nu?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu m-am dat la cola de dimineata, ca-s tare obosita, nush' de ce. Cu poza mai aveti de asteptat, pana saptamana viitoare, ca atunci ma programez la coafor, daca ma lasa buzunarul. Daca nu, la salarul urmator:(

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Poti sa te simti mai femeie de atit?

http://www.youtube.com/watch?v=HnYhiqwUcHY

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Fetelor nu vreau sa va dezamagesc ,noi ne-am marit familia cu un an jumatate in urma si daca nu ne certam pana acum si nu aveam probleme acum avem , ne certam toata ziua, problema este cine scoate catelul afara!!!!!!!! Eu l-am scos dimineatza , eu seara si tot asa mi se reproseaza ca daca stiam ca se intimpla asa de ce am ascultat la ei ca ei sunt copii si eu parinte! Asa ca numai am cuvinte.
Va doresc succes la toate care va imbarcati pe acest drum de dragul copiilor dar sa fiti pregatite sa fie mai mult catelul vostru decat al lor le pasa de el numai in prima saptamina!

Mergi la inceput