Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anas sa-ti fie de bine tunsoarea.
doamne ce scurt imi e parul, acum il vad, ca nu mai pot sa-l aranjez ca la coafor .
Ingrid .
Anasol eu l-am facut ca pt. noi, cum se face in ardeal cu lapte. L-am tocat bine. am calit putin de tot usturoi, am pus o lingura de faian, pe urma spanacul si lapte din belsug. am lasat sa de-a un clocot ca sa se intareasca putin si gata.
Noi mancam spanac cu oua-ochiuri. asa i-am dat si lui...doar ca...l-am sarat putin si nu i-a placut. dar azi mai pun lapte pe el si sper sa fie ok.

vroiam sa iesim azi afara, dar bate un vant.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

NICO- eu stiu ca esti o persoana care pune suflet in tot, dar rautatile chiar nu are sens sa le bagi in seama;
Ceva nu prea inteleg eu in toata povestea asta: mesajul ti-a venit de la un id necunoscut, dar istoriul era de la discutiile dintre mamici de aici-OK.
INTREBARI:
-esti sigura ca ID ala necunoscut nu a introdus in discutzia salvata vre-o fraza 2 special pentru tine?Raspunsul e, evident,.............NU
-daca mamicile erau de aici si le sti, de ce nu te adresezi lor direct si public(ca acum suntem toate la curent)cu intrebarea: X ce te intereseaza pe tine cum e fata mea?sau ce intrebare vrei tu.............

eu nu mai inteleg nimic si nu-mi plac dedesubturile si nu vreau ca tu sa suferi cum ai facut-o deja-de asta ti-am pus intrebarile astea.......

si nu uita exista bebei de ac gabarit ca DARIA si eu sunt mama unuia dintre ei, dar CINEVA ar zice ca e mic si pricajit, sincer, nu m-ar deranja......l-as trimite persoanei respective macar o ora. poate la pachet cu DIANA(MONI-te bagi?)si apoi sunt sigura ca nu-i mai arde de astfel de remarci

Trebuie sa recunosc ca persoanele resp cu zizania al gasca noatra sunt perseverente; eh............e si asat o " sa moara si capra vecinului"

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La sfarsitul acestei saptamani vreau sa ma duc sa cumpar cadoul Mariei. Momentan avem in jur de 7 milioane de lei (aproximativ, pentru ca am valuta pe care inca nu am schimbat-o si bani care inca nu au intrat).

Ce ii luam fetii?!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor...
Ma bag si eu in discutie ca musca in lapte... Ca ce chestie sa barfesti un copil? Noi suntem de vina ca el e asha? Nu cred..asha s-a nascut si oricum ar fi ar fi copilul nostru, cu bune si cu rele.
Va multumesc celor care mi-au raspuns la intrebari, Ingrid, irina si Giova si nu stiu daca a mai raspuns cineva
Dani se trezeste cam de fiecare data plangand, cred ca nu isi face somnul cum trebuie si urla.Acum ii curge nasul si azi noapte a fost dezastru...a trebuit sa ii pun carvol ca altfel nu putea dormii
Nicoleta...cine au fost cele care au vorbit-o pe Daria pe la spate? Sunt curioasa si probabil ca nu o sa aflu dar eu sincer urasc barfa. Probabil zilele astea se va vorbii des de mine pe mesenger, despre ce am spus dar fix in ma doare.
Eu sunt persoana care spun la om in fatza ce am de spus, deaia uneori pierd ..dar asha sunt eu...nu pot sa tac cand am ceva de spus.
Giova, ieri sotul meu s-a dus special in Selgros sa ii cumpere la Dani pe Bim-Bim...a fost 60 lei dar chiar nu ma intereseaza. Prefer sa renuntz la altele sa ii cumpar copilului meu ceva de care stiu ca se bucura, si care il face sa fie fericit.Nu e chestie de lauda aici, e chestie de cat poate fiecare, de ce salarii au parintii...si cum nu toata lumea e la fel normal ca se nasc invidii...
Am vrut sa scriu si alte lucruri dar cand am vazut mesajul Nicoletei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

ANDIARORO..NU AM FACUT ASTA PENTRU CA NU SUNT GENUL TATEI...SI NU MAI VREAU SHOW!!!Poate am sa scriu pe privat totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe eu sunt pt. carte si bani in plic.
Bianca cine e BIm-BIM?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLADIMIR !!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Foarte dragut ca fetele care se stiu "vinovate", stau la umbra si "rad in surdina" adica "se distreaza" de necazul Nicoletei...
Daca as fi in locul lor, nu mi-ar fi nici teama nici rusine sa-mi cer iertare.
Ca vb despre noi, ca ne barfim, asta-i una, dar frate ce aveti cu COPIII??? Ca io asta nu pricep.
Nicole .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Giova,. Bim-Bim e Crazy Frog...asta e din plus si canta..
Eu nu pot sa imi imaginez cum cineva barfeste un copil
Anasebe, eu sunt pt tricicleta si bani in plic
Nicoleta, spune si cine au fost cele care au vorbit, ca sa stim de cine sa ne ferim. Daca tot e scandalul public, macar sa stim si noi pt ca acum suntem direct implicate in poveste.
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pai eu nu am zis sa faci tambalau-departe de mine astfel de ganduri! dar sunt adepta discutiilor directe,iar pana nu o sa ai o discutie cu persoana, nu o sa fii lamurita si linistita

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput