35-NEGAM inceputul declinului (4)
Raspunsuri - Pagina 14
silvana.ady spune:
Brenda, Georgica imi aduce aminte de liceu. Aha, ce vremuri...
Si chestia cu masina defecta si cu statul in ger si vint, si asta mi-aduce aminte de anii de liceu. Cind dadea ninsoarea in timp ce eram la liceu si se opreau toate mijloacele de transport si trebuia sa ne intoarcem acasa pe jos de pe b-dul 1 Mai pina in Balta Alba
... si totul era alb si un puhoi de lume pe strazi...
Si eu am o masea "de minte" care imi mai aduce aminte citeodata ca exista. Si cind incepe sa ma doara, mi se inflameaza si ganglionul de pe partea aia si e nasol...
Ha, ha, apropos de musacale si fitness. Eu cind ma sui pe banda de alergat nu ma catadicsesc sa-mi potrivesc TVul pe vre-un post si ramine unde l-a potrivit cel din fata mea... Si de multe ori la ora la care ma duc eu la sala sint programe de gatit
. Si inchipuiti-va cum e sa alergi si sa vezi in fata ochilor cine stie ce portii de mincare "elaborate" si care arata
...
brendamitran spune:
Sivy,hai c-am ris cu pofta....mi te inchipuiam alergind pe banda,doar,doar oi ajunge sa iei ceva din bucatele alea....
....asta era ca-n Tom si Jerry.....
Si sa nu-mi spui c-am fost vecine.In Balta Alba ai stat?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Hai c-ar fi culmea sa fi fost vecine. Am stat chiar in fata parcului IOR. Soseaua Catelu, era un bloc in zig-zag.
OlgaTarziu spune:
Va duc dorul batranicelor... Dar pur si simplu am ajuns la concluzia ca sunt depasita de situatie. Lupt cu disperare sa fac fata la casa, spalat, curatenie, copil, trezit de 3 ori pe noapte si sus la ora 5 dimineata, serviciu, barbat. Eu cred ca o iau razna.
Azi am fost la luicru si in 6 ore sotul meu drag a reusit doar sa curete frigiderul. Cand am venit m-am apucat de hranit copil, curatenie. Apoi f...i mama ma-sii de treaba. Asa ma enerveaza ca se asteapta toti sa fim superfemei. Sunt foarte obosita, am cearcane pana in gat, dorm ca vai de mamicutza mea, uit sa mananc cu zilele.
Tony e super razgaiat, dupa ce il iau acasa aud numai miaunaturi, vrea atentie, in brate, etc.
Am zile intregi cand nu intru si nu scriu pentru ca ma simt super disperata si ca nu am cand....
Va pup pe toate la numar de case. Poate maine sunt mai libera si pot scrie mai multe
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
brendamitran spune:
Neatza,am facut cafelutza!
Olga,cam cit crezi ca vei mai rezista in ritmul asta? Gindeste-te mai intai daca merita,si vezi la ce concluzie ajungi.
Io am stat si stau la complex Ambrozie,intre Piata Salajan si Piata Ramnicu Sarat.
Tot pe partea cu lacul.
Asta cu sos.Catelu unde vine?
BRENDA
tlaura spune:
Buna dimineata! Si eu la o cafeluta!
Brenda, multumesc frumos pentru povestioara! sa stii ca asa e! Chiar mi-a facut bine!
Cum merge scoala?
Olga, mai ia mama o pauza, ca o iei pe aratura dupa aia! Nu ai pe nimeni care sa te ajute macar o perioada, sa-ti mai revii si tu?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
brendamitran spune:
Laura,ma bucur ca ti-a facut bine.Sper sa aiba efect cu bataie lunga si de durata.
Scoala merge inainte,dau licenta in iulie,pe caldurile alea mari.
BRENDA
tlaura spune:
Brenda, se pare ca azi suntem numai noi doua pe baricade; celelalte probabil au ramas de ieri, sarbatorind Dragobetele cu sotii!![]()
Da, ce ai scris tu e f. rumos si adevarat, si sunt constienta de asta, dar ce sa faci daca pisicul o ia razna?
Nu mai imi suport sotul, iar la copil ma rastesc tot timpul, (si la sot, dar el ma intelege, i-am spus ca trec peste o perioada mai grea)!
Copilul saracu' n pricepe de ce atunci cand ma striga "mama", imi sare tandara! nici eu nu inteleg, nu am ce face, astept sa imi treaca!
Acum m-au lasat singura sa-mi fac de cap! deja ma simt mai bine!
Bafta la licenta: eu trebuia sa o dau de acum 2 ani (asta e unul din motivele de
), si nu stiu cand voi reusi! M-am trait viata dupa sot, si nu stiu daca e bine!
Mai vorbim! Pupici!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
rosa spune:
Laura, Olga, mai usor cu stresul asta! Stiu ca-i usor de spus, greu de facut. Eu la faze din astea incerc sa ma conving ca nu le pot face pe toate, ca nici nu trebuie sa le fac pe toate. Dispare sentimentul ca nu poti controla timpul. Parerea mea 
Silvy - ia zi tu de unde veneai de pe Bd. 1 Mai, poate am facut liceul impreuna la MF1, eu sint din '69 asa ca om fi fost colege de liceu te pomenesti?