35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Lemoni spune:
Tocmai ce am venit de interviu ,iupppppppppiiiii am luat munca! incep de luni numai sa gandesti pozitiv si gata , cand m-am intors de la interviu o alta oferta la telefon dar e cam tirziu acum desi compania aia parca suna mai bine dar ce e in mana nu e minciuna.
Asa ca dau de 

Va pupacesc.
silvana.ady spune:
quote:Olgutza, eu zic sa lasi perfectionismul pentru altii si sa-ti micsorezi putin cerintele fata de tine insati. Mai mult timp n-ai cum sa ai, ziua tot 24h are, oricum ai intoarce-o. Super-women sint numai in filme. In realitate sint femei obisnuite a caror casa nu straluceste intotdeauna, care citeodata n-au chef de gatit ciorba de varza la ora 10 noaptea si care se duc sa se culce 5 minute dupa ce a adormit bb chiar daca mai au vase de spalat sau ceva de pregatit pentru miine la serviciu.
Originally posted by OlgaTarziu
Dar oricum ideea ca nu ma simt deloc mai bine ci simt si mai clar ce bine se descurca altii si ce greu ma descurc eu.
Si nu pleca de pe aici ca noua ne place de tine asa cum esti

silvana.ady spune:
Lemoni, cred ca am scris in acelasi timp. Felicitari pentru job. Si in legatura cu a doua oferta, nu stii ca asa se intimpla... Cind e sa-ti mearga, iti merge din plin! Eu zic ca daca iti face cu ochiul cea de-a doua oferta, ar fi bine sa o verifici. Poate te primesc si acolo si ai de unde alege.
Asteptam 
Daca Cristina are dreptate cu depresia din cauza lipsei de soare, pai eu va astept pe la mine, ca aici e soare din belsug. Poate de-aia nu sint nici eu depresata (asa se zice?).
Brenda si Rosa, mi-ati dat o lectie cu "coincidentele" sau legea atractiei. Ca tot spuneam eu ca mie nu mi s-au intimplat chestii de-astea
Rosa, nu mai am cuvinte, eu am fost la C.
eunice, bine ai venit pe la noi. Sa-ti traiasca bbi si tu pe linga ei.
Gabi, ce bine ca mi-ai adus aminte de 1 Martie. Ce frumos obicei la romani cu martisoarele. Se mai practica chestia asta inca? La noi nu e asa ceva si pot sa spun ca tare mi-e dor de ziua asta speciala...Te-ai hotarit ce culoare te faci?
Laura,
pentru curajul avut ca sa te tunzi. Asteptam poze.
La noi este o saptamina super incarcata. Carnavale la scoala si la gradi, teatru cu fetele, spectacol la cercul de aerobic dance a lui Shirly...si culmineaza cu ziua lui soacra-mea. Habar n-am ce sa-i fac cadou 
Pupici.
khristin spune:
Silvana, ai spus-o tare bine ca nu putem fi superfemei, incercand cat de cat sa avem grija si de noi, in afara de gatit, curat, spalat, copil, barbat si altele cate om mai avea pe cap.
Iar cu soarele, sa stii ca asa e, io-s iubitoare de caldura in general, plimbareata cum sint acusi te trezesti intr-o buna zi cu mine la usa
, glumesc sa stii
.... dar culmea m-am adaptat si nametilor de-aici 
Brenda, la ce spectacol spuneai ca vrei sa ajungi si n-ai mai gasit bilete? Scuze daca ai mai spus si n-am fost pe faza...
Lemoni, felicitari pt. noua slujba si sa-i faci fata cu brio 
Laura, la tine cum e vremea? Vrem poze cu noua tunsoare ![]()
Arinna, tu pe unde te-ai ascuns? Cand iti astepti mamica?
Fetelor, era sa uit
...v-ati uitat la Oscaruri? Is it just me, ca mi s-a parut cam anost de data asta
, fara fastul de altadata
Vrem soare daaaaaaa 

Cristina
noi si poze mai noi
OlgaTarziu spune:
Hai ca pe mine ma framanta rau. De la 5 de cand am ajuns acasa nu am stat o secunda. Cred ca sau eu sunt idioata sau nu mai stiu. Acum e 9, am pus copilul in pat.... Pot scrie putin.
Vreau sa stiu care dintre voi ati avut ajutor din partea familiei, gen venit mama, soacra, stat fie si 5 minute cu copilul. Cate dintre voi nu ati avut nici un ajutor, cand zic nici unul ma refer nici la lasat copilul putin, facut o mancare, etc? Vreau sa ajung la cocluzia ca desi nu m-a ajutat nimeni cu nimic niciodata nu fac chiar atat de rau. Incerc sa ma consolez cumva.
Lemoni felicitari pt job. Mai da un semn, poate bem o bere candva.
Sivi
Cred ca da asta e problema. Sunt obisnuita sa fac totul perfect si acum am probleme cu coborarea expectantelor. De fapt prefer sa am casa impecabila si mancare sanatatoasa pt copil decat sa am timp pt mine, sa stau la Tv sau sa vorbesc ore in sir la telefon. Asa ca promit sa nu mai zic nimic. Doar o sa incerc sa fac mai putine lucruri intr-o zi. cat despre plecat... Mi-esti tare draga asa ca nu am cum ![]()
Gabi cam scurta. Ce mai faci tu?
Laura si eu sunt tunsa la 2 cm cred. Chestia ca imi place teribil.
khristin,alma,arinna, rosa,
Corina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iti duc dorul. Nu ai ajuns inca acasa? Unde esti?
Brenda ti-am mai trimis ceva fain... Asa sa-ti fac pofta de Canada. Poate asa apari si tu intr-o vizita.
Cat despre Oscaruri....Eu nu am avut timp sa ma uit.![]()
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
Gabi_K spune:
Lemoni, felicitari pt job, pe oricare l-ai alege, sper sa fie intr-un ceas bun!!!
Sivi, mai exista nebunia martisoarelor, e o afacere buna:)
De culoare nu m-am hotarat, oricum pana la salar nici nu-i cazul. Deci mai stau o saptamana cu cascavalul grizonat in cap ![]()
Olga, nush' ce sa zic. Eu am ajutor din partea mamei, dimineata ea sta cu cel mare si il duce la scoala la 12, insa dupa masa mama de obicei lucreaza, deci eu ajung acasa cu copiii la 17, incepem lectiile, plus ceva treburi in casa, mai o gustare, mai o cina, si bineinteles nu li se face foame deodata
Daca am de mers undeva dupa masa, de multe ori o iau pe pitica cu mine, chiar daca mama e acasa, fiindca celalalt are de invatat, si sa stea in liniste.
Insa pe fostul meu sot nu m-am putut baza niciodata in privinta copiilor![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
eunice78 spune:
Olga nu stiu dk e o solutie sa cauti pe cineva caruia nu ii merge stralucit... dar recunosc ca atunci cand ma simt tare nassol si deprimata ma fandesc la vecinii mei de sub mine care stau 5 intr+un apart de 2 camere si au un venit de cca 10 mil pe luna in cdt in care numai intretinerea a fost pe luna trecuta aproape 5 mil. Iar una dintre femei e la pat bolnava.
Cu ajutorul.. uite eu nu am nici un ajutor: sotul meu lucreaza de dimineata pana seara, mama vine cel mult de 2 ori pe an si atunci sta 2 zile ( sta departe) iar soacra a venit la noi in 5 ani de cca sase ori. In Buc nu am rude decat prieteni, toti ce servici sau copii, ocupati.
Iar eu stau acasa de 3 ani jum. Dar astept sa vina toamna sa faca bb nr 2 un an si ma intorc la servici, ca o iau razna. Si eu sunt perfectionista si incerc sa mai fac niste masterate stand acasa, asa ca se mai intampla sa am dezordine acasa. Cand sunt amandoi copii bnolnavi e jale mare. dE ex de sarbatori au avut varicela, pe rand: prima data cel mare ( de trei ani si jum ) si apoi cel mic de trei luni. In aceasta per de cca 1 luna jum nu i-am putut scoate din casa. Iar fi-miu cel mare zici ca bea energizante toata ziua, nu sta locului deloc, e galagios, cel mic mai sensibil... Vai si amar de capul meu.
Eu ca sa ma mai relaxez astept sa se faca liniste in casa si fac baie. Cand sunt ff obosita si suparata, chiar dk ar tb sa dorm, eu stau ( la 12 noaptea) cate o ora in cada.Si ma creia o pauzasc si ma gandesc ce bine e ca e liniste. Imi face bine la psihic, desi fizic simt cateodata ca me "dezmembrez".
Tb sa gasesti o modalitate sa iesi din pasa asta proasta. Nu se poate. Iesi femeie desteapta.
Si sa nu mai zici ca nu ai ajutor ca ne ai pe noi. Chiar si virtual. Eu am avut o perioada cand n-am avut net. A fost crunt.
Te pup si sa ai o zi buna.
Multumesc tuturor fetelor pt primire.
Gabi_K spune:
Subscriu la ce a scris Eunice.
Cand era Robert micut, n-aveam net. Imi era foarte greu atunci, nu aveam surse de informatii, nu prea aveam prietene cu bebei mici, era tare greu. Cand a facut Robert 16 luni, l-am dat la cresa si mi-am cautat servici ca nu mai puteam. Si asa brusc nu ma mai stresam cu treburile casnice, cat am putut, atat am facut, si gata.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Lemoni spune:
Va multumesc fetele pt urare.
Olgutza cred ca ai intrat in panica de timp, dar timpul este mult numai sa stim sa ni-l facem.
Exemplul meu :am avut ajutor numai cu cel mare pana la un an si 3 luni apoi am plecat din tara si din razgaiata mamei ce eram si a soacrei m-am trezit singura cu copil si cu barbat si atunci sa vezi ce bucurie pe mine ,mai ales ca eram pustoaica rau 23 de ani nici mancare nu stiam sa fac si totusi am facut fatza la tot poate si pt ca eram tanara si nu imi faceam probleme prea multe, apoi a venit al doilea copil, amindoi mergeau la gradinitza sau cresa noi la servici stiu ca la 9 ii puneam in pat la nani ca vroiam si eu sa stau o ora sa ma linistesc imi era drag de ei dar si de mine sa am liniste sa pot sa o iau a doua zi de la inceput.
In plus stiu ca se trezeau pina pe la doi ani sa bea lapte peste noapte aia stiu ca era mare bucurie mai ales ca cel mare bea laptele cu paiul si cand mai adormea varsa cana de lapte in pat si trebuia sa ma scol sa schimb toate asternuturiile si copilul bineinteles(nu am prins timpurile astea usoare unde au paiul in cana speciala si nu se mai varsa eram mai demodati cu 18 ani in urma) Plus ca de cand sunt in canada ii cresc mai mult ca o mama singura al meu a lucrat intodeauna de la 5p pana la 12 noaptea deci cand copii veneau de la scoala el pleca iar eu veneam de la munca si eram luata de noua el le dadea sa manince si mai facea lectiile cu ei inainte sa plece iar eu ii scoteam afara mai ales vara cate 4 ore ii alergam si oboseam daca nu mergeam la cine stie ce activitati sportive ca tin minte vre-o 4 ani mergeam de la sport la sport dar tare bine era ca ei jucau fotbal si eu stateam pe margine cu alte mamici si ma relaxam vorbeam sau citeam si apoi cand ajungeam acasa ii puneam direc la nani , daca aveam timp sa mai fac curat faceam daca nu sotul a doua zi ca tot era singur mai facea el cate ceva si in ziua lui libera pleca cu copii in parc si ma lasa numai sa dorm ........ca eram terminata.Deci ajutor din afara nu am avut dar barbatul meu de cate ori a putut mi l-a oferit . Greu nu a fost si uite la mine ce repede a trecut , acum am tot timpul din lume pt mine trebuie numai sa imparti in 2 treburile casei si cresterea copilului ca vorba lui silvana nu suntem superwomen.
Lemoni spune:
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani,sot,tata,bunic,strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia,toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.
Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune,femei frumoase,multi prieteni si un cont mare in banca.
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor , ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii.
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical.In loc sa merg la discoteca cu femei..stau acasa si ma uit la seriale ,cu sotia.
Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu,la mare.
Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre .Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul!
Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate?
-Ce,dragul noastru tata?il intreaba cu totii
-Nu mi-e sete!