Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Dana e pacat, dar invidia e mare.....
Si poate nu as zice nimic, daca nu am fi muncit noi pt. ce avem.
Nu am avut parinti bogati care sa ne dea totul si noi sa stam cu burta la soare.
Numai DD stie cate nopti, zile pierde Clau muncind pt. familie, ca sa avem cat de cat si sa oferim ce-i mai bun lui Marco.
Dar vezi tu.....nu toate au aceeasi parere.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
se starneste vad samantza de scandal.oupssssssss,naspa treaba
cuscra,carne de iepure e f buna,ca nu are grasime ,e mai bogata in proteine,dar sa stii ca se digera greu.Io am iepure si caprioara mai tot timpul ca fratele meu lucreaza la silvic si merege la vanatoare si tot ce vaneaza aduce acasa,dar nu i-am dat lui dav si nici nu ii dau deocamdata din acest ultim motiv.pupici lui sabi.
Si dav e un pic mucos ,sper sa nu raceasca ,ca io is cam cobza ,sa nu ia de la mine sper....in rest e un obraznic si o fura la pampers din minut in minut........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Am uitat sa zic:
Clau va multumeste pt. urari.
Am incercat sa-l fac sa scrie ceva, dar nu a vrut.
Probabil la urmatorul bb va mai scrie pe forum.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
nicoleta raducu spune:
Anasol..nu este nici un scandal.Este ceva spus pe fata, cum imi doresc sa se intimple cind pe cineva deranjeaza ceva.In familie nu stai sa zici pe la colturi ce te doare.Tipi odata la nspe secole sau cind simti si rezolvi situatia.Asa si aici ar trebui sa se intimple.
Gio, DANA, SUBSCRIU.

NU CRED CA TREBUIE SA INVIDIEM MUNCA ALTORA din contra!Sa luam exemplu ca ASA DA!
Am uitat sa zic si eu..DARI ARE AB4 POZITIVCA TATI GRUPA.
anasol spune:
lui dav i-a mai spart o maselutza,a 2 a,cea de jos stranga,m-a cam foit azi-noapte,dar in mare asa a dormit acceptabil,se putea si mai rau.
fetele este spanac in piatza?,io nu i-am dat pana acum si as vrea.....ieri i-am dat dovlecel cu smantana si i-a placut ff tare.
anasol spune:
nico ,sunt de acord cu tine,nici io n-as accepta ca dav sa fie subiect de discutii rautacioase,pupici la dari.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt indignata de ce se intampla. Vreau sa va zic ceva, voua celor ce ati barfit: SA VA FIE RUSINE!!
Ar trebui sa cititi putin pe la prematuri, sa vedeti ce se intampla cu un astfel de copil. Cum se lupta sa traiasca, sa recupereze ceea ce un bebe nascut la termen nu trebuie sa o faca. Si Dariutza chiar e o fetitza dulce si nu-i firava deloc. POate era, dar a reusit sa ii ajunga din urma pe altii. Va spun asta ca o mama de prematur ce sunt, si stiu cate probleme am avut cu fata mea. Asa ca, samanta de scandal sau nu, mi se pare urat sa comentezi un copil. Indiferent cum este el. Iar Daria chiar este ok. 
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Nico ai perfecta dreptate, dar vezi tu...s-a zis atunci la inceput si pe urma gata. Irina e o prietena super: daca o deranjeaza ceva iti spune in fata, nu pe la spate.
Anasol eu din piata am luat spanac.
a iesit dintisorul nr. 8
. de aceea nu a baut ieri si alataieri puiul meu laptic. am stiut eu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
anasol spune:
giova si cum i l-ai pregatit lui marco,spanacul?