Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NICOLETA m a enervat ce am citit si RUSINE celor care fac asemenea lucruri , oricum esti super draguta ca ce ar fii fost la gura mea daca as fii patit asa ceva.....si daca se intampla astfel de discutii MARE PACAT

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

VLADIMIR

Sanatate, fericire si mult noroc in viata!

----------------------

Nicole, of, mai...
Fetelor eu nu pot sa inteleg discutiile astea-n privat. De ce faceti asa?
Nicole, scumpa mea, stai linistita.
Eu am tot o frunzulitza de fata. Asa e si Roxana, asa a fost si Oana. Dar important este ca ele sunt sanatoase.
Dari e o dulceata, delicata ca o fetitza si dulce foc. Asa-s si fetele mele! Sa ne traiasca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si eu mi-as dori sa existe mai multa armonie intre noi si chiar daca apar controverse ele sa fie discutate pe fatza.
------------------------

Am vazut ca s-a discutat despre grupele sanguine.
La Buzau nu le-au facut grupa. Si chiar imi pare rau.
Si eu si Cosmin avem grupa 01. Deci logic si Oana si Roxana au 01. Dar problema mea este la Rh, fiindca eu il am pozitiv dar Cosmin il are negativ.
Deci fetele il pot mosteni pe tati, ceea ce nu e tocmai bine pentru ele. Sau, ma rog, e bine de stiut, nu?
------------------------

Multumesc din suflet pentru mesaje, pentru ceea ce ati scris in drop .
Am apreciat tot!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

8 februarie Vladimir

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vladimir de Pufumic!!!
sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor.

Citesc din urma si revin....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

A..uitam..MAI AVEAM CEVA DE LAMURIT.
La ziua Dariutei au fost 7 copii, printre care si Tibi de Anuta Sebe,Bia de Cata Ayan de Alina.Nu am pus poze inca pentru ca am doar citeva, cum primesc grosul, faC o selectie si pun.Nu am intirziat momentul din nici un alt motiv !

Mergi la inceput

Biancas mamaliga i-as da, daca ar manca. Trebuie sa mai incerc,poate si-a schimbat obiceiul.
Clau lucreaza in constructii, inginer in proiectare, dar la Milano nu mergem cu munca lui, ci la o intalnire pt. mine.
Ma bucur ca ai stiut la examen.
Si Marco se mai trezeste plangand cateodata, dar ii trece repede cand ma vede. Probabil ca e singur in camera, nu stiu...
In dim. asta eram amandoi in camera si s-a trezit zambind, dragul de el.
Dana ti-as fi scris mai repede, dar...cu treaba....Nu am putut fi asa de matinala ca si tine .
Am vazut pozele cu frumoasa printesita.
Danast de aceea nu ai mai dat pe la noi? ca umblati in vacante? ce fain de voi .
Bafta la examen.
Mirela baiatul frumos sa-i treaca cucuiul mai repede.
Ingrid spor la cura.
Irinatunza nu i-am dat carne de iepure si nici nu cred ca-i voi da, deoarece noi nu mancam si nici nu avem de unde sa luam.
Moni, marco A sau B? sper din suflet sa nu aiba B, a sau 01.
Anasebe mai ce copil inteligent ai!! marco baga figurile in gauri, dupa forma, dar mai imi baga si lingurite, suzete, etc. tot ce nu gasesc stiu ca sunt in casuta aia.
Am visat azi-noapte ca l-am dus la gradi si numai tampenii vedeam acolo .
Sa vezi cand ii va zice mama la bona ce-o sa te enervezi. O gramada de copii am vazut asa in parc.
Nico eu zic sa nu mai pleci capul cuvintelor rele scrise de unele dintre noi.
Placintica ta e o frumoasa, nu e grasa, dar nici slaba. este o fetita super, exact cum trebuie sa fie.
Eu astept pozele ca mi-e dor si de spiridusii care au plecat.
Nu e mai bine de mine ca nu vb. pe mess. cu fetele? Nici nu am timp, dar nu-mi plac barfele si de aceea prefer sa intru in belele.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Mira, petrecere frumoasa maine!

Nicole, .

Danast, petrecere frumoasa si voua!

Irinatunza, nu stiu ce sa raspund cu carnea de iepure. Dar nu vad de ce sa nu-i dai pana la urma. Ca doar ii dai putina, nu un copan intreg.
Eu Roxanei pana acum i-am dat carne de curcan, de gasca si de ratza, desigur pe langa carnitza de pui si cea de vita.
Si n-am avut probleme.
Dar iepure, vorba Giovei, nici nu am de unde lua.

Mirela, uf! Pupici lui Dani !

Biancas, mi se pare super ok sa-i dai seara mamaligutza cu branza. Asta, desigur, daca-i place.

Mergi la inceput

l-am trimis din greseala.

Zau asa mai fetelor, nu v-ati saturat de atata barfa?
Nu toti copii sunt la fel, exista diferente mari intre baiatei si fetite, intre prematuri si nascuti la termen, etc.
Asa m-am saturat de toate kk astea.......

Nico stai linistita ca tie iti barfesc fata, pe mine multe m-au barfit si o mai fac...
Dar eu le las in pace, nu am barfit pe nimeni si nici nu o voi face.
Stiu cateva persoane exact ce au zis si despre mine in conferintele alea spectaculoase, dar le dau pace.
Pe mine ma dispera cand le vad ca sunt cu 2 fete: prietene pe DC si pe la spate te barfesc, nu le convine ca o duci bine, ca mi-am facut o nunta cum mi-am dorit, caci meritam, ca am facut mare tam-tam cu nunta asta, ca mi-am luat nu stiu ce verighete si multe alte chestii.
Asa au avut si cu Cata.
la un moment dat eram certate amandoua ca ne dam mari cu haine de firma, etc. Ei bine, acum de cand au venit bb nostri multe isi expun pozele cu cate jucarii are bb si alte chestii ce le-a luat si nimeni nu mai comenteaza.
Fiecare face cum crede, dar e nasol ce se intampla aici.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova, subscriu.
Eu, spre deosebire de tine, nu stiu despre ce se barfeste pe mess. Doar atunci cand unele fete au venit si-au povestit despre situatiile lor, am aflat.
Si, sa fiu sincera, ma intristeaza profund.
E mare, mare, mare pacat!

De obicei eu sunt foarte toleranta. Dar ceea ce se intampla aici e prea mult uneori.
Pacat, pacat si iar pacat!

Mergi la inceput

acum despre noi:
aseara nu au venit 2 colege ci prietenii si am ramas cu vreo 4 pizza.
A fost linistit, caci erau 2 dintre sefi. marco a fost centrul atentiei, s-a dus la toata lumea, a urlat sa se faca auzit, etc.
Cum nu mi-a dormit dupa amiaza, la ora 22 a picat ca eroul, dar nu inainte sa pape pizza.
La ora 1 cand am mers noi la somn i-a dat tat-su' laptele si a baut 250 ml .
Azi noapte a dormit super bine, s-a trezit la 8.30, a baut 280 ml lapte si acum se joaca.

Eu am inceput cura, a venit si m-a initiat in dim. asta.
Parca mi-e foame, asa ca paote bag un fruct sau un baton fara proteine, super bun .
Sper sa reusesc sa slabesc cum vreau si cat vreau. In medie cica se slabeste 2 kg/luna, dar poti si mai mult, depinde de organism si de persoana.sa speram ca pot sa tin cateva luni. E super bine ca la o masa pot manca ce vreau eu, intre mese fructe sau batoane dintr-astea si 2 mese cate un shake cu niste prafuri si lapte/apa/suc.

gata ca am scris destul.
merg sa mai adun, vasele sun+t curate, traiasca masina de spalat .

_
nunta noastra

Mergi la inceput