35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 16
brendamitran spune:
Si daca v-as zice ca eu de ceva timp am ceva care nu ma lasa in pace?
Ceva in subconstient,acolo,care ma sacaie,care ma roade,care imi da niste stari proaste de nu se poate?
Am incercat sa aflu ce e.....pauza......
Si daca v-as zice ca ma lupt din rasputeri sa nu mai bag de seama,sa nu cad in stari naspa,sa incerc sa zimbesc,sa imi induc o stare buna?
Nu-i usor,e tare greu,dar macar incerc.....
Am senzatia acuta ca trece timpul pe linga mine,ca e un tumult in jurul meu care ma ia pe sus,care imi ravaseste toata viata si eu nu reusesc sa ma dezmeticesc,pur si simplu imi curge timpul printre degete si eu simt ca incep sa obosesc...
Si intotdeauna caut sa vad partea buna a lucrurilor,incerc sa ma impulsionez cu absolut tot ce poate fi bun,si frumos si vesel in jurul meu.
Asa ca hai sa lasam melancolia si depresiile,ca nu e cazul deocamdata,si hai sa incercam sa traim totusi cu bucurie virsta pe care o avem:
http://www.youtube.com/watch?v=uVqWV5UmJPo
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
eunice78 spune:
Buna dimineata si va multumesc pentru urari!
Gabi ...cu bb nr 3 .. ma abtin. In acest moment, la ce sarcina dificila am avut cu al doilea copil spun ca nu imi mai tb in veci. Dar cum never say never...mai vedem. Sotzul meu ar vrea sa adoptam un copil ca sa facem un bine dar ...el nu sta acasa deloc. iar nervii mei stau cam intinsi.
Olga iti urez spor la treaba si nervi tari.
Si sa va mai zic un avantaj pe care il au femeile mai "mature": sunteti luate mai in serios la serviciu, parerea mea. Pe mine seful meu ma stie de cand eram studenta in anul 2 si imi zice tot fetitza (parinteste) ca atunci cand m-a cunoscut. Desi sunt o persoana ff serioasa si ma si imbrac destul de sobru, nu ca o fetiscana, abia cand m-a vazut cu bb nr 2 a zis ca a trecut timpul si nu mai sunt studenta. Pe aceeasi linie de gandire a promovat-o sefa pe o colega de-a mea care are 36 ani doar pt ca e mai ...matura desi eu sunt mult peste tipa respectiva ca grad de pregatire. Dar nu sunt atat de tupeista si sunt mai tanara
.
Pe de alta parte stiu o gramada de femei care la 40 arata mai bine decat fete de 20. De ex. dr cu care am nascut eu: a facut primul copil la 37, al doilea la 40 de ani si arata suuper. E slaba, merge la sala, se ingrijeste....
Deci de ce ar fi deprimata o femeie peste 35 ?
Va pup pe toate si ma duc sa mai fac o cafea ( fara cofeina
) pana doarme bb, ca pe asta am varsat-o.
Gabi_K spune:
Pupici, fetelor, mai e azi si maine si gata, e primavara!!!!!
Sper sa fie de la astenia de primavara depresia voastra, ia mai bagati ceva vitamine in voi!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
OlgaTarziu spune:
Ma eu nu m-am apucat sa dau detalii foarte multe. Nomal ca nu sunt numai autisti. Sunt autism, ADD/ADHD. Dar oricum ideea ca nu ma simt deloc mai bine ci simt si mai clar ce bine se descurca altii si ce greu ma descurc eu. Cred ca-mi iau o pauza de Dc in general
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
brendamitran spune:
Mai,vitamina cea mai buna este asta:
Luati de ascultati-o si veti vedea!
BRENDA
tlaura spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Si daca v-as zice ca eu de ceva timp am ceva care nu ma lasa in pace?
Ceva in subconstient,acolo,care ma sacaie,care ma roade,care imi da niste stari proaste de nu se poate?
Am incercat sa aflu ce e.....pauza......
Si daca v-as zice ca ma lupt din rasputeri sa nu mai bag de seama,sa nu cad in stari naspa,sa incerc sa zimbesc,sa imi induc o stare buna?
Nu-i usor,e tare greu,dar macar incerc.....
Am senzatia acuta ca trece timpul pe linga mine,ca e un tumult in jurul meu care ma ia pe sus,care imi ravaseste toata viata si eu nu reusesc sa ma dezmeticesc,pur si simplu imi curge timpul printre degete si eu simt ca incep sa obosesc...
Si intotdeauna caut sa vad partea buna a lucrurilor,incerc sa ma impulsionez cu absolut tot ce poate fi bun,si frumos si vesel in jurul meu.
Asa ca hai sa lasam melancolia si depresiile,ca nu e cazul deocamdata,si hai sa incercam sa traim totusi cu bucurie virsta pe care o avem:
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
Bey, si io cand iti zic de mine, zici ca-s
! Asta inseamna ca nu-s singura! Nu ca sa moara si capra vecinului, dar chiar numai io sa fiu
?Normal ca " I WIll Survive", dar totusi...! depinde si cum!
Da, Brenda, si eu fac eforturi disperate sa treaca, dar stii si tu, ca doar studiezi psiho., cum e cu serotonina, care cand se termina, se termina! astepti urmatoarea incarcatura emotionala, care si aia, daca are doar un vagon, trece repede! Singura consolare (pentru serotonina) ar fi
!Pupici, sa ne auzim cu bine!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Lemoni spune:
Eu v-am dat "Secretul" acum voi stiti daca vreti sa-l puneti la proba.
Eu inca nu sunt depresata si nici nu am timp pt asta, viatza e scurta si trebuie sa mi-o traiesc si sa mi-o fac mai frumoasa si mai usoara.
Bine ai venit Eunice sunt sigura ca vei avea o viata mai usoara odata ce cresc copii asa ca nu iti face nici o grija.
Va pupacesc.
brendamitran spune:
Buey.....nici io nu vreau sa fiu depresata,io tocmai asta vrui sa spui......
Deci Laura,ia de pune in practica......
Am sunat sa fac rezervari de bilete la teatru pentru 14 martie si nu mai erau bilete,ati pomenit asa ceva?
Cica poporul roman nu se cultiva.....cine a zis asa ceva?
BRENDA
khristin spune:
Brenda, mie una imi plac strategiile tale
, simt ca merg si la mine, incerc sa nu ma las foarte mult timp intr-o pasa proasta, ca sint alte lucruri mai importante la care sa ma gandesc si-mi iese. Sa stiti ca depresia asta vine si din cauza anotimpului in care ne aflam, ne lipseste soarele 
Olga, eu inteleg ca esti intr-o pasa mai nasoala, dar sper sa-ti revii, nu trebuie nicidecum sa pleci de pe DC...uite io sint p'aici de vreo 5 ani aproape si tot ma mai invart
Eunice, eu cred ca o femeie in jur de 35 ani e si coplesita de multiple responsabilitati si de aia ne si vaitam mai mult, parerea mea ![]()
Io sper sa va treaca nostalgiile si sa va gasesc mai binedispuse 
Cristina
noi si poze mai noi
brendamitran spune:
pai ce? Olga vrea sa plece de pe DC?
Io n-am inteles asa........
BRENDA