35-NEGAM inceputul declinului (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare tinerelelor ...io tocmai mi-am terminat treaba cu notele si comentariile pt. report card-uri, un fel de medii la noi, numai ca toate-s introduse in computador, si uite-asa s-a dus aproape si al doilea trimestru...mai sint 2 saptamani pana la vacanta ...iuhuuu , aseara am iesit la niste cumparaturi si mi-am luat niste cosmetice frantuzesti ROC, le stiti?

Olga, pai cine se asteapta sa fim superfomei, huh? Spune repede cine-s "ei"? Pe mine una ma mai streseaza uneori unii copilasi mai saraci cu duhul si obraznicuti pana la cer si inapoi, dar nu mai mult de jumate de ora, cand imi spun ca deja m-am stresat mult prea mult si inutil si e cazul sa-mi revin rapid....de curatenii, samd nu ma stresez absolut niciodata, tomorrow is another day merge tare bine la mine...dar cred ca asa-s io din fire mai optimista

Laura, eu te inteleg, sa stii ca toti avem parte de stari mai proaste...dar nu uita la vie est belle , nu e doar o vorba-n vant, si nu se merita sa ne enervam prea mult....pt. asta s-au inventat solutiile...sper ca ti-am redat macar un pic din buna dispozitie

Corina, ne gandim la tine prajindu-te la soare, sper ca si tu la noi, sa inchini macar un pahar virtual si pt. noi . Asteptam sa te intorci cu povesti si poze.

Arinna, nu mai povesti de musacale si alte alea , ca io una lucrez la forma si m-am dat pe legume si cruditati ,

Silvana, noi tot in acelasi impas sintem cu vacanta de vara, acum s-ar putea sa ne orientam fie spre Coasta de Azur si Monaco, fie pe coasta Barcelonei, ramane sa luam o hotarare.

Va urez o duminica frumoasa

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Seara buna la gagici!

Rosa, extraordinar cit e de mica lumea. Eu in Israel, tu in Canada, ne intilnim pe un forum cu alte mii de mamici ca sa ne dam seama ca am fost colege de liceu. Eu am absolvit in '88. Da' cred ca era cam greu sa ne fi intilnit ca invatam noi dimineata si voi dupa-amiaza sau invers.

Laura, despre ce Dragobete vorbesti? Ce-i aia si ce am pierdud ocazia sa sarbatoresc cu sotul?

Olga, iti zic si eu, ca toate fetele, sa nu te mai stresezi cu lucrurile pe care nu ai timp sa le faci. Si eu am renuntat de mult sa tind sa le fac pe toate. Pur si simplu "fa-te" ca nu le vezi. Si ai sa vezi ca o sa fii mai putin stresata. Dar stiu, usor de spus si greu de facut.

Cristina, adevarul este ca oriunde v-ati hotari sa mergeti, tot o sa va simtiti bine. Ca doar e vacanta, nu?

Brenda, alta dovada ca e mica lumea. Ambrozie, Salajan imi suna tare cunoscut. Asa nu-mi aduc aminte sa "le pun pe harta" dar imi amintesc ca erau prin zona. Daca stii, in parcul IOR a fost la un moment dat un avion pe post de cofetarie. Eh bine, chiar pe partea aia stateam. De la mine de la balcon se vedea avionul cu pricina.

Laura, acu mi-a picat fisa. Spuneai mai acum citeva postari ca te-ai tuns de doua ori in ultima vreme. E adevarat? Ti-ai tuns parul ala lung si frumos... Stiu ca poate fii o povara uneori. Eu, dupa ce am avut parul lung de cind ma stiu, m-am tuns baieteste dupa ce am nascut-o pe Shirly. A fost dragut o vreme, dar pina la urma tot la par lung am revenit.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Silvana, nu pot decit sa zic wow, wow, nu mai pun emoticonul ca se intelege. Eu tot in '88 am terminat, eram la A. Ce ziceam noi de coincidente acum citeva zile

Eu am avut un weekend tare pasnic, ai mei s-au dus la ski azi, dar eu cu ala micu am ramas acasa din motive de bronsita la el. Si am tras chiulul de la toate treburile casei, uite-asa! Si tare bine e. Mai pierd vremea cu Oscarurile care incep peste doua ore.

toate fetele si o seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Neatza, tinerelor, haideti la cafea! Pt. celalalt continent am pus la termos cateva portii, pana va treziti voi...
Noi am tras chiulul in weekend, ieri mi-am dus odraslele la film, alaltaieri sedinta de inot obligatorie... nimic deosebit:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineata! E prima data cand intru la acest topic, m-a intrigat titlul. Lamuriti-ma si pe mine cum e cu declinul asta ca eu nu sunt de acord deloc.
Eu am 29 ani ( ii implinesc maine) dar cred sincer ca dupa 35 va fi mai bine. De ce? Pentru ca baietzii ( 2 la nr) vor fi mai mari si voi putea si eu sa dorm noaptea, sa mai am timp pentru mine, pt ca profesional voi sta muult mai bine decat acum ( am stat pana in prezent acasa cu copii 3 ani si 5 luni si mai stau pana in oct cand va implini piticul un an), pentru ca voi trimite copii fara sa imi fac griji la bunici sau in tabere iar eu voi sta mai mult cu sotzul meu, pentru ca voi dormi si eu in sfarsit in acelasi pat cu sotul meu ( stam la 2 camere si eu dorm in camera cu bb iar sotul cu cel mare), pt ca voi avea mai multi bani deoarece voi munci mai mult si, ca urmare imi voi pertmite sa ma ingrijesc mai mult, printre altele., etc.
Acu sa nu care cumva sa imi ziceti ca imi va fi mai rau, ca, de ex. cel mic are aproape 5 luni si eu de 5 luni n-am dormit o noapte cap coada.
Sper ca nu v-am plictisit.
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eunice, bine ai venit! Si la multi ani!!!!
Ce sa-ti spun? Poate la 35 de ani vei avea atat de mult timp liber si o sa-ti mearga atat de bine ca te apuci de bb3 Punct si de la capat, nopti nedormite, etc, etc...
Nu zic ca va fi mai rau, dar nici mai bine, daca o iei tragic:)
Bucura-te de faptul ca ai copii mici, ca tare repede cresc Si ai sa vezi ca si cu noptile nedormite viata poate fi frumoasa!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hai,bonjour,gagici.....

Io-s picata de la serviciu si am tras si o portie de teme cind am venit,asa ca-s tomnai bunicica sa vaz ceva episozi din "lost"......hi,hi,hi,dupa primul sigur ma ia mister somn.....

Daaaaaaaaa,eu stateam pe partea cealalta,vis-a-vis de avion......Doamneeeeee........cit mi-ar place sa pot da timpul inapoi....ce vremuri.......

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va mai amintiti?
http://youtube.com/watch?v=M7vs21ZKrKM

hai mai fete faine. Nu va vine sa plangeti pe piesa asta?

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eunice, bine ai venit

Rosa, unde la ski? Vreau si eu, desi nu schiez

Olga, unii din copiii pe care-i am sint normal obraznici, unii sint autisti, cu ADD, ADHD, exceptional, special ed, cu alte cuvinte tot spectrul...asa ca tu esti norocoasa ca ai numai dintr-o categorie , si mai ai un avantaj, acela ca ai doar cativa copilasi de genul asta, eu am peste 20 exemplare intr-o clasa si vreo 150/zi . Dar sa stii ca invat de la fiecare cate ceva, si daca n-am luat-o razna din septembrie, mai ai o sansa Iar despre ritmul nord-american, cred ca fetele-s deja familiarizate cu el, pe mine fiimea in primii 2 ani de zile ma scula de 2-3 ori/noapte in conditiile in care mergeam zilnic la serviciu cu 2 sapt. concediu/an....asa ca Olga pick it up, please...sper sa-ti fi ridicat un pic moralul stiind ca nu esti singura

Mai va , ce e cu atmosfera asta aici? Pai asta chiar e inceputul declinului...cum era cu negarea ?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor, si somn usor celor de peste ocean!
Eu...cu prietena mea cafeluta! Vad ca avem membrii noi, desi la 29 de ani, cam devreme sa ingrosi randurile celor de peste 35 ! Oricum, bine ai venit Eunice, si nu in ultimul rand !
! Sa traiesti mult (si bine) , sa fi sanatoasa si fericita!
Olga, acum ascult piesa! Bineinteles ca ma apuca melancolia! Dar in ultimul timp m-a apcat cam des, asa ca incerc sa-i dau pass!
Nu stiu cum rezisti cu nopti nedormite; eu una fac foarte urat cand nu ma odihnesc cum trebuie mai mult timp! De ex. azi sunt ceva mai bine dispusa caci am dormit bine azi noapte. Si pe mine ma striga fi-miu in fiecare noapte, dar se mai duce si sotul la el.

Silvana, da m-am tuns (de doua ori)! Criza de personalitate, ce sa-i faci! dar oricum, nu imi pare rau; toata lumea spune ca imi sta mai bine cand am sa reusesc sa fac si o poza, va arat!

khristin, brenda alma, lemoni,arinna, cricor, gabi, rosa,tuturor si voua !

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput