35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetelor, vad ca v-ati revenit.., eu nu, am fost si mai rau, migrene plus depresie,azi noapte mi-a fost rau, nu ma povestesc.N-am mai putut sa intru la PC pentru ca am stat prea mult in weekend si am avut probleme mari cu ochii.Asa ca ma grabesc sa va scriu repede si o sa intru mai des cand ma refac.

Lemoni-felicitari!Asta da surpriza.Mor de curiozitate

Khristin, mama poate vine in septembrie da nici nu stie sigur, ba ca nu stie limba, ba ca e bolnava si vine singura, ba ca n-are cu cine sa lase pisica
Eunice, nici eu nu-s de acord cu declinul de la 35 pentru ca la mine a inceput de la nastere sau cel tarziu de la 20 de ani( model de gandire pozitiva)
Brenda, si eu am un stres, ba chiar mai multe, dar cunsos foarte bine motivele, din pacate.cand nu le cunosti mai poti sa zici ca e doar o stare proasta, cand le cunsoti si nu ai ce sa faci, e mai mult.In general cum rezolv ceva cum sunt alta persoana.dar acum nu e cazul sunt in miezul problemelor( de orice natura)
Olga,multa putere!

Va pup pe toate ca nu mai pot sta la PC din cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Moamaaaa......io ori vorbesc singura pe aici,ori sint lipsa cind va adunati.

Sint obosita,asa ca nu am rabdare sa va citesc,dar maine dimineata la cafea,o s-o fac.

La piesa "Mamouret",cu Tamara Buciuceanu,n-am mai gasit bilete.
Si am sunat astazi poate gaseam pentru data de 21 martie,dar s-au epuizat astazi biletele in 2 ore.

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

vai tampita poate fi viata. A murit aseara unchiul nostru. Vreau sa zic ca matusa ingroapa al doilea barbat mort de cancer. E crud. Era un barbat superb, vesel si in ochii mei intotdeauna a reprezentat caldura, forta si veselia. Nu pot crede ca e mort.........( avea 56 de ani)

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza!
Am facut cafeaua.Hai,ca am reusit sa citesc si eu din urma....

Olga,imi pare rau pentru matusa ta,Dumnezeu sa-l odihneasca .Niciodata nu ne vine sa credem cind ne moare cineva drag,asta pentru ca nu putem accepta moartea,cel putin la mine stiu ca asta este.....

Eu cind am nascut,am pensionat-o pe mama pe "caz de boala".
Am avut un real si mare ajutor din partea ei.Practic,pe Diana am crescut-o amindoua,chiar mai mult decit mine,ea.
Deci n-am putut niciodata sa ma pling din punctul asta de vedere.Pot spune acum,cu regret,ca am si abuzat de ajutorul ei uneori.Dar mama,saraca,n-a obiectat niciodata,nimic.
Acum Diana e maricica,implineste peste 2 saptamini,12 ani.Dar pot sa-ti spun ca fiecare virsta necesita atentia noastra.E adevarat,la virsta asta,problemele sint mai mici.Nu mai tre sa-l schimbi,sa-l pui pe olitza,sa-i dai tu de mincare,dar exista alte probleme,specifice virstei.
Cu curatenia.....cred ca eu sint culmea curateniei,nu numai ca sint perfectionista,dar sint chiar obsedata de ordine si curatenie.
Ei,cu toate astea.....locuiesc cu parintii si cu bunica,sintem 5 in 3 camere,ai mei au inceput sa imbatrineasca,mama nu mai poate face tot ce facea inainte,eu nu dispun de timpul necesar sa fac tot.Si....iti dai seama,dupa 5 insi e mai multa curatenie de facut decit dupa 2 sau 3....
Drept pentru care......la mine e vesnic dezordine,la mine e vesnic de aspirat,de maturat,de strins,de pus la loc,de aerisit,de curatat,etc.....chestie cu care ma ocup eu,mama e cu bucataria si cu piata.
Olga,un timp am simtit ca ma omoara cu zile toate astea,dar cu timpul am inteles ca nu am cum sa fac fata.Asa ca am incercat sa ma obisnuiesc,chiar daca ma enerveaza mai mereu ca pe dulap sint hainele teanc,ca o hartiutza pe care am lasat-o eu dimineata o gasesc si seara tot nearuncata la gunoi,ca eu trebuie sa fac mereu,ca chiuveta de la baie daca n-o spal eu zilnic,arata ca si cind s-a spalat o armata in ea......
Dar am inteles ca daca ma las prada "obsesiei" mele cu curatenia,ajung sa sclava acestei obsesii si nu mai pot sa-mi traiesc viata in liniste.....si am mai inteles ceva: ca sint lucruri muuuuult mai importante pe lumea asta decit sa adun vesnic scame de pe covor.....

Asa ca........ia de vezi!
Si sa nu indraznesti sa pleci de pe aici,ca ar fi pustiu fara tine.

Pup pe toata lumeA!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

'neata fetele!

Olga, imi pare rau pentru moartea unchiului tau... asa de tinar... si matusa ta, al doilea sot la asa o virsta

Hai sa va spun si despre mine cu ajutorul. Eu lucrez mult, 10-11 ore in afara casei, uneori si mai mult, delegatii samd. Sotul are afacere proprie si au fost perioade, cind era Shirly mica, cind il uita DD la serviciu. Am MARE noroc ca am familia pe linga mine - parinti, socri, matusi - care ne ajuta mult cu fetele. Parintii mei stau cu fetele in fiecare zi de cind vin de la scoala/gradi si pina vin eu acasa. Daca vrem sa iesim la un spectacol/sa facem treaba nestingheriti in casa/sa ne odihnim/sa iesim intr-o scurta vacanta doar noi doi nu avem probleme. Intotdeauna se gaseste cineva sa ia fetele. Deci, cu ele avem mare ajutor. De gatit, gatesc o data pe saptamina, curatenie - acum am o femeie dar cind nu aveam, faceam tot o data pe saptamina, nu mai mult. Nu sint obsedata de ordine si curatenie. Norocul meu . Cumparaturi tot eu fac, cu toate ca as renunta cu bucurie in favoarea sotului, dar nu se prea inghesuie . Cam asta este, si intr-adevar, cu cit cresc copii mai mari, cu atit vei avea timp si pentru tine, putin cite putin.
Imi amintesc cind avea Shirly vreo 3 ani, am descoperit din nou lectura... Deodata a devenit mai independenta si se mai juca si singura si atunci am inceput si eu sa am putin timp liber. Si dupa aia a venit Danielle, si-am luat-o din nou de la capat

pentru toate fetele de 1 Martie.

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
pe cimpii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, sincere condoleante!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

O primavara minunatawww.flowerweb.sk/images/jar-frezie.jpg" target="_blank">.....

fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Cite un martisor din partea mea fiecareia dintre voi
Eu am revenit pe meleaguri canadiene dupa trei zile in delegatie si sint prezenta la cafeluta cu voi. La noi se anunta "freezing rain" azi, asa ca lucrez de acasa. Pentru cine nu cunoaste fenomenul, e ploaie care ingheata instant cind cade. Atunci sa vezi cum aluneca masinile, nu mai ai nici un control orice 4x4 ai avea.
Olga - nu renunta la DC, ca noi aici sintem grup de suport
Iar idea ca altii de descurca si tu nu e gresita, parerea mea. Eu de exemplu am avut si am in continuare ajutor din partea parintilor, si tot am momente cind simt ca sint depasita de evenimente. Stiu totusi cit e de greu cu copil mic si serviciu, ca am mai trecut si noi prin perioade cind eram singuri. Ce-i drept eram si mai tinara atunci Timpul trece repede si va fi mai usor cind mai creste puiul tau.

Eunice - bine ai venit in gasca.
Brenda - ce nostalgie ma apuca cind pomenesti de mers la teatru...

O zi frumoasa va doresc, cu primavara in suflete, daca pe-afara nu se arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, un gand bun de la mine pentru toate! sa fiti fericite si iubite! (pacat ca nu avem si martisoare virtuale)!

Mai, mie numai rau imi merge; dupa junghiuri, dureri, depresii, acum m-am ales si cu un ochi rosu (alaltaieri Andrei tinea un bat metalic in mana de la un uscator de rufe, eu nu am vazut ca-l are si m-am repezit sa-i dau un pupic), si bineinteles ca ala nu s-a gasit decat sa-mi intre mie in ochi, in partea de sus deasupra pupilei, pe sub pleoapa. M-a durut de am capiat, dar nu am vazut nimic. Si nici ieri, dar azi cand ma machiam, o ditamai pata rosie (nu se vede decat daca ridici un pic pleoapa). Va dati seama in ce hal m-am speriat. Astept sa vina sotul sa-mi faca o programare la oftalmolog. ma gandesc la ce e mai rau. Bine ca nu m-a zgariat chiar pe pupila, ca o incurcam, dar nici asa nu-mi cade bine!

Olga, sincere condoleante!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, sincere condoleante, sint de acord ca viata e nedreapta si ne ofera surpirze si neplacute. Despre ajutor, noi am avut-o pe soacra-mea aici cand m-am intors la serviciu dupa cateva luni de la nastere, dar in mare parte a timpului am fost doar noi si al meu sot lucreaza pana tarziu, asa ca eu am fost mereu insarcinata cu dusul-luatul fiemii de la daycare/gradi in afara serviciului/casei...etc. Acum s-a mai schimbat un pic treaba in sensul ca ne-am organizat un pic mai bine in familie si sotul o duce la gradi pe fiimea si eu o iau....dar de cand ma intorc pana pe la 8-9 sint doar eu cu ea. Dar ca si Silvana, nu sint deloc a clean-freak, sau sa gatesc la nesfarsit, prefer uneori linistea mea interioara si mai citesc, mai discut cu fiimea, etc.

Rosa, , eu sint egoist bucuroasa cu freezing rain de dupa amiaza ca la a doua scoala nu mai fac ore din lipsa de elevi, asa ca-s libera ca pasarea cerului. Unde ai fost in delegatie?

Laura, saracuta de tine, sa te vindeci cat mai repede

Lemoni, ca tot vorbisi de interview-uri, si eu am unul saptamana viitoare , vreau sa ma stabilesc doar intr-o scoala.

Arinna, tu ce mai zici?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput