35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 19
arinna spune:
Khristin,
, ce sa mai zic, sunt pe ganduri.Saptamana asta mi-a fost rau si nu am mai mers nici la engleza, doar am iesit sa rezolvam alte probleme, ne-am mai plimbat prin orasul vecin- care arata ca dupa bombardament ( centrul, in rest e ok)Tot aud de ce catastrofe sunt medicii in Canada, parca la noi ori fi super.Si ca toate animalele pt carne sunt hranite cu hormoni -de-aia sunt atatia....si atatia....pe aici ( nu mai zic)Am si niste chestiuni de rezolvat in tara, indirect.Apoi am vorbit cu mama si e suparata ca i-a iesit un test papanicolau cu celule atipice.Stiu ca parca nu e asa grav, ca am mai auzit ca iese prost dupa care fara tratament sau cu antiinflamator poate iesi bine, ori chiar daca iese iar prost se face trat cu ovule si se rezolva dar e aiurea- banuiesc ca e speriata- nu stiu de cand stie asta- urmeaza sa repete.
Eu merg acum sa fac testul FSH sa stiu cam pe unde ma situez cu facutul copiilor la 40 de ani( ce-i lipseste chelului ?ca eu abia ma duc pe mine)
Olga,imi pare tare rau, numai asta nu-ti lipsea.![]()
Laura, vad ca semanam din ce in ce mai mult la peripetii si stari. Daca nu ai jena, durere, cred ca e ok.Bine ca nu a fost mai rau, vorba ta-eu era sa-mi zgarii/intep pupila cu yuca asta care era ascutzita ca niste ace care saraca acum e in agonie in alta camera-i-am schimbat pamant,am spalat-o sa nu mai aibe nici un miscator am dat cu solutii dar ce iese nou iese anemic si ciuruit Arata ca mancata de rate( cele cateva snopuri ramase).
Macar azi iau o gura de aer din nou si mi-a zis iubitul(sotul suna prea batranicios) ca mergem sa-mi ia flori si ceva dragutz de martisor
Ma intreb cum o fi cand esti sanatos si nu te doare/ingrijoreaza nimic.
Cat am luat antiiinflamator m-am simtit f bine -eram alta persoana, insa ma dureau intestinele si nu l-am mai luat, numai hemoragii si complicatii nu-mi trebuiau.
Va pup 

brendamitran spune:
Arinnel,imi pare tare rau sa te "aud" asa......te rog incearca sa fii tare,incearca sa te gindesti la beblusul pe care ti-l doresti,poate asa treci mai usor peste toate.
Sa va povestesc: astazi la sala era o doamna in virsta,sa fi avut cam in jur de 60 de ani.Mignona,aranjata,cocheta,cu niste picioruse frumoase de-ti era mai mare dragul sa o privesti,mirosea a proaspat.
Vreau sa va spun ca.....ce-a putut face doamna aceea eu cred ca am sa reusesc peste citiva ani de mers la sala regulat.
Am intrat in vorba cu ea si mi-a spus ca toata viata a facut sport,ca n-ar putea sa se lipseasca de sport si se gindeste cu groaza ce va face cind nu va mai putea.
Ma gindeam.....Doamne.......voi putea sa spun la virsta ei ca nu ma pot lipsi de sport?
Cit putem sa ne neglijam corpul si sanatatea si viata in general........
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Brenduzty
mi-am mai revenit putin...ce saptamana urata a fost.
Daca rezisti la sala o luna dupa aceea o sa te obisnuiesti, abia astepti sa mergi...Eu am ridicat greutati vreo trei ani la rand :) si tare bine ma mai simteam si aratam...Acum abia ma ridic pe mine, nici pe gazelle nu ma mai urc.Numai acupunctura ma mai salveaza dar aici nu am referinte si nici chef iarna sa caut, sper ca la primavara sa ma interesez de un loc onorabil.
A venit si al noi iarna "in sfarsit" Ninge si ninge, viscoleste- tocmai bine ca arata jalnic zapada innegrita de noroi, parca eram in oras minier cand am ajuns in fata casei.Munti inalti cat blocul( cu 1 etaj )innegriti de noroi ridicat de jos.Adica peste tot e la fel, normal.Se pare ca maine vad si eu primul freezing rain - bine ca de la geam, nu mai trebuie sa mergem nicaieri.Acum e frumos, s-a albit tot ca la inceput.

Lemoni spune:
Olgutza sincere condoleantze pt unchiul tau, este foarte trist mai ales ca era asa de tanar!! Dumnezeu sa-l odihneasca.

Khristin mult succes ai vazut tu ma crezi asa ca iti transmit energia pozitiva! Succes la interviu si sunt sigura ca o sa iei jobul.
Arinna ce sa-ti zic azi am fost la munca in Toronto la un drum care de obicei imi ia o ora maxim 1,jumate cand e aglomerat azi pe ninsoarea asta mi-a luat sa ajung acasa 6 ore..............

ajungeam la montreal mai repede ufffffffff ce storm a fost.
La pauza am mai facut niste cumparaturi de fericire si iupiii am constatat ca sunt size 4 la pantaloni uraaaaaaaaaaaaa deci daca vrei se poate.( acum sa nu credeti ca sunt schiloada rau mai am de dat jos putin mai depinde si de croiala cateodata dar oricum de ceva timp numai intram nici in 6 da pei 4 era un vis.) daca secretul meu merge in doua saptamini vreau sa ajung la greutatea mea ideala.
Brenda tine-o tot asa cu sala ma bucur pt tine .

[floare
3] martisoare pt voi toate va pupacesc .
arinna spune:
Lemonika, ai grija maine ca e jale afara.Sper sa nu ramanem fara curent.La nord o sa fie rau.
Si tie

de martisor!

eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Doamne, ce noapte proasta am avut! M-a trezit bb din ora in ora, cred ca ii dau dintzii sau nu stiu de ce se tot frichineste atat. Sunt asa de obosita. Mi-am facut cafeaua de dimineatza dar e decof, mi-e dor de o cafea normala. si am de facut curat in casa, de gatit. De pregatit un examen pt 14 martie. Si nu am nici un chef.
Khirstin, bafta la interviu.
Olga, sincere condoleantze.
O zi frumoasa si linistita va doresc!
tlaura spune:
Buna dimineata! iaca si a doua zi de martie! Am inteles ca prin Canada ninge? La noi aici e tare frumos, o adevarata primavara, macar daca ar tine-o tot asa!
Ce faceti fetelor? nimeni la cafeluta? Eu azi ma simt ceva mai bine; doar gatul ma doare putin (am torticolis) si beleaua asta de ochi, care nu ma doare dar ma ingrijoreaza!
Si eu ma duc la sala de vreun an si ceva, dar cu intreruperi pe perioada verii cand frecventez piscina; dar nu mi se pare vreo schimbare majora fizica!
Arinna, lasa mama, ca atunci cand o sa vina bb, sa fezi in ce superwomen te transformi; nu o sa mai ai timp sa te doara ceva!![]()
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
depinde ce faci la sala.......
unde e olgutza?
pup toata gashca
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI