35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare la fete frumoase

Laura, mi-ai placut cu cele de mai sus...chiar asa e, cand esti mama nu mai ai timp sa te vaiti din pacate, le faci pe toate mecanic si rutinal ca un mic robotel In Canada a nins ieri de credeam ca o sa ne acopere, cand a venit al meu sot acasa a stat peste o ora sa dea zapada din fata casei de vreo 15 cm cu blowerul , apoi s-a transformat in ploaie , si a batut un vant infernal azi noapte. Azi a fost iar snow la scoala, asa ca voi termina la pranz, yesssss

Lemoni, Arinna , Eunice si celelalte fete va multumesc pt. sustinere s-a devansat interview-ul meu, si in loc de saptamana viitoare l-am avut ieri, cred ca a fost bine, o sa aflu rezultatul final in cateva saptamani dupa ce se intervieveaza toti candidatii.

Lemoni, astept sa ne impartasesti si noua secretul tau

Va doresc un weekend placut si linistit

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Khristin secretul meu l-am spus gandesc numai pozitiv, mi-am pus in cap greutatea ideala si ma gandesc numai la ea si vad ca merge , e drept ca alerg si de 2 ori pe saptamina , dar si inainte faceam miscare multa dar nu se intimpla nimic .Ti-am zis sa citesti cartea!
Tu te plangi de zapada ai vazut cat mi-a luat mie ieri sa ajung acasa 6 oreeeeeeeeeeeee credeam ca lesin inmasina .A dat saracu al meu astazi la zapada de s-a spart.A fost bine iar pt copii mei ca iar nu au avut scoala! invatza astia de se rup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Stai Lemoni ca nu m-am exprimat bine, nu secretul la pozivitism ziceam ci la size 4 cu mai multe detalii Sa traim bine ...cam slaba miscarea pe aici inainte de weekend...

Silvana, Rosa, n-ati mai semnat condica ...sinteti ok?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

si totusi.......unde e olgutza?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Pe aici sunt Brenda...Te citesc cu drag si din umbra. Mi-e frica de reflectoare.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc pt condoleante fetelor. E totul ok acum. In fond moartea face si ea parte din noi.

II ziceam Brendei azi ca pana la 30 avem fatza cu care ne-am nascut, dupa 30 fatza si corpul pe care le meritam si care ne reprezinta. Poti vedea tristetea, veselia, lenea, bucuria de viata, puterea , linistea, fericirea. Ridurile si fiecare bucatica din corp ne reprezinta. Va pup.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Olgutza,rasuflu usurata!

Si sa stii ca mare dreptate ai cu aspectul fetei.Dar ca sa fac si un spirit de gluma,te intreb: ce ne facem cu cei care fac lifting?

Haideti la cafelutza,ca-i calda.

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor! Stiu ca e cam tarziu pentru cafeluta de dimineata si cam devreme pentru cea de dupa-amiaza, dar eu acum am venit de la oftalmolog (mai tineti minte ca m-am lovit cu un bat in ochi)! Bine, pata aceea rosie va trece in 10 zile, in rest totul e bine! Multumesc lui Dumnezeu!
Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura, bine ca esti o.k.!
Brenda, stii ce facem cu cele care-si fac lifting?
Le dam ignore, si gata. In fond noi nu ne facem fiindca suntem frumoase chiar si sifonate:)))

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

iegzact......asta ziceam si io,Gabi.....

Io acum am venit de la sala......greutz astazi,nush de ce,ca doar ieri toata ziua nu am facut nimic,ba da,am dormit,am dormit cum n-am mai dormit demult.Si aseara,dupa doo episoade "lost",la 9 jumate am tras pe dreapta.Unde am ramas pina dimineata la 8......

Era astazi una la sala care a stat 25 de minute la banda.......25 de minute,fetelor! La banda aia de tragi de ea de-ti ies ochii din cap.Am intrat in vorba cu ea,ca nu m-am putut abtine.....si am aflat ca ia energizante.Naturale.De 4 ani.Si ca se simte minunat.
Punct.

Laura,bine ca nu e nimic grav,la mustatza ai scapat....ar trebui sa bem pe chestia asta

Cascavale,te vopsisi? Cum? Ai grija,sa nu se sperie viitorul meu catzel,cind te-o vedea.....

BRENDA

Mergi la inceput